• Zoé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon délelőtt, majd kora délután pontosítottuk a végleges időpontot. Mindkétszer elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    Diplomata negyed. Párhuzamos utca az Andrássy úttal egy két száz méterre az évek óta csak díszként szolgáló időkeréktől. Gépjárművel és BKK eszközökkel is kiválóan megközelíthető a helyszín. Parkolás fizetős , de a környék elit jellege ellenére alacsony árfekvésű és a lényeg, hogy általában van egy két szabad hely mindig.
  • Helyszín:

    Klasszikus nagypolgári bérház, felújított kívül belül. Jó érzéssel megy be az épületbe az ember mert tisztaság és rend látható mindenhol. A lakás tiszta kényelmes méretes felületekkel. Az előszoba kellemesen berendezett és egy tucat illatgyertya fénye emeli otthonossá és meghitté a tereket. A fürdő átlagos , de mindennel felszerelt amire szükség van. A szoba méretes. Az ágy két vége lezárt így bizonyos helyzeteket célszerű keresztben végezni rajta mert úgy kényelmesebb. Összességében a ház és a lakás nagyon egybe van , nagyon randi hangulatú a "kupi" érzet semmilyen szinten nem érződik. Nagyon diszkrétnek lehet érezni a helyet.
  • Lány külseje:

    Zoé nem húszon éves. Ezt egyedül az arcán látni. Igaz pont a "kortalan" korszakában van amikor ha akarom a tényleges korához képest +, -, akár öt évet is mondhatok. Nekem nagyon tetszett természetes szépsége . Élőben nekem sokkal szebb és főleg kívánatosabb volt mint a képeken. Szép ápolt bőr , igaz nőies alak, mindenhol pont annyi "anyag" van amennyi szükséges , hogy egy nő igazi nő legyen és ne egy túlfogyasztott amorexiás glamour lány. (Van akinek a vékony alkat a tökéletes, Zoé nem ez a típus.) Mellei formásak és teltebbnek tűntek, mint a képeken. Arca átlagos , de az összkép nagyon kívánatossá teszi. Kisajka olyan remekbe szabott, mintha az anatómiai atlaszból másolták volna ki.
  • Action:

    Érkezésemkor rögtön olyan természetességgel fogadott mint akit már régóta ismer.
    Kellemes volt a hangulat,hiszen mindenhol gyertyák lángja tette meghittebbé a helységek atmoszféráját. Elmentem gyorsan fürödni és gyorsan mentem is a szobába. Mire visszajöttem, már egy egy ásványvíz fogadott pohárral. Nem nagy dolog, de sokat elárul rögtön az elején arról, hogy a vendéget miként kezeli a fogadó hölgy.
    Jól eset egy kortyot töltöttem is magamnak, ezalatt Zoé megszabadult a melltartójától.
    Kellemes félhomály lepte be a helységet, se nem volt túl sötét se nem volt világos. Egyszerűen meghitt volt, intim, de még mindent lehetett látni a partneren. Rácsodálkoztam milyen szép formás mellei vannak és mennyire egyben van így ruha nélkül. Azt hiszem, hogy Zoé a korához képest meztelenül néz ki fiatalabbnak.
    Egy gyors puszi és összeölelkezés után állva hosszan csókolóztunk. Igazi érzéki csókok garmadával indítottunk. Szinte be sem tudtuk fejezni úgy ott ragadtunk állva. Jó pár perc múlva az ágyra mégis leheveredtünk ahol a csókok közben szép lassan Zoé a kicsi énhez jutott el és elkezdte kényeztetni azt. Nem kellett sok, hogy olyan állapotba kerüljek, hogy együttlétbe folytassuk, de akkor kimaradt volna Zoé kényeztetése. Mondtam , hogy most én szeretném meghálálni amit eddig tett értem. Ehhez némi torna mutatvány kellett, pontosabban keresztbe kellett és átlósan elhelyezkedni, hogy kényelmesen tudjak kelyhébe bele csókolni.
    Kelyhét hol lassan, hol közepesen, hol gyorsan nyaltam csókoltam, közben gyengédebben és közepesen erősen nyomtam rá nyelvemet szirmaira és öröm barlangjának bejáratára. Ujjammal, hol lassan hol gyorsabban ujjaztam. Kihasználtam a leírt alap nyelv és ujj játékom nyújtotta valamennyi permutációját így hosszan tudtam kényeztetni Zoét.
    Az elején egy leheletnyi távolság tartást éreztem, de szerencsére ő az a típus aki el tud lazulni, ha valaki megfelelően érinti meg így egyre jobban elengedte magát. A hanghatásokból egyre jobban lehetett érezni tudni, hogy jó neki. Ténykedésemet két nagy erőteljes orgazmussal hálálta meg. Lehetett érezni, hogy ez most pont olyan volt neki mikor a privát életben éli meg a gyönyört a kedvesével. Ritkán érez ilyet az aki fizetős helyen van, de most határozottan ez az érzésem volt, amit a legvégén történt beszélgetésünknél Zoé meg is erősített.
    Az idő szaladt. Így bár én még szívesen folytattam volna az ő kényeztetését, de váltanunk kellett. Ismételten felkeményített. Érezni akartam így kértem , hogy folytassuk misszionáriusba. Előkészületek után így is tettünk. Annyira össszepasszolónak éreztem ezt a pózt, hogy nem is változtattam rajta. Hol gyorsabb hol lassabb, hol mélyebb hol kevésbé mély behatolással szeretkeztünk ameddig csak bírtuk.
    A már megismert orgazmus előtti hangok ismételten kezdtek elő jönni Zoé hangszálaiból, de az ő harmadik élvezetéig már nem jutottunk el mert egyszer csak ellen állhatatlan lávaként kitört belőlem az örökítő sejtfolyam. Hagyott lecsillapodni. Sokáig voltunk meghitten egymással szemben így. Majd amikor már alap állásba került ismételten a kicsi én akkor ő letisztogatott nedves kendővel.
    El fürödni , majd még egy kis levezető beszélgetés és sajnos letelt az időm így mentem minden szempontból kielégülten végezni a dolgaimat.
  • Elszámolás:

    Telefonon egyeztettünk. A fél óra a régi átlag virágszál az óra az a régi és az új pesti átlag között. Érkezéskor rögtön leraktam az asztalra, hogy ne feszélyezzük az együttlétet az anyagiak rendezetlenségével.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves és hamisítatlan barátnős, inkább már szeretős együttlétre képes nagyszerű nővel sikerült megismerkednem. Csak szuperlatívuszokban tudom feleleveníteni az együttlétet. Most nekem mind agyilag, mind fizikailag nagyon egybe volt minden így elfogult vagyok. Ilyen együttlét még a normál kapcsolatoknál sem mindig jön össze ennyire. Nagyon jól éreztem vele magam. Nem az utolsó találkozásunk volt az az érzésem.
Happy Massage