• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Maynard!

    Mivel mától szigorodtak az olvasók hozzászólásainak moderálási elvei, így valószínű kevés kolléga mer majd kritikai észrevételt tenni.
    Hát jó, elviszem én a balhét, leszek a rossz zsaru.

    Kezdhetném úgy, hogy vegyes érzéseim vannak de még ez is túlzás volna, hisz igazából érzések és benyomások híján vagyok az írásod elolvasása után. Kedves, aranyos és még értelmes férfinak is tűnsz, viszont akkor miért nem emberelted meg magad egy kicsit jobban? Mivel nem sok olyan momentumot írtál le amiből rajöhettem volna kit takarhat a nicnév, így rámentem az adatlapodra hátha attól okosabb leszek. Azt sikerült látnom, hogy igen termékeny és szapora típus vagy: három nap-három beszámoló. És ahogy elnéztem a minőséget gondtalanul feláldoztad a mennyiség oltárán. Nem akarok túl szigorúnak tűnni, valamint el kell fogadnom, hogy nem lehet mindenki maximalista, de még így is úgy gondolom, hogy a találkozásunk előtt az én sminkelésem (amiben egyébként rendkívül gyors vagyok) tovább tarthatott mint neked ezt megírni.
    Neked nem ez az első beszámolód. Gondolhanánk ha valamit csinál az ember akkor azt szeretné egyre jobb szintre emelni, egyre jobban tökéletesíteni. Benned nincs ilyen vágy? Engem nagyon zavarna, hogy amit kiadok a kezemből az csak olyan semmilyen, középszerű.
    Vajon ki miért ír beszámolót? Van aki jószolgálati nagykövetnek képzeli magát és küldetésének tartja, hogy minden férfitársának segítsen kiigazodni a hirdetések útvesztőjében. Van aki casanovai képességeit akarja megcsillogtatni a nagyérdemű előtt. Van aki szereti az élményeit megosztani és jó írói vénájávak elkápráztatni a kollégákat...és még ki tudja hányféle motiváció lehetséges. Viszont a tiédre nem tudok rájönni. Ha megnézed majd napok múlva, hogy milyen visszajelzéseket kaptál szinte biztos leszek benne, hogy nem lesz pozitív a mérleg. Nem lenne jobb ha a többi felhasználótól inkább elismerő szavak jönnének visszacsatolásként? Szerintem ott van benned a képesség csak egy kicsit nagyobb energiát és odafigyelést kellene fektetned az írásba ha már neki állsz.
    Mindezt pedig azért mondtam el neked, mert remélem, hogy pozitívan foglak inspirálni. Nem nagyon szoktam beszámolókat olvasgatni, de a tiédre esküszöm szakítok majd időt. A jövő héten meg fogom nézni az újabb alkotásaidat.

    Remélem nem bántottalak meg? Gondolj arra, hogy én megtiszteltelek a figyelmemmel és fontos volt számomra, hogy egy csak neked szóló reagálást írjak. Ha egy kalap alá akartalak volna venni mindenki mással akkor valami hasonló születhetett volna:

    "Nagyon köszönöm, hogy nálam jártál, nagyonnagyon jól éreztem magam, nagyonnagyonnagyon kivételes férfi voltál és én pedig nagyonnagyonnagyonnagyon nő lehettem melletted!
    Ja, és egyébként említettem már, hogy nagyon?"

    Aliz

    Ui: A legjobbakat kívánom, és tényleg figyelni foglak.

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem értem el, de diszkréten visszacsörgött, utána pedig gyorsan kaptam is időpontot. Már telefonban is nagyon kedves volt, még útvonal-javaslatot is adott.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a telefonban megadott címet azonnal sikerült megtalálni, az épület előtt több hely is volt, parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Téglaépítésű, domboldalba épített, vizsonlyag új építésű, luxus jellegű ház. Maga a lakás nagyon modern, jól berendezett, a célra tökéletesen megfelelő.
  • Lány külseje:

    Nagyon helyes, mosolygós arc, nagy szemekkel. Meglepően magas, hosszú formás lábak, szép cicik, puha bőr, minden rendben volt.
  • Erotikus masszázs:

    Szokásos sorrendben, változó erősséggel masszírozott át. Helyenként szinte csak simogatás volt, helyenként pedig kifejezetten erős és ezek valahogy jó ütemben váltották egymást, végig kellemesen éreztem magam. Tükörből végig csodálható. Még hason maradva jött egy kifejezetten kellemes csuszka masszázs, ami az én izlésemnek megfelelően inkább lassú, visszafogott volt és nem az akrobatikus fajta. A masszázs alatt jót beszélgettünk, viccelődtönk néha, abszolút kellemes volt. Talán egy kicsit több olaj fogyott az átlagosnál, de miután a végén kaptam egy lemosási tippet, igy minden a legnagyobb rendben volt.
  • Levezetés:

    Fordulás után nem egy átlagos program következett, hanem egy elég vagány kombinációból álló sorozat, amely elemeivel szerintem viszonylag ritkán lehet találkozni. Érdekes, szexi pozitúrák jöttek, melyek gyakorlatilag behatolás nélküli szexet imitáltak, elég gyorsan végem is lett, esélytelen voltam, hogy többet élvezzek ebből a részből.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak alapján, a végén rendeztük, érték arányban szerintem kifejezetten jó móka volt.
  • Összkép:

    Egy nagyon helyes, kedves, közvetlen, vicces - a legpozitívabb értelemben átlagos lány, nekem klasszikus barátnő feeling, ugyanakkor a levezetés már-már pornós volt, ezek keveréke az összhatást még pozitívabbá tette.
Happy Massage