• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Drága Édes Daronom!!:))

    Nagyon hízelgő,amit olvastam,köszönöm szépen az elismerő szavak,nagyon jól esett,tükrözve a randink vonulatát!;)

    Egy lehengerlő stílusú,igazi úriembert ismertem meg személyedben,aki bár "nem vagyok az eseted":),mégis megtiszteltél,hogy ellátogattál hozzám,és felfedezted bennem a rejtett képességeimet!!:)---Hiszem a külső ízlés kérdése,...de a belső értékek, a hozzá adott pikantéria és tudás,amit nyújtottam,a Te érdemed is!!:)---

    Frenetikusan szuperül éreztem magam a társaságodban,olyan,mintha már rég óta ismernélek,hiszem egy ideje trécselgetünk a felületen,és lám,"lassú víz partot mos"..alapon,remek kis randit hoztunk össze!:)

    Örömmel,és tárt karokkal várlak vissza,bármikor,mint nő,mint társalkodó,és mint szolgáltató egy személyben!!

    Legyen csodás napod!!:))

    millió puszi

    Wasabi

    XXX

  • Egyeztetés:

    Már régen beszéltük a talit, most jött el az idő. Az biztos, hogy a kommunikációban nála nincs hiány, ezért (is) mentem :).
  • Megközelítés:

    Bkv-val, de egész távol tőlem, viszont errefelé jó a közlekedés, így könnyű volt odatálálni. Szépen ki is részletezte, nem volt gond. Parkolás az átlagos panelkörnyékhez képest elég jónak tűnt.
  • Helyszín:

    Panel, bár ez nyilvánvaló. A régebbi fajta főleg kívülről, de ez engem sose zavart, szeretem. Belülről szépen meg van csinálva, főleg a tetthely. Nagy a rend és tisztaság van, erre (is) figyel, ilyen típus :). A fürdő enyhén pici, de aki ismeri tudja, hogy ez az említett panel velejárója, főleg nagy sarokkád mellett. Nem volt gond.
  • Lány külseje:

    A szőke bombázó típus, amit a képek tökéletesen be is mutatnak. Dekoltázs és popó kerekedik ahogy kell, rendesen karbantartja magát. Alapból nem az esetem, de ez sosem tart vissza, plusz más is számít (főleg masszázsnál) :). Ami viszont kifejezetten meglepő és ezért is voltam kíváncsi rá az a személyisége és a mondanivalója. Jellege és tartalma ennek már a chatből is kitűnik, de élőben persze sokkal jobb, szokta is mondani nem véletlenül Csípős :D. Szeret beszélni és nem butaságokat, oda is figyel rád és elmondja a véleményét rendesen és viccesen az tuti :). Én bírom nagyon az ilyen hölgyeket, persze ez nem mindenkinek való, de az legyen az ő bajuk :). Majd ha idővel többet figyelünk a mondanivalójára az is kiderül mennyire tanult (nem csak masszázsban) és intelligens a hölgy, becsülendő. Határozott személyiség nagyon, rendkívül pedáns a renden kívül (előző bekezdés) a higiéniában is. Sztem mindent elmondtam :)).
  • Erotikus masszázs:

    Ajtótól kezdve toltuk a dumcsit, hisz már régóta érett a tali. Gyorsan ledobáltam megfelelően a ruháimat és elhúztam fürödni. Ő is támogatott benne, amúgy se bántam, hogy trécseltünk tovább, fincsi tiszta lettem én is. Vissza a szép ágyra, fellőttem a döglött pózt és jött a massz. Jól meg tud dolgozni, ha akarja az ember, nagyon alapos, ha érdekel ki is fejti mi-merre-hány egészségügyileg is. Nem néztem az órát (és sztem ő se), de volt rendesen edzés főleg a hátamnak (amit szeretek és kell). Közben rengeteget beszéltünk mindenféléről, munkáról, szakmai dolgokról, magánéletről persze értelmes keretek között. Akár még tovább el is lettem volna így is, de lassan már fordulni "kellett" :D.
  • Levezetés:

    Egy franciás levezetést beszéltünk meg. Van egy kvázi forgatókönyve, ahogy szereti csinálni, változatos, nem unalmas. Biztos változtat rajta, ha kérem, de hagytam, tetszett így. Nem is tudom már a sorrendet, amúgy sem volt annyira fix, de volt itt mindent mint a búcsúban: szájjal finoman, gyorsabban, cickó (van mivel :D), speciális kézi fogás, stb. Nem hiszem, hogy lehetne jobban variálni még ezt és én amúgy is szeretem, ha nem monoton, egyféle. Azért nem kellett sokáig kínoznia, de próbáltam hagyni kibontakozni, amíg lehet, majd ősrobbanás :D. Eléggé kiszedte belőlem...a görcsöket :). Más intimitást most nem kértem, így beszéltük meg.
  • Elszámolás:

    Egyedi árazás van, de ezt ki is fejti szépen. Most csak natúrt kértem pluszban, de a kölcsönösséget és a csókot se vetném meg legközelebb. Nem egy áltagos csaj semmilyen tekintetben sem, gondolom ez leesett már az írás végére, de egyáltalán nem bántam meg.
  • Összkép:

    Volt egy elképzelésem nyilván előre, de tudott új, pozitív dolgokat mutatni magáról és a tevékenységről is. Ha minden extrát kérne az ember akkor elég borsos, de ezt mindenkinek magának kell előre eldöntenie és elfogadnia, ő is ezt vallja. Egy nem mindennapi csaj, érdemes meglátogatni, zsákbamacskát nem árul, pontosan tudod mit kapsz :).
Happy Massage