• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves ltclztq!

    Nagyon-nagyon köszönöm hogy megint megleptél magaddal, és azt is hogy jó szokásodhoz híven szakítottál időt arra is, hogy megoszd.
    Élmény nekem is mindig a társaságod!

    Csókocskállak:P

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon egyeztettünk több üzenetváltás során. Egy nappal a randi előtt váltottunk még pár sms-t, az már csak a megerősítése volt a korábban megbeszélteknek.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, a busz- és a vasútállomástól is csak pár lépést kell tenni. Aki autóval megy, bőven van parkolási lehetőség a környéken, a közeli pláza parkolójában térítésmentesen is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nem mostanában épült, de felújított társasház szépen rendben tartott lakása. A nemrég felújított fürdőszobában nagy választék tusfürdőből és törölközőből, valamint többféle szájvíz is található. A zuhanyzó kezelése könnyű, nem kell játszani azzal, hogy elérjük a kívánt hőmérsékletet. A légyottnak helyt adó szoba ízlésesen berendezett, be van építve egy rúd a tánchoz, az ágy nagy és kényelmes. Mellette az ágy fejénél és oldalt a falon tükrök, a plafonon szintén, így az akció mindenhonnan nyomon követhető. A falon még látható Regináról készült művészi aktfotó is valamint egy új tükör, pont a rúd előtt, így a tánc onnan is nyomon követhető.
  • Lány külseje:

    Magas, szőke, gazellatestű hölgy, akin látszik a sportos múlt és az, hogy folyamatosan karban tartja magát. Alakját sok huszonéves nő megirigyelhetné. Hosszú combú, szolizott bőrű, kék szemű, mosolygós szőke szépségre számíthat, aki meglátogatja. Fekete színű bugyi és fekete melltartó volt rajta, amikor fogadott, ami a lényeget eltakarta, de sejtetni engedte. Regina gyönyörű volt, mint mindig, és most is sugárzott róla az életöröm.
  • Action:

    Csókkal fogadott, és megkínált frissítővel, majd miután átadtam az ajándékba hozott csokit, abból is megkínált, de volt egy feladatom: a csokit hagyni neki csókkal elcsenni. Mindkettőnknek tetszett ez a játék, közben pedig sikerült a ruháimtól is megszabadulni. Regit a csoki nagyon bepörgette, viszont még mielőtt jobban belemerültünk volna a játékba, elmentem zuhanyozni, hogy aztán mikor visszajöttem, ott folytassuk, ahol abbahagytuk. Megkértem arra, hogy most is táncoljon majd nekem. Jó - felelte, és kezét csípőre téve elkezdett jobbra kettőt majd balra kettőt lépkedni, miközben a rá jellemző pajkos mosollyal nézett rám, a tekintete pedig azt kérdezte: Na, ezt akartad? :-) Ezután persze elkezdte a rúdtáncot, nagyon szeretem ahogy csinálja, és ami a legjobb, hogy nemcsak a szemnek, hanem a kéznek is szabad mindent. Popsijával izgatni kezdte a hímtagomat, nem is maradt el a kívánt hatás, ő pedig incselkedve kérdezte, hogy: Miben akad el a fenekem mindig? Közben a melltartó lekerült róla, a csupasz ciciket simogatva csókoltam bele a nyakába, és csókoltam ahol csak tudtam. Megfordult, leereszkedett, és a farkamat jó mélyen bekapva kényeztette, miközben megjegyezte, hogy újabb finomsággal kedveskedtem neki. Ismét felállt és táncolt, mialatt hozzám simult. Ekkor már a bugyi elindult róla lefelé, és lábfejjel felrúgva a levegőbe szólt, hogy: Kapd el! El is kaptam a repülő bugyit, lobogtattam is, mint valami hadizsákmányt, miközben másik kezemmel Regit öleltem. Négykézláb ereszkedett az ágyra, én pedig szorosan mögötte, csókolgatva a derekát és a popsiját. Az ágyban fantasztikus csókcsata vette kezdetét, majd Regi testét tovább csókolva a cicik érintésével lefelé haladva eljutottam Regina finom puncijáig. Egy ideig nyaltam, majd a rudamat a szája elé tettem, nem kellett neki mondani semmit, rá is cuppant egyből. Rendkívül jól csinálta, így rövidesen fel is került a fóliasátor, és elkezdtem dugni Regit a kedvenc pozíciójában, hátulról. Az ezredes nagyon jól érezte magát Regina puncijában, hihetetlenül jó volt ezzel a bombanővel szexelni, óriásit élveztem. Tisztálkodás utáni összebújás következett vidám, jó hangulatú beszélgetéssel, természetesen a csókok és a simogatások sem maradtak el. Nem akartam azonban, hogy csak nekem legyen jó, és a nyelvem már nem sokkal később Regi csiklóján ficánkolt. Nagyon finom, élvezet volt nyalni, ez szerencsére a másik oldalon is így volt, a nyögések egyre sokasodtak, és hamarosan Regi is elélvezett. A maradék időre még összebújtunk, volt néhány csókcsata, aztán az idő elhaladt, irány a fürdő, majd öltözködés, búcsúzkodás. Regi még a rá jellemző humorral megkérdezte, hogy fehér zsebkendővel utánam integessen-e az ablakból, de én inkább egy szenvedélyes csókot választottam, majd jó hangulatban, kielégülten, egy fantasztikus randit átélve távoztam.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor az ajándék csoki kíséretében a szobában található kis asztalra tettem, szóba sem került, a randi alatt végig ott is maradt. Teljesen korrekt, ötcsillagos.
  • Összkép:

    Már többször voltam Reginél, és mindig ugyanazt a kedvességet, kitűnő hozzáállást, és magas színvonalat tapasztaltam. Röviden összefoglalva Regina egy nagyon kívánatos nő, és egy értékes ember, akivel fantasztikus dolog szeretkezni, és akinek élmény a társaságában lenni. Jó a humora, laza, szexi, kedves és odafigyel a másikra. Rendkívül figyelmes, és megvan az a nagyszerű képessége, hogy az ember nagyon könnyen azonos hullámhosszra kerül vele. Felszabadultan, gátlások nélkül lehet vele szexelni, és egyáltalán vele lenni, mert a hölgyből áradó pozitív kisugárzás új energiával tölti fel az embert. Reginánál a vendég garantáltan jól fogja magát érezni, ezt én már többedik alkalommal tapasztaltam. Ezúton is köszönöm az újabb csodás élményt!
Happy Massage