• Rubi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Köszönöm szèpen baba arcúm :-) Nagyon örülök,hogy jól èrezted magad(ez kölcsönös) termèszetesen várlak bármikor szeretettel vissza az èn kis kèj "labirintusomba" akkor már lehet mèg babáb lesz az arcod (tudod) :-D ;-D Puszika neked addig is .

  • Egyeztetés:

    Régebb óta a kedvencekben szerepelt és most úgy alakult, hogy gondoltam arra kalandozok. Vtr-en váltottunk pár üzenetet egyeztettük az időpontot és mehettem.
  • Megközelítés:

    Gép erejű járműnek látszó tárggyal közelítettem meg a helyszínt. Parkolni lehet ingyé a ház előtt, mellett, tehát aprót nem kell vinni. Örs vezér közel van gondolom jár arra tömeg is. Rendőr konténer jó tájékozódási pont.
  • Helyszín:

    Felújított panel fölsőbb emeletén van a rendelő. Panellakás (mily meglepetés) tehát nincs a Festetics kastélyba nyíló térkapu. Kicsit zegzugos a lakás, labirintus szerű. Kifelé jövet el is tévedtem picit, de ez betudható annak, hogy apuka nem volt postagalamb, és megszédített vendéglátóm szép mosolya. A lakásban félhomály uralkodott, ami csak addig zavaró míg a szem meg nem szokja a kinti világosság után. A fürdőszoba világos, tiszta. Van benne kád a zuhanyzáshoz. Vannak tusfürdők, szájvíz, kilépő, s még törülköző is jutott. A szobában franciaágy, szék a ruháknak, diszkófény. Melynek irányán picit lehetne változtatni, mert egy egy póznál ha belepislant az embör akkor kiég a retinája. De ki vagyok én, hogy feng shui tanácsokat adjak. Amire kell arra megfelel a lakás, s a vendéglátó a lényeg.
  • Lány külseje:

    Telt, formás, keményhúsú leányzó. A képek nem hazudnak. Nagyon szép a mosolya. S végtelenül kedves volt velem. Ez biztos azért volt, mert roppant megnyerő baba arcom van s igyekeztem tisztelettel bánni vele. Szép fekete szemek, hosszú haj. Egy két tetoválás. Diszóban simán rárepülnék egy zaftos éjszaka reményében.
  • Action:

    Megérkezés, puszi, puszi. Szobába be. Ruháktól megszabadulás, ajándékozás, törülköző felmarkol, fürdőbe el. Mosás, szárítás, öblítés kímélő üzemmódban. Szobába vissza. Csókolozás, finoman, közben kézzel a gömbölyű formák felderítése. Enyhe nyomás a vállra és már ül is le az ágy szélére. Ügyes lány. "Ezt akarod?" kérdéssel, mosolyogva már veszi is a szájába nemesebbik részemet. Szopogatja, nyalogatja. Foglalatoskodik a környékkel is egy kicsit. Aztán négykézláb parancsol az ágyra. Mi a...? Nyelvét már fúrja is az ánuszomba. Érdekes, de nem veszem föl egyelőre a kedvenc listámra. Nyalakodik de nem sokáig hagyom. Térdelek és úgy franciázik, közben a szép kemény kerek seggét markolászom. Fölállok az ágyra, megfogom a fejét és úgy mozgok a szájában. Mélyen beveszi, de a garaton nem csúszok át. Lefektetem, fölébe kerülök és dugom a száját. Amikor nem én mozgok, akkor ő mozgatja a fejét. Néha kienged a szájából és a farkam oldalát csócsálja. "Lógassam le a fejem?" kérdi. Ohohóó... Lehet ilyen kérésnek ellenállni? Lelógatja, a fejéhez állok és dugom a száját. Szopik mint a kisbornyú. Tarthatatlan állapot, fél szemem a a vekkerre. Ideje befejezni sajnos. Felállok az ágyra belekapaszkodok a fejébe és telelövöm a száját. Kicsit még szopogat, hagy lenyugodni, nem rohan el. Törölgetés, beszélgetés, ivás, zuhany, öltözködés, könnyes búcsú, husss. Mese vége. Jóéjszakát gyerekek.
  • Elszámolás:

    Fél órát voltam. Roppant baráti. Bővebb infoban szereplő ajándék. Előre letettem jószándékom jeleként, hogy megolvashassa míg zuhanyzom, s ott is maradt szóba nem került.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Sajnos most csak fél órája volt rám, pedig nem szeretek kapkodni. Ismerkedős fél órának, mintavételezéshez tökéletes volt. Szerintem fogok még arra járni, ha ő sem bánja. Nagyon kedves, odaadó nőt ismertem meg személyében.
Happy Massage