• Tessza

  • Beküldte:
  • Tessza reagálása

    Szia!

    Köszönöm a beszámolót :) örülök mindig amikor beszit kapok, mert úgy érzem fontos volt a randi és az együtt töltött idő. Jól éreztem magam Veled, gyere máskor is :P

    Sok puszi!!

  • Egyeztetés:

    VTR -en egyeztettünk, elfogadta, aztán később telefonon is megerősítettem. Minden simán ment
  • Megközelítés:

    Könnyen odataláltam, BKV-val sima ügy, kocsival sem vészes. Minden egyértelmű volt
  • Helyszín:

    Bejutáshoz kaptam segítséget, bent is minden szükséges infot megkaptam. (kellett is mert kicsit szétcsúszva estem be:) )
    Lakás szép, tiszta, szépen berendezett. Fürdő jó nagy, és van minden ami kell
    Szoba hangulatos, kellemes hüvös, ágy pedig szép nagy
  • Lány külseje:

    Érkezéskor még nem figyeltem igazán, csak fürdés után,nagyon csinos Tessza! Ruha szerintem teljesen mind1 (najó nekem) ilyenkor, rendben volt, később pedig nem sok maradt rajta. :) Arca, mosolya nagyon tetszett, és szerintem nagyon jó alakja van.
  • Action:

    Érkezés, lepakolás, fürdő, szoba.

    Na és akkor indult a dolog, korrekt módon puszik közben átfutottuk ki mit mennyire szeret vagy nem, és az ágyban már ennek megfelelően folytattuk. Kezdődött a kényeztetésem, amit nagyon élveztem, de inkább kellett egy kis pihenő, hogy nehogy hamar végetérjek, így inkább folytattam én. Úgy vettem észre hogy, tetszett neki, ha kicsit erősebben csináltam, akkor szólt hogy finomabban, azt is jelezte amikor már elég :)

    Kis pihenés után nagyon folytatni akarta amit korábban elkezdett :) Úgy csinálta ahogy nekem jó, ha lassitani kellett, azt is megoldotta, egyébként pedig nagyon lelkesen, volt mélytorok is. Így is lett végem a szájában.
    Pihenés, cirógatás, beszélgetés.

    Megbeszéltük hogy a körök számával nincs gondom, inkább talán csak időtartamával, és kis pihenés után rá is tértünk a folytatásra. (ezt ő dobta be hogy akkor elkapom-e hátulról, vagy elölről :) )
    Elölről folytattuk, ezt is finomabban, mindketten élveztük a dolgot.

    Ezután megint összebújás, kis idő múlva búcsú és indulás.
  • Elszámolás:

    Elején letettem, ott is maradt. Bővebb infoban szerepel, szerintem korrekt
  • Összkép:

    Magamhoz képest sokkal visszafogottabban érkeztem, és kicsit zavarban is voltam amit megmagyarázni sem tudok. Profi volt, kedves volt, és nagy segítség abban hogy jól érezhessem magam. Igyekeztem viszonozni, remélem jól gondolom, hogy neki is tetszett, ha mégsem, akkor vissza kell hogy menjek :)
    Nem elég egy alkalom és kevés 1 óra :)
Happy Massage