• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    SMS-t írtam, rám csörgött, majd vissza hívtam. Megbeszéltük a részleteket, kedvesen tájékoztatott, és időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Kis eldugott utca, de a gps oda visz. Tömegközlekedésről nem tudok tájékoztatást adni, nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Régi építésű több szintes társasház. A lakás tiszta, rendezett, kevés berendezési tárggyal, kényelmes francia ággyal. A célnak teljesen megfelel. Az én hülyeségem, de örültem hogy zuhanyzó van és nem kád.
  • Lány külseje:

    GYÖNYÖRŰ. Amint megláttam elállt a szavam. A hétköznapokban meg sem merném szólítani. Karakteres vonású szép arc, csodás karcsú alkat, izgató szempár, barna selymes bőr. Mellei remekbe szabott orvosi csoda, kerek, feszes popsi.
  • Action:

    Az ajtón belépve megláttam GYÖNYÖRŰ vendéglátóm, az állam le esett. Fűzőben, tanga bugyiban és magassarkúban fogadott. Üdvözlő puszit váltottunk. Be invitált a szobába. Váltottunk pár szót feszültség oldás enyhítése ként, mivel most találkoztunk először. Székre tettem ruháim. Megkaptam az illatos puha törülközőt, irány a zuhanyzó.
    Visszatértemkor az ágyon foglaltam helyet. Ő levette a fűzőt magáról segíteni szerettem volna, de úgy gondolta nem tudok. Megkérdeztem hogy csókról lehet-e szó, igenlő választ kaptam, de nem vitte túlzásba. Nem habozott kicsit simogatott a mellével és már a szájában is voltam. Nyalogatta, szopogatta félárbocon lévő szerszámom, de nem akart felállni a rendszer, pedig jól csinálja. Cserét kértem, már szerettem volna kényeztetni. Hátára feküdt, a ciciknél elidőztem. Vágytam már a puncijára, belenyaltam finoman, majd egyre hevesebben. Élvezte ténykedésem mert egyre jobban nedvesedett és vonaglott. Sajnos nem sikerült csúcsra juttatnom. 69-be fordultunk. Újra kezdte kis barátom érdeklődését felkelteni, de rágörcsöltem hiányosságomra, hogy nem sikerült életre kelteni. Pedig mindent megpróbált, nem adta fel egyhamar. Gumit húzott rá, négykézlábra ereszkedett, így hatoltam kéjtől nedves kelyhébe. Éreztem puncija szorítását és már éreztem is hogy elönti a vér az ágyékom, megkeményedtem. Csodás látvány tárult elém. Tolta rám magát, és egyre hevesebben dugtam. Próbáltam húzni együttlétünk, de nem bírtam sokáig, hatalmasat lőttem gumiba. Niobét így sem sikerült eljuttatnom a beteljesülésig.
    Kaptam nedves törlőkendőt. Megmasszírozta a hátam közben beszélgettünk. Elmesélte egy két kalandját, aminek nagyon örültem. Lezuhanyoztam, búcsú puszi után távozta.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint, nem változott a helyszínen sem. Át adtam csekély ajándékom, a rózsa csokrot előre letettem az asztalra, végig ott maradt. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Kedves bájos teremtés. Próbáltam felvenni a szemkontaktust, de nem volt partner benne, amit nagyon sajnálok.Csak ajánlani tudom. Biztos meglátogatom még.
Happy Massage