• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetéssel nem volt probléma. Sajnos telefonon nem értem el, gondolom dolgozott, ezért SMS-ben írtam meg, hogy mikor szeretném meglátogatni. Később Ő is SMS-ben válaszolt, és mivel nekem még nem volt szerencsém Zayához ezért leírta, hogy mire számíthatok a rózsák számának tekintetében. A randi napját és időpontját is SMS-ben egyeztettük.
  • Megközelítés:

    A randi napján felhívtam és egyeztettük a pontos címet. A GPS csodákra képes, de ezt az utcát azért még én is ismertem.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, diszkrét helyszín, nem a Marcsi néni árgus szemei előtt kell elbaktatni. A lakás maga gyönyörű - mint a bérlője -, egy igényesen kialakított, szép lakás. A bútorozása is Zaya jó ízlését dicséri. A szobák elrendezése is kíváló, a zuhanyzó közvetlenül az akció helyszínéről nyílik. A fürdő jól felszerelt, nem kell felvásárolnotok előtte a Drogerie Markt-ot. Minden szükséges dolgot meg fogtok ott találni.
  • Lány külseje:

    Mindig kétkedéssel fogadom a "kollégák" beszámolóit, de Zaya esetében minden szempontból a várakozásomnak megfelelő huncut kis gyönyörűséget találtam. VIdám, kedves, mosolygós lány várt az ajtóban melltartóban és bugyiban. A teste káprázatos! Annyira tetszett amit láttam, hogy zavaromban nem is tudtam mit tegyek. Azért ezen gyorsan túllendültünk és a már szokásos ital kínálatnál tartottunk. Kedvesen még csokival is megkínált, mielőtt a baszobába léptünk. Azért én még egy pillantást vetettem a nappalira, mert a lányokon kívül a szép lakásokat is imádom.
  • Action:

    Zaya kíváncsi szemekkel vizsgált míg levetkőztem és huncutkodott közben az ágyon. Már akkor legszívesebben széttéptem volna. Kicsit hantás a lány, mert azt mondta, hogy a koromhoz képest jól nézek ki, ami persze nem igaz, de mi sem sértődünk meg ugye, ha dicsérnek. A fürdés után már várt az ágyon, és kezdődött a műsor amire már nagyon kíváncsi voltam. Ez a lány félelmetesen szexi, csókol, simogat, mint egy új barátnő (nem a régi, mert az már nem simogat, és nem is szexi) :)) Tudja, hogy miképpen lehet felhúzni egy férfit. A teste csodálatos, a melleiről ne is beszéljünk. A puncija is tökéletes, ezzel kezdtem az élvezkedést, majd Ő következett egy kellemes kényeztetéssel. Én inkább a dugást preferálom, úgyhogy megkértem, hogy lovagoljon meg, aminek szívesen eleget tett. Úgy ítéltem meg, hogy ezt nem először csinálta, mert nagyon profi volt. Váltogatta a lovagló pózokat, közben csábosan mindig engem figyelt. Igazi boszorkány! Mielőtt kivégzett volna, azért még hátulról is (a nevemhez híven) próbálkoztam egy kicsit, így lett végem. Gyors fürdés, mert tisztaság mániás vagyok, és jött a következő menet. Masszázzsal kezdte Zaya, amit kimondottan jól csinál, de hát nem ezért mentem, úgyhogy az idő szűke miatt rátértünk a második felvonásra. Szájába vette a kezdeményezést, és láss csodát, újra harcképes lettem. Persze ebbe a 69 is némi szerepet játszott. A pózokat most nem sorolom, de többet kipróbáltunk és mindegyikben jól kényeztethető Zaya. A popsiát is kipróbáltam volna szívesen, de hát sokat akar a szarka... . Majd legközelebb! Hát így ért véget a mi kis randink. Az elfelejtettem mondani, hogy a kis Gyönyörű közben végig csacsog, nyögdécsel, imádni való a csaj.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak száma átlagos, a színvonal viszont átlagon felüli.
  • Összkép:

    Zaya olyan amilyennek többi szolgáltató lánynak kellene lennie. Örömet akar szerezni, és ezt tökéletesen véghez is viszi. Nagyon örülök, hogy rátaláltam, ha tehetném haza is vinném! :)) - bár ennek azért Ő biztos nem örülne -. Sajnálom, hogy nem tudok Istennő besorolást adni Neki, de a rangom ezt sajnos nem teszi lehetővé.
Happy Massage