• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niobé reagálása

    Örülök,hogy jól érezted magad!Köszönöm ezt a sok szép bókot nagyon jól esik!
    Várlak szeretettel máskor is hasonló élmenyekkel ;)
    Pussssz :*

  • Egyeztetés:

    Aznap reggel telefonon keresztül egyeztettünk időpontot. Mivel a francialecke számomra a szex nagyon fontos része, ezért a szájba élvezés lehetőségére előre rákérdeztem. Ezt is vállalta, de mondta, hogy nem nyeli le, ami engem egyáltalán nem zavart, a lányok többsége egyébként sem szokta lenyelni. Később az időponttal kapcsolatban volt egy sajnálatos félreértésünk, amit intelligens emberek módjára sikerült kulturáltan megbeszélnünk, így ez szerencsére nem volt kihatással a találkozásunk további részére.
  • Megközelítés:

    Metróval kicsit nehezebben elérhető helyen található a kéjlak (ilyenkor érdemes egy kis sétát beiktatni a patak mentén), de azért más tömegközlekedési eszközzel és autóval könnyedén megközelíthető.
  • Helyszín:

    Mindenhol makulátlan rend és tisztaság. Kis forgalmú belülről rácsos ajtóval biztosított lépcsőház. A lakás vendéglátójához méltóan gyönyörű, előszobából is látható a fürdőszoba márványszerű lapokkal lerakott padlója. A szobában kényelmes franciaágy és karosszék, asztalon gondosan elhelyezett mécsesek biztosítják a meghitt hangulatot.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően sötét és hosszú hajú, vékony testalkatú szépség, helyes arccal és nagy szilikon cicikkel. Erősen szorítottam magamban, hogy a részben retusált képek tényleg a valóságot tükrözzék és nagyon örültem, amikor megpillantottam Niobét, mert nem ért csalódás. Ízlésemnek megfelelő külsejét megpillantva gyorsan levett a lábamról. Kis méretű bőr felső rész volt rajta, amiről először egy domina szerelésre asszociáltam, de kiderült, hogy semmi köze a ruhadarabnak a domina-effektushoz.
  • Action:

    A kötelező tisztálkodást elvégeztem, majd az ágyra ültem. Amikor Niobé is visszatért a szobába bőr felsőrészét levette, először állva, majd az ágyra heveredve kezdtük el felfedezni egymás testét. Niobé hamar kezelésbe, pontosabban szájába vette a hevesen ágaskodó ezredesemet és franciázott. Niobé fantasztikus külseje, cicijének érintése és franciája miatt borzasztóan felizgultam. Amikor egészen mélyre engedte, majd nyelvével és szájával leszorította és lent tartotta az eddig felfelé ágaskodó falloszomat, akkor ennek hatására rövid időn belül feltétel nélkül kapituláltam és elmentem. Sajnos ma nem voltam top formában. Tisztogatás, majd felajánlott masszázsát elfogadtam. Miközben beszélgettünk a vállamat és hátamat megmasszírozta. Regenerálódásomat követően ismét franciával folytattuk, de ezúttal kölcsönösen 69-be fordulva. Niobé megcsillantotta francia tehetségét, melynek számomra élvezetes hatását a makkomat érintő nyelvpiercingje is tovább fokozta. Ha akart volna, akkor két perc alatt is simán kivégezhetett volna, de szerencsére, amikor már csúcsközeli állapotba kerültem ismét, akkor a szájában lüktető farkamat kiengedette és óvatosan a környékét, a zacsit és a golyszikat kényeztette hol nyelvével finoman érintve, hol gyengéden a szájába véve, majd ismét a farkam tövét érintette. Ezt a finoman fokozatosan, lassan, "környékkel foglalkozó" franciát imádom, nem tudtam betelni a kéjérzettel, még most is beleborzongok, ahogy visszagondolok. Legszívesebben reggelig elviseltem volna ezt a francia leckét. Közben én is kényeztettem Őt, amikor gumit akart rám húzni akkor is felajánlottam és folytattam ezírányú ténykedésemet, bár élvezte, de csúcsra jutattnom nem sikerült. Majd hanyatt vágtam magam, gumit húztunk és Niobé ügyesen és határozottan mozgott föl-le a behelyezéskor éppen lanyhuló, majd ismét megkeményedő farkamon, miközben én azokat a fantasztikus ciciket markoltam. ÁÁÁÁ, ezt nem lehetett sokáig bírni, ismét utolért a vég. Törlést követően még beszélgettünk, szerettem volna még hosszabbítani egy órácskát, de sajnos erre már nem volt lehetőség. Niobé hajlandó lett volna rá, de a hirdetésében szereplő gyönyörű fényképekre a "jószemű" makktársak is felfigyeltek, így gyorsan elfogytak aznapra a Tündérke naptárából az időpontok.
  • Elszámolás:

    Még a régi átlag, amit diszkréten helyeztem az asztalra. Végig ott maradt a randi ideje alatt. Nem kérdés, hogy megérte számomra.
  • Összkép:

    Niobé igényes és korrekt fiatal hölgy. Fantasztikus külseje és nagy cicijei révén elvarázsolt, ezért még helyben meg is beszéltem a következő randi időpontját. Hirdetése azonnali hatállyal a kedvencek közé helyezve, remélem, hogy sokáig tartózkodik még körünkben.
Happy Massage