• Vivienn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Egyből felvette. Könnyen megbeszéltük a találkozót.
  • Megközelítés:

    Hotelba tartózkodtam oda jött hozzám a megbeszélt időpontra. Minden rendben volt pontos volt.
  • Helyszín:

    Nagyon kellemes szobánk volt teljesen megfelelt sarok kád minden volt ami kell egy jó estéhez :). De mivel minimum 140 karakter kell valamivel kikel töltenem.
  • Lány külseje:

    Az első gondolatom az volt amikor megláttam a hölgyet, hogy szívem szerint azonnal nekiesnek!:) Gyönyörű, popsiig érő szöszi haj...igéző kék szemek , szolizott bőr, nőies, formás lábak és popsi..na és persze hihetetlen szexi kisugárzás! Nagyon beindított 5 csillag a hölgy.
  • Action:

    Félórát beszéltünk meg Viviennel, de mar az első 5 percben kiderült, hogy ez bizony edés kevés lesz.. első perctől kezdve olyan barátságos, őszinte és jófej volt, hogy egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy mar egy órája beszélgetünk :) Amikor felocsúdtam, hogy mar jó ideje ott vagyok és meg nem is elvezhettem gyönyörű idomait, gyorsan elszaladtam fürdeni és mire visszaértem o mar az agyon fekve vart egy kis kellemes zenei aláfestessél. Vad csókcsatakba kezdtünk... mar ekkor tudtam, hogy belenyúltam a tutiba :D. Elkezdte csókolgatni a nyakamat, majd haladt egyre lejjebb...míg végül elért a farkamhoz. Ahogy pucsított előttem ... azt a látványt sosem felejtem el.. nagyon érzékien franciázik, a környéket sem hagyta ki, finoman játszadozott a golyókkal is:) védőfelszerelés húzása után lovaglással kezdtünk, majd a határa fektettem és misszionáriusban, lábait a nyakamba kapva folytattuk! Isteni finom nedves és szűk puncija van. Nehezen lehet huzamosabb ideig bírni benne. De persze kötelező volt hátulról is megnéznem a kerek kis popsiját! Gyönyörű látvány.. kutyus után ismét a határa fektettem, hogy láthassam az arcát és így is lett végem :) Miután nálam mar megtörtént, aminek megkellet finom én is kényeztetni kezdtem a nyelvemmel, amit kéjes nyögésekkel viszonzott! Ettől úgy beindultam, hogy egy közös fürdés után jöhetett is a második menet! Azon kaptam magam, hogy mar órák óta elvezzük egymás társaságát.. eszméletlen pozitív csalódás volt! Semmi megjátszás, semmi nyafogás csak teljes odaadass, nevetés és eszméletlen agyjelenetek.
  • Elszámolás:

    Nem éppen átlagos, viszont én minden elfogultság nélkül azt mondom, hogy megéri!
  • Összkép:

    Összességében úgy fogalmaznék, hogy bőven meghaladta az elképzeléseimet! Biztos, hogy rendszeresen látogatni fogom mert nagyon jó társaság!Minden Mtnek ajánlani tudom csak tessék rá vigyázni hogy minél tovább élvezhessük a hölgyet köreinkbe!
Happy Massage