• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia Tounge!Köszönöm ezt a nagyon kedves beszámolót...Precíz,pontos,pont annyira vicces és egyben kedves is...Mindent részletesen leírtál..Igen igen ha a zuhanyt is lehetne pontozni magasan vezetne...Nagyon jól esik a sok dicséret...Köszönöm...Jó olvasni ezt a beszikét..Örülök hogy ilyen jól érezted magadat..Természetesen én is....Köszönöm szépen..Puszi Amanda

 • Egyeztetés:

  Gyorsan ment, felhívtam, fél óra múlva pedig már nyomtam a kapucsengőt. Nem bíbelődtünk a részletekkel.
 • Megközelítés:

  30-as busz áll meg a legközelebb, de nincs messze a 32 és a 20-as megállója sem. Kocsival mindig van parkoló, de fizetős (175 Ft/óra). Ha valakinek Amanda a hobbija, akkor talán ez még belefér.
 • Helyszín:

  20 év körüli sarok épület, a bejárat persze nem a címben szereplő utcán van, de mivel nincs másik, így nem kell agysebésznek lenni, hogy bejusson az ember. A lakásban tisztaság - csak az előszobát, "irodát" és a fürdőt vettem igénybe, így csak erről tudok beszámolni. Fürdőben kád, magam is megcsodálhattam a világítós zuhanyrózsát, meg hogy milyen ha kék a répa :). Tusfürdő, Listerin a helyén, ki is próbáltam őket.
 • Lány külseje:

  Egyberészes nyári ruhában fogadott, nagyon csinos volt. Tényleg. Szép nagy szemei vannak, helyes arca, nem kell félni az arcnélküli hirdetéstől. Most hosszú, barna haja volt, olyan hosszú, hogy mikor mellettem térdelt, csiklandozta a combom. Nagyon puha, hibátlan bőre van, szép, tenyérbe mászó mellei, szerencsére természetesek. A lábai, és a feneke egy külön fejezetet érdemelne, nagyon rendben van! Az egész lénye nyugalmat, kiegyensúlyozottságot sugall, nagyon könnyen felszabadítja a kezdeti feszengést.
 • Action:

  Ahogyan elődeim is megírták már, a program egy rövid ismerkedéssel kezdődik. Beinvitált az "irodába", ahol mindketten még ruhába leheveredtünk az ágyra, és elkezdtünk ismerkedni. Megbeszéltük az élet fontos dolgait, nem rontottunk ajtóstól a házba. Azért előbb-utóbb elérkezett a zuhanyzás ideje is, mire visszaértem, már csak a falatka bugyi maradt rajta. Mellé telepedtem, és elkezdtük egymás feltérképezését, elcsattant egy-két csók is, majd javasolt egy 69-et, amit örömmel elfogadtam. Nagyon finom kis puncija van, öröm volt foglalkozni vele. Persze az sem volt megvetendő, amit ő művelt a velem egykorúval - nem kímélte a zacsit sem, néha kézzel, néha anélkül nagyon sok örömet szerzett. Ekkor ő védőfelszerelést javasolt, de én még inkább nyalakodtam volna. Ragyogó szemekkel mondott igent, mert nagyon szereti :). Szépen, óvatosan nyalni kezdtem, majd kicsit ujjaztam is. Ő a lábait végig a levegőben tartotta - micsoda hasizom :). Tevékenységemet halk nyögésekkel nyugtázta. Később neki is nyalakodhatnéka támadt, így cseréltünk, ami azt eredményezte, hogy a gumihúzás elmaradt - a tenyerébe, hasamra sikerült engednem az utódokat.
  Ezután ismét beszélgetés, és egy kellemes olajos szeretetmasszázs következett. Ez szerencsére nem tartott soká (bár nem volt rossz, de voltak még terveim), felültem, és csókolózni kezdtünk, aminek hamarosan ismét 69 lett a vége. Hamar elértem az üzemi hőmérsékletet, jöhetett a védőfelszerelés. Javasolta a hátulrólt, én annyival toldottam meg, hogy, ok, de üljön bele. Nagyon szűk... Ami nagyon jó, de nagyon hamar éreztem ennek az átkát - úgyhogy kértem, hogy térdeljen fel. Ahogy beléhatoltam, elkezdte vadul tolni magát rám. Hatalmas csattogás kezdődött. Élvezet volt nézni a hátát, ahogy az izmai megfeszülnek. És hát a feneke... Meg a hangok - ekkor már nem volt annyira halk, mint a nyalásnál :). Ez így csomagban nekem már sok volt, tele is vágtam a gumit. Pedig lehet, hogy itt sikerült volna eljuttatnom őt is a csúcsra, de ezúttal neki nem jutott ki a boldogságból sajnos.
  Ránéztem az órára, és már lejárt az időm. Ennek ellenére még kicsit simogattuk egymást, és kiderült, hogy egyikünk sem reggelizett - én kb a reggeli felénél álltam fel, ő meg el sem kezdte.
  Szedelőzködtem, és tipli nagy mosollyal az arcomon.
 • Elszámolás:

  Telefonban elhangzott, nem volt nálam pont annyi, úgyhogy felfele kerekítettem - kb ennyivel tovább is voltam, ráadásul meg is voltam elégedve. Teljesen rendben is van. Utólag történt a szekrényre helyezve - meg sem nézte.
 • Összkép:

  Nagyon kellemes kis órát töltöttem Amandánál, bearanyozta a napomat. Nagyon korrekt, és úgy intézi a dolgokat, hogy neki se legyen rossz, de mindenben lesi, hogy a vendégének mi lenne a legjobb. Köszönöm Amanda :)
Happy Massage