• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves vasárnapi Ismerősöm!

    Te ezt a beszámolót olyan titokban és gyorsan megírtad és közkincsé tetted, hogy teljesen megleptél vele engem is. Mikor láttam, hogy olyan valaki írt rólam akit nem ismerek kicsit pánikba is estem. Szeretem beazonosítani a másikat, hogy ha nem is kedves de legalább személyre szabott legyen a reagálásom. Nálad ez nem okozott gondot. Rögtön tudtam ki vagy.
    Most pedig szakmázom egy kicsit...
    Elárulom, hogy két dolgot szoktam megnézni nagyon egy vendégnél: az egyik a cipője (gondolom ez sejthető volt), a másik pedig, hogy milyen alsónadrág van rajta. E kettő dologból én messzemenő következtetéseket tudok és merek is levonni. Milyen márka, fazon, jó-e az anyaga, kényelmes vagy divatos inkább...és még sorolhatnám tovább a szempontokat. Nálad még most is fel tudnám idézni mindkettőt, hogy mi volt rajtad. De nem szeretnélek zavarba hozni, így ezt most nem tenném meg.
    Tényleg ritka alkalmak egyike volt, hogy vasárnap tudtunk találkozni, csakis a rossz időnek volt köszönhető. Ezt csak azért akarnám kihangsúlyozni, hogy aki fényt szeretne látni az alagút végén...nincs! Bár azért az is kellett a randihoz, hogy kifejezetten szimpatikusnak tűntél telefonban, jó benyomást tettél rám, így kedvem volt veled találkozni. Egy sótlan, unalmas telefonos társalgás valószínű nem adott volna kellő inspirációt.
    A masszázsom nem volt elég alapos - ezért most elnézésedet is kérem-, mert kicsit elaltattál engem az elején. Olyan szófogadó módon hasra vágtad magad és tűrted a masszírozást, hogy a végén kibontakozó aktivitás egészen megjósolhatatlan volt. Szóval kicsit "össze is csaptam" a jobb oldaladat mikor rádöbbentem, hogy te is szeretnéd visszonozni a ténykedésemet. Még éppen időben eszméltem. Legközelebb már tudnám, hogy te is tevékenyen szeretsz résztvenni egy ilyen randin.
    Mikor olvastam a kis írásodat bevallom a zavar és a pír nem került el. Már megfigyeltem ha az én "pironkodás-mérőm" kilengést mutat akkor valószínű olyan írás született ami a kollégák tetszését el fogja nyerni.
    Írtad, hogy én kimondom a véleményem és ezért a bunkó és ápolatlan vendégek jobb ha elkerülnek. Véleményem szerint ezek a férfiak a kevésbé harcias hirdetőktől is nyugodtan tartsák távol magukat. Egy jó találkához sok összetevő szükséges, de az ápoltság és udvariasság a kölcsönös tisztelet mindenképpen.
    Elnézésedet kérem, hogy a megszólításnál nem a nicknevedet használtam, de ha őszinte akarok lenni nem pont az én ízlésem szerint való. Hogy miért veszem a bátorságot, hogy ebbe is beleszóljak? Mert tudom, hogy nem bántódsz meg ezen. Nem is túl kifinomult, nem is illik hozzád szerintem, te ennél a névnél sokkal több vagy.
    Kellemes meglepetés voltál nekem, egy hűvös vasárnap délelőttből is kihoztad a maximumot, köszönöm, hogy nálam jártál!

    Szóval én voltam a névnapi ajándék? Lesz még egy-két ünnep az idén...

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Egy szolid SMS-ben jeleztem szándékaim és kértem, hogy fogadja hívásom másnap délelőtt. Válaszában jelezte, hogy elérhető lesz másnap. Az általam kért időben felhívtam telefonon. Aliz bársonyos hangon vette fel és egyeztettünk a randevú lehetőségeiről. Nem átlagos időben kértem, hogy fogadjon (vasárnap), de szerencsémre az időjárás a segítségemre volt, így a hétvégi randevút engedélyezte. Tettszett, hogy nem kertel, hanem kimondja, amit gondol és megerősítette, hogyha jó idő lenne, nem fogadna, viszont így, hogy esik az eső kevésbé tud kimozdulni, amely remek alkalmat teremtett számomra. Még egyszer köszönöm neked Aliz, hogy tudtál fogadni vasárnap.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem. Köszönhető a "korai" időpontnak a forgalom is segített és 15 perc alatt már ott is voltam. Mivel nem akartam túl korán odaérni így lentebb parkoltam és sétálva haladtam a ház felé. Szép idő volt és a helyszín közelében nagyon szép volt a kilátás is olyannyira, hogy 3 percet késtem is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy téglaépítésű ház fa bevonatú kapuval. A gyors telefonos jelzés után, - hogy megérkeztem - nyílt a kapu és a szembe lévő bejáraton tudtam lemenni a -1 szintre. Miután Aliz beengedett pár pillantást vetettem a környezetre (is) és igazán impozáns látvány fogadott már az előtérben. Aliz szobája nagyon szép és ízléses. Csak annyi kellék van benne amennyi pont szükséges. A tükör fal is jól néz ki. A fürdő is egyszerű, letisztult egy-két csajos elemmel ellátva. A randevú férfi tagja kádban tudja lemosni magáról az út porát. Tusfürdőből bőven volt választék, valamint szájöblítésre is volt lehetőség. Kilépve a fürdőből nagyon megfogott egy paraván, amelyen egyik kedvenc filmem, a "Várj, míg sötét lesz" (1967) c. alkotás színésznőjének (Susy Hendrix alias Audrey Hepburn) arcképét véltem felfedezni.
  • Lány külseje:

    Aliz külseje egy szóval csodás. Szőke haja copfba volt fogva és egy fekete csipkés fehérneműben fogadott. Szemeiben el lehet veszni ha az ember nem figyel. Ha szükséges a tekintetét mesterien és kifejezően használja a vendég terelgetésére. Bőre selymes és puha mintha egy babáé lenne. Vállai és nyaka számomra nagyon érzéki. Keblei gyönyörűek. Dereka, hasa, feneke és combja varázslatosak. Lábai ápoltak és kecsesek, amitől csak az járt a fejemben, hogy hamm, meg kell kóstolni. :D
    Aliz természetessége nagyon megfogott. Örültem neki, hogy nem hajszolja a tökéletességet és apró bőr hibái (is) tették számomra egyedivé, vonzóbbá és különlegessé. Hosszú órákig tudtam volna simogatni és megfigyelni minden rezdülését.
  • Erotikus masszázs:

    A tisztálkodás és fogápolást követően lefektetett a tatamira, mire feleszméltem már elkezdte kihámozni magát a fekete csipkés fehérneműjéből, de szerencsére hagyott belőle nekem is és így finoman lesegíthettem róla. Mielőtt elkezdte volna a masszázst egy kicsit beszélgettünk egymás mellett egymásra hangolódásként. Aliz sem kedveli az üres és unalmas „klisé” beszélgetéseket így próbáltuk átugrani ezen témákat. Ő maga azt állítja, hogy a kolléganői sokkal kedvesebbek. :D Beszélgetés közben elkezdte masszírozni a vádlijaimat. Az érintése kellemes, masszázsa finom, jól eső és alapos. A vádlit és a lábat a fenék és csípő rész követe. A fenék masszázsa kimondottan jól esett és most pont az ilyen finom érintésekre volt szükségem. Megkértem, hogy én is masszírozhassam. Kecsesen hasra feküdt és elém tárult meztelen teste, amit elkezdtem lábtól felfelé alaposan végig simogatni. Természetesen a fenekénél többet időztem, mert nagyon izgatott a látvány. Amikor szembe fordult nagyon izgató látvány volt a kebleit és gyönyörű husikás szemérem dobját látni. Ezért főként a cicikre és a comb közötti csodára összpontosítottam. Próbáltam egy-két elemet belecsempészni a jóni masszázsból, majd rövid időn belül muszáj voltam meg kóstolni, mert nagyon érezni akartam őt. Tudatosan és elegánsan mozgatta közben a csípőjét, amitől még inkább elöntötte az agyamat is a vér. Szerencsém volt, hogy érezhettem finom punciját és jó lett volna még fél napig csak kényeztetni őt. Majd én következtem, de összefoglalva a masszázsa nagyon alapos és kellemes volt, amit éppen kívántam.
  • Levezetés:

    Nem akarom túl dicsérni Alizt, de azt kell, mondjam, hogy a legizgatóbb és legprofibb csúszkamasszázsban volt részem életem során. Miután combjai közül a tatamira kerültem háton fekve, alaposan beolajazott engem és magát is. Gyönyörű látvány volt, ahogy csillogott a bőrén az olaj. Szeméremajkaival, popsijával olyan érzékien siklott rajtam, (nem beszélve a kézi besegítésről), hogy teljesen elfelejtkeztem arról, hogy szeretném ezt a látványt és érzést sokáig húzni. Mire megfordulhatott volna úrrá lett rajtam, hogy inkább nem húzom tovább, mert el akarom érni az orgazmust, ami sikerült is. A kényeztetést követően finoman letörölgetett és mellém feküdt. Simogattam egy kicsit a hátát és vállait (A haj érintése olajos kézzel TILOS! Érthető okok miatt :D), de kiderült számomra, hogy mennem kell, mert egy „picit” elhúztam az időt.
  • Elszámolás:

    A randevú végén történt az elszámolás. Az ajándék mértéke teljesen megfelelő volt.
  • Összkép:

    Aliz egy nagyon céltudatos, szép, kecses, formás és izgató nő, aki nem hagyja elnyomni magát – nagyon helyesen – és bátran kinyilatkoztatja véleményét és gondolatait. Fenntartja a válogatás jogát, mert megteheti, de ez így van rendjén. Szeretem, ha egy nő ilyen. Örülök, hogy ő lett a névnapi ajándékom saját magamnak.
    Aliz köszönök mindent. Maradj mindig ilyen.
    Megjegyzés: Bunkó, figyelmetlen, ostoba, primitív, ápolatlan férfiak! Nektek ő lesz az a nő, akit sosem kaptok meg (Hála az égnek és Aliz szűrőjének :D).
Happy Massage