• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Édes Bárányba bújt Farkasom :-)Örülök h újra találkoztunk és élvezhettük egymás társaságát.Veled repül az idő,"talán" azért mert kellemes partner vagy:) és minden tekintetben nagyon figyelmes.Köszönöm szépen a finom ebédet és a meglepit is,nagyon Kedves Tőled:) Remélem hamarosan viszont látlak és folytatjuk a huncutkodást.. amit még jobban szeretnél felülmúlni :-) VÁROM Millió csókom küldöm neked addig is és vigyáz magadra nagyon .

  • Egyeztetés:

    Rubi fényképeire már régebben felfigyeltem. Azóta valahányszor megláttam, a vágyaim egyre csak erősödtek, hogy személyesen is megismerhessem. Gondolatban egyre többször kerültem vele intim kapcsolatba, míg végül elhatároztam, hogy felhívom. A telefonban egy nagyon kellemes női hang jelentkezett. Megbeszéltük az első találkozónkat amire tiszteletreméltó pontossággal megérkezett.
  • Megközelítés:

    A találkozásra Nálam került sor. Rubi ugyan a szomszéd kerületben lakik, de közel hozzám, ezért nem okozott különösebb problémát. Legközelebbre megbeszéltük, hogy Nála fogunk találkozni.
  • Helyszín:

    Mivel most Nálam találkoztunk ezt nem részletezném. Erről inkább Őt kellene megkérdezni, de igazi természetességgel feltalálta magát és nem okozott Neki semmi gondot az idegen környezet.
  • Lány külseje:

    Meglátva Őt szinte a szavam is elakadt. A fényképek meg sem közelítették a valóságot. Arányos teste sokszorosan felülmúlta az elképzeléseimet. Már első pillanatban sugárzott belőle az erotika. Minden hajlata, íve, vad vágyakat ébresztett bennem. Az volt azonban számomra a legmeglepőbb, hogy Én egy kemény tekintetre számítottam, ezzel szemben egy édes izgató szempár nézett vissza rám. Alakja egy telt-karcsú nagyon nőies benyomást keltett felöltözve. Azonban levetkőzve a felfedezésre váró csodák birodalmát találtam.
  • Action:

    Kisugárzásával, kedves megnyugtató hangjával, könnyed szavaival, édes mosolyával pillanatok alatt magával ragadott.
    Kezdeményező készsége, számomra kellemesen meglepő volt. Simogató kezeivel pillanatok alatt a bárányból - „vad éhes” farkast teremtett belőlem. Nem győztem vele betelni, kevés olyan testrésze maradt, amit vad csókjaimmal ne borítottam volna be. Számomra az igazi kielégülést hozta el. Testem az óra végére szinte kicserélődött. Fáradtságtól remegő lábakkal alig tudtam Őt kikísérni. Ahogy elment Tőlem szinte már azonnal visszavártam. Tudtam, hogy csak (rövid) idő kérdése, hogy újra keressem vele az újabb találkozást.
  • Elszámolás:

    Az információk pont alatt erről is többet megtudhatsz, persze Vele is meg lehet beszélni. Mint mindig most is teljesen, abszolút korrektnek éreztem a megbeszélteket. A rózsaszálak mértéke nagyjából a Pesti átlag, de az érte kapott gyönyör messze az átlag felett van. Előre oda készítettem az ajándékot, amit egy köszönetnyilvánítással nyújtottam át Neki, amit Ő csókkal viszonzott.
  • Összkép:

    Gondolom, az előbbi soraimból látszik, hogy teljes mértékben magával ragadott minden téren. Kedélyes csevegésével, könnyed stílusával, teljesen megbabonázott. Bár már többször voltunk együtt, mindig tud nekem új, és újabb különleges élményt nyújtani. Erotikus kisugárzása annyira magával ragadó, hogy nem tudok Vele betelni. Alig, hogy elválunk, szinte azonnal szeretnék Vele újra együtt lenni. Ha lehetőségem lesz rá, mindenképp szeretném újra Őt választani.
Happy Massage