• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam Brendának, hogy újfent meglátogatnám. Pár nappal előtte felhívtam, és megbeszéltük a részleteket, pontosítottunk mindent.
  • Megközelítés:

    Metróval mentem, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, magas ház a Kelenföldi Pályaudvar közelében. Parkolás könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    A házban jó sok lakás van, így könnyen be is jutottam az épületbe, Brendának már csak a lakásba kellett beengednie. A hely szép, otthonos, nyugodt, nem kell másokat kerülgetni, a kellemes légkör garantált. A fürdőben is rendelkezésre áll minden, amire ilyenkor szükség van. Teljes mértékben ideális kéjlak.
  • Lány külseje:

    Brenda új frizurával várt, amit eddig csak a képeken láttam, most félhosszú szőke hajra cserélte a korábbi hosszú feketét. Különösen kíváncsi voltam, hogy milyen lehet most, így szebb-e vagy a hosszú fekete hajjal, hát bizony mindkettő jól áll neki. Szexi egyrészes fekete ruciban fogadott, ami alatt nem viselt semmi mást. Kívánatos volt nagyon!
  • Action:

    Amint beléptem az ajtón, rögtön megcsókolt, viccesen megkérdeztem tőle, utalva az új frizurájára, hogy Brenda itthon van? Nincs - felelte - én vagyok helyette. Jó leszek? - kérdezte, majd újra megcsókolt. Mivel már régen találkoztunk, beszélgettünk egy kicsit, mialatt én persze gyönyörködtem benne, a kezem is el-elkalandozott, így fedeztem fel, hogy a ruha alatt bizony nem viselt bugyit. Erről elöl-hátul meggyőződtem - biztos ami biztos - de a csupasz popsi és a csupasz punci látványa semmi kétséget nem hagyott bennem. Brenda frissítővel kínált, majd irány a fürdő. Onnan visszatérve az ágyon várt rám, hamar megszabadítottam az egyrészes ruhácskától. Jó volt fogdosni a melleit, simogatni a testét, közben belemerültünk több csókcsatába is, majd leköszönt a kisfőnöknek. Szuper volt a franciája, mint mindig, így nem csoda, hogy hamar harcra kész állapotba kerültem. Esőkabát fel, majd a kedvenc pozíciójában, hátulról kezdtem dugni Brendust, aki tudva levően hamar eljut így a csúcsra. Most is így történt, a nyögések, rángatózások egyre erősödtek, és Brenda nemsokára elélvezett. Én sem bírtam már sokáig, Brenduska puncijának szorításában óriásit élveztem. Tisztálkodás után összebújás következett, ezalatt én Brenda cicijével játszottam, aki kifejtette, hogy felettébb kedveli a cicimasszázst, és nagyon tetszik neki, amit csinálok. Simogattam, gyúrtam, tapiztam a melleit tovább, ha jól esik neki, miért ne? Közben jót beszélgettünk, majd egy csókcsata után elindultam dél felé, és cickók csókolgatása után tovább haladva elérkeztem Brenda puncijához. Nem lehetett megállni, hogy ne kezdjek el nyalakodni, főleg úgy, hogy Brendának ugyancsak tetszett az ötlet. Említette is, hogy azt gondolta, hogy hamarabb belekóstolok, csak hát - ahogy mosolyogva mondta: "a farkad megelőzött." Nagy élvezettel kényeztettem a kelyhét, és a ténykedésem nem is maradt hatástalan: szaporodó rángatózások, félreérthetetlen hangok, és Brendus újra a csúcsra ért. A fennmaradó néhány percre még összebújtunk, aztán eljött a fürdés és a búcsúzkodás ideje. Ismét egy csodás élménnyel távoztam Brendától.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a bővebb infó szerint, érkezéskor letettem, miközben egy kis apró ajándékot adtam át Brendának.
  • Összkép:

    Brendával már többször volt alkalmunk együtt lenni, és mindig elégedetten, kielégülten, feltöltődve távoztam tőle, mint ahogy most is. A legjobb szolgáltatók egyike. Teljes mértékben igazodik a vendéghez, a vendég igényeihez, kedves, érzéki és nagyon jó társaság. Mindig jól érzem magam vele, másnak is csak ajánlani tudom. Egyúttal köszönöm neki az újabb fantasztikus élményt!
Happy Massage