• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kedvesen tájékoztatott, majd megegyeztünk egy aznap kora délutáni időpontban.
  • Megközelítés:

    A Kolosy tér közelében van, parkolni könnyű az utcában (természetesen fizetős). Bkv járatok is vannak a közelben.
  • Helyszín:

    Az előtérből lépcső vezet fel a lakásba, ahol egy hangulatosan berendezett szobába megyünk. A fürdőszoba pont mellette van, tiszta és rendes, tusfürdőből kellő választék.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon elegáns kis rövid ruhában fogad. Magas, csinos alakja van, formás és kemény popsival. A mellek nagyon szépek és formásak. Nem volt rajta annyi smink, mint a képeken, de nem is kell, mert nagyon helyes csinos nő, bájos arccal, sokat mosolyog.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázshoz csak egy kis bugyi maradt rajta, igaz, ez később sem került le. A lábaknál kezdte a masszázst és úgy haladt feljebb. Ügyesen, kellemes mozdulatokkal masszíroz. Amikor a popsi tájékára ér, a mozdulatok közé intimebbek is vegyülnek, de még nincs itt a kényeztetés ideje. Ennek ellenére ördögien izgató néhány mozdulata. Aztán tovább halad felfelé, és a derék, hát majd a vállak is masszírozásra kerülnek. Amikor végigért rajtam, újra lefelé veszi az irányt, és innen már kezdődik a kényeztetés.
  • Levezetés:

    Visszatér a combokhoz, gyengéden simogatja. Apró puszikat lehell testem különböző pontjaira, de egyre jobban közelít a belső combokhoz. Simogatja a gátat, a zacsit, majd az ánusz környéke is sorra kerül. Én már kőkemény vagyok ettől is, de a java még csak most jön. Érzem hogy fürge nyelvecskéje utat tör magának, és közelít ánuszom felé, majd elkezd körözni körülötte. A körök egyre kisebbek lesznek, míg nyelve be nem furakszik olyan mélyre, amilyenre csak tud. Nekem ez földöntúli élvezetet okoz, eszméletlen amit csinál velem. Közben nyelvecskéje elvándorol, érinti a zacsit, majd a merev szerszámon is végigsiklik és a makkomat nyalogatja. Közben ujjai a popsi különböző pontjait masszírozzák. Iszonyatosan jó érzéke van hozzá, hogy mivel lehet egy férfit szinte ájulásig élveztetni. És mindezt hosszasan, lassan, végtelenül elhúzva... Aztán szól hogy megfordulhatok, amit akarok is, meg nem is, mert annyira jó volt minden, de persze megfordulok. És akkor csókolgat elölről is, lassan közelít az ágaskodó szerszámhoz, először csak nyalogatja, dédelgeti, majd lassan szájába veszi és érzékien kényeztet ajkaival. Felvillantja mélytorkos tudását is, egyszerűen eszméletlen jó amit csinál. Fürge ujjai közben néha elkalandoznak, és megint kapok egy kis hátsó izgatást. Amikor végül gyorsabb tempóra vált, már nem bírom sokáig, és a szájába spriccelek. Megvárja míg lenyugszom, addig nem enged el, ez is egy kis figyelmesség, nagyon jól esik. Utána még vízzel is megkínál.
  • Elszámolás:

    Utólag az asztalra, nekem nagyon megérte. Az érték arány kiváló.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, csinos és szexi lány, akiből sugárzik az erotika, és olyan érzékkel tud a férfiakhoz nyúlni, hogy azért minimum professzori címet érdemelne. Mindehhez persze kell a kölcsönös szimpátia, ami nálunk megvolt. Fantasztikusan jól éreztem magam, biztosan visszajáró vendége leszek.
Happy Massage