• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés. Délelőtt hívtam, és az általam kért idő intervallumban kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerületben a Kolosy tér közelében található az épület. Tömegközlekedéssel kitűnően megközelíthető, autóval is megoldható a parkolás díj fizetés ellenében.
  • Helyszín:

    Helyszín, sokunk által ismert, magas színvonalú minőségi szolgáltatókkal. Szokásos vaskapun történő bejutás után, egy tatamival rendelkező igényesen felszerelt tükrös szobába mentünk. Fürdőben sarokkád többféle tusfürdő és szájvíz található. A megszokott rend és tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    Erika a képekhez viszonyítva élőben sokkal szebb. Magas sportos alkatú, hosszú combú,formás fenékű és gömbölyded mellű hölgy. Bőre finom selymes, és illatos. Érkezésemkor sötét kék mini ruhában fogadott, mely elegáns és szexis kisugárzását kellő képpen kihangsúlyozta. Rövid társalgás után kiderült, hogy a hölgy nem mindennapi. Okos, intelligens, több nyelvet beszélő NŐ-vel tőlthetek együtt egy órát, aki tisztában van erényeivel finom és érzéki együttlétre képes. Leginkább egy művelt gésához tudnám hasonlítani, aki külsőre is ad magára, kellő jártasságot szerzett az erotika világában, zenében is jártas de emellett az esze miatt is tiszteletet érdemel.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után egy bugyiban fogadott ami végig rajta maradt. Mivel még nem találkoztunk személyesen ezért elsőre 1 órát javasolt és ha kölcsönösen kellemesen érezzük magunkat, akkor a következő találkozó alkalmával kibővíthetjük az időt és a képzeletbeli határokat. Elfogadtam felvetését, és helyénvalónak tartom, hogy nem ronthatok ajtóstól a házba, (bár szívesen megtettem volna a látottak alapján) :)
    Egy óra véleményem szerint arra alkalmas, hogy ízelítőt kapjuk az érett gyümölcsből, de hogy végig egyem a svédasztalos vacsora minden ínycsiklandozó részét arra sajnos kevés.
    De rátérve a masszázsra, kb. 7 hónapja folytatja a tevékenységet. Így kellő rutinnal rendelkezik és számtalan pozitív beszámoló született már róla, többek között én is ezért látogattam meg. Masszázsa tanult és szakszerű, megfelelő erősségű. Figyel a visszajelzésekre és a szerint komponálja meg a mesterművét. Hasamra feküdtem és Ő a lábamnál kezdte a masszázst. Közben beszél, de nem fecseg, tudja hogy mikor kell hallgatnia ha éppen kényes, izgalmas területre kalandozik fürge ujja. Hátamat is kellő alapossággal megdolgozta, majd lefelé haladva kezelésbe vette a farpofákat.
  • Levezetés:

    A masszázst és az erotikát ügyesen komponálta hangszerén, nem volt éles átmenet a kettő között, hanem finoman mint zenében az andante (mérsékelt nyugodtt tempóban) fokozatosan finom simításokkal, benyúlásokkal alapozta meg a hangulatot. Ujjaival nagy köröket írt le fenekemen, mint a sas amikor keresi áldozatát, hogy lecsapjon rá a magasból várva a kellő pillanatot. Finom újbegyével, mellbimbójával a fenék közötti árokban csúszkált, megérintve a gátat, heregolyókat, külső prosztatát. Már ez önmagában csodálatos szikrázó élményt váltott ki. De Erika nem állt itt meg, hanem magasabb fokozatba kapcsolt és finom puha ajkaival és , nyelvével kezdte izgatni ánuszomat, nem kímélve a golyókat és falloszomat. "Radetzky -induló " hallatára kivont kardal álltam, akarom mondani hason feküdtem, Erika előtt, aki végül megkegyelmezett és engedélyt adott, hogy megforduljak és szablyámmal, ami ekkor már megkeményedett mint a damaszkuszi acél, készen állt a hős csatára. Finoman végig csókolta falloszom, majd mélyen bevette. Eközben egyik kezemmel a mellét simogattam, míg másikkal a feneke domborulatit kutattam. Szájával, nyelvével, kezével felváltva dolgozott, míg nem éreztem hogy jön a felszabadító érzés és egy hatalmas orgazmussal a szájába élveztem. Fokozatosan, érzékien lassan a szájában hagyott lenyugodni. Majd mint a hóesés a szántást beterített egy papírtőrlővel. A háttérben hallható MP3 lájátszóból eső csepp szerű hangok sejtelmesen járták be a szobát, és annak ritmusára, mint ahogy a nyári zápor lehull a földre úgy özönlöttek el a testem finom apró puszik. Közben kezeivel lágyan simogatott. Lassan magamhoz tértem, és zuhanyzás után visszatértem a menyországból a földre.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt. Nem is kérdeztem hiszen törzsvendég vagyok itt ebben a szalonban. Második, harmadik kerületi átlag, amit most némileg felkerekítettem a nem mindennapi élményért cserébe.
  • Összkép:

    Erikáról nem véletlen, hogy ilyen sok beszámoló született. Többek között én is ezért kerestem fel, és javaslom Nektek is, abszolút ajánlott kategória. Átlag feletti érzékiséggel és inteligenciával rendelkezik. Egyedi technikát alkalmaz amivel szép fokozatosan egy ívet ad az együtt töltött időnek. Szereti amit csinál és ez átjön a találkozó alkalmával. De még is Úrinő marad, mert nem ad oda mindent az első alkalommal, csak egy kostolót kapsz belőle, hogy rászokj és megkedveld. Titokzatos, különleges, művelt , szexis Gésa, ő Erika. Köszönöm az együtt töltött időt!
Happy Massage