• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Köszönöm ismét a részletes kis beszit..Igen igen a csók..Én is hiányoltam..A remete dolgot átbeszéltük..A zuhany is világít még..Örülök hogy jól érezted magadat ismét.Puszika

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt,szinte azonnal felvette és szexi hangján minden szükséges infót megad. Megfelelő az időpont és 1 óra múlva máris nála lehetek.
  • Megközelítés:

    A 13.ker. egyik fő útvonalával párhuzamos utca a Rákos patak előtt. Navi a ház elé visz teljesen egyértelmű a cím. Parkoló van bőven, én nem fizettem és zacskót sem találtam a szélvédőn de azért nézz körül! Pár száz méter a Reitter F.u. ott láttam buszmegállót, de fogalmam nincs hányas járat.
  • Helyszín:

    Eléggé újszerű ház nem vészesen magas emelete. Bejutás totál diszkréten a lakást egyszerű megtalálni. A lakásban,fürdőben,ragyogó tisztaság,rend és jó illat. Szobában jó nagy masszív ágy ami meg sem nyekken pedig nem vagyok kis darab, van hely a ruháknak egy szobainas személyében. Puha és illatos törölközőt kaptam a fürdőben többféle folyékony tisztálkodó és szájvíz. A zuhany feje még mindig világít,beszarás, tiszta kéz zöld volt a pélóm. Most sem volt semmi zavaró tényező csak egymásra tudtunk figyelni. Szerintem remete életet él.:-) (azaz: egyedül fogad,nincs kolléganő!)
  • Lány külseje:

    Korábban írt beszámolómban azt írtam tévedésből,hogy retusált képek, hát Uraim NEM RETUSÁLTAK ! Az életben szebb mint a képeken. Gyönyörű ápolt,barna selymes bőr, szép hosszú barna haj,tenyérbe illő formás cicik,szép formás láb és fenék. Szerintem nagyon helyes lány. Szépek a fogai és gyönyörű a mosolya .
  • Action:

    Előző találkozónk óta csak Ő járt a fejemben ezért fél órát lecsíptem a napomból. Mivel már egyszer találkoztunk úgy gondolom neki és nekem is könnyebb volt egymásra hangolódni. Néhány mondat, hogy ki milyen passzban van majd el a fürdőbe. Tisztálkodás után nem sokat cicóztam és kértem a 69 számot, mert az a múltkor is nagyon bejött. Most is nagyon jól kezelte a kezelendő testrészem és én is nagy kedvvel kényeztettem az illatos,kívánatos punciját. Pár perc után jó lett volna ha kutyus pózban folytatjuk, mert ez Amanda kedvence de sajnos a részemről ez nem volt kivitelezhető egészségügyi okok miatt. Legközelebb ha hosszabb időre megyek akkor megpróbáljuk hátha sikerül. Az előzőek miatt Amanda háttal beleguggolt a pélómra és borzasztóan jól elkezdett rajta ügyködni. Hát még most sem térek magamhoz, az a gyönyörű fenék az a mozgás............... Változatosság kedvéért a gumi lekerült és franciás kényeztetéssel lett végem miközben az ujjaimmal dolgoztam egy kicsit a punciban. Arra nem is figyeltem,hogy az utódok hol landoltak de asszem a szájában. Múltkor hiányoltam a repertoárból a csókot amit most elfelejtettem de legközelebb behajtom! Még a bakancslistámon van a vibrátoros játék sztori a részére, ha megtörténik megírom.
  • Elszámolás:

    A végén távozáskor tettem a komódra. Véleményem szerint mindent egybevéve nagyon megéri a díjazás. Régi és új pesti átlag közötti.
  • Összkép:

    Amit és ahogy Amandától kaptam, szeretném ha ilyen csajom,barátnőm lenne!! Hozzá kell tennem,hogy nem csak a szex része miatt! Az eltöltött percek alapján nekem ilyen egy igazi NŐ!
Happy Massage