• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon simán ment. Először itt az oldalon írtam neki. Már az hatalmas jó pont volt, hogy gyorsan és részletesen válaszolt. Mikor telefonon is fixáltuk az időpontot, itt részletesen leírtam Neki, hogy mire vágyok, amire szintén hamar és részletesen válaszolt.
    Ez számomra nagyon fontos, mert találkozáskor oldja a "most látom először" feszültségét. Telefont egyébként mindkét beszélgetésünkkor szinte rögtön felvette.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, így részemről semmi gond nem volt vele. Sms-ben kaptam meg tőle a címet a randi napján ami alapján gond nélkül odataláltam. A cím egyébként baromi nagy betűkkel van kiírva a falra, szóval nincs ez a 20 ugyanolyan ház között bolyongva próbálsz megtalálni egy tenyérnyi táblát egy házszámmal.
  • Helyszín:

    Engem a helyszín annyira sosem érdekelt, ha csak nem volt szélsőségesen lepukkant. Na itt kérem semmi ilyesmiről nincs szó. Olyan kellemes és modern lakásban fogad amibe szerintem bárki azonnal beköltözne. Minden tiszta, letisztult, modern, mégis otthonos.
    Ahogy Zaya a bemutakozásban is írja tényleg azt éled meg, már a belépés után 5 perccel, hogy olyan helyre léptél be, ahol "minden rendben" és végre elengedheted magad.
  • Lány külseje:

    Na csak erről lehetne írni egy külön kiadós, több kötetes beszámolót, most próbálom csak nagy vonalakban összeszedni a lényeget. Eddigi életemben 3 évet töltöttem edzőteremben, de akkor nagyon intenzíven. Mindig megbámultam a szinte tökéletes csajokat, lapos, kockás has, kerek valószínűleg kőkemény fenék, izmos vádli és a többi. Aki járatos a témában a tápkieg boltokban rengeteg posztert lát hasonló lányokról és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen akinek eszébe jutott, hogy milyen lenne egyszer megdönteni egy ilyen csajt.
    Nos Zaya ilyen csaj. Számomra egészen egyszerűen tökéletes a teste. Mindenhol feszes, vékony, pont annyira izmos amennyire kell. És még a szilikonos cicik is pont akkorák amekkorára egész életemben vágytam.
    És a többi beszámoló nem túlzott. Tényleg gyönyörű arca van, mosolygós, néha huncut. Gyönyörű nő. Nem, nem szexy kiscsaj, nem is az a szűzies szépség. Vérbeli, gyönyörű nő, karakteres arccal, amit az ember néha akaratlanul is csak bámulja anélkül, hogy feltűnne neki, később pedig nem győzi csókolni, simogatni...
  • Action:

    Na erről is lehetne bőven áradozni. Már a felvezetés nagyon kellemes volt. Vittem egy üveg pezsgőt amit hamar ki is nyitottunk. Ő mellém ült, egyik lábát az ölembe tette a másikat szorosan hozzám nyomta, amit simogatni is kezdtem. Így azért egészen más beszélgetni, pezsgőzni, a gátlások pillanatok alatt oldódnak. Nagyon kedves, közvetlen lány, érti és értékeli a vicceket, képes szívből jóízűen nevetni és szinte bármiről lehet vele beszélgetni. Tényleg sok tetoválás díszíti a gyönyörű testét amikről szívesen mesél is. Nagyon nehéz megragadni, hogy mi olyan különleges benne. Sok apróságból tevődik össze. Abból ahogy veszi a lapot a poénoknál. Amikor zuhanyzás közben a függönyön keresztül megfogta kétszer a farkam és mivel azt hittem a huzat fújta csak oda a függönyt a második után kinéztem és azt láttam, hogy ott kuncog.
    Valahogy olyan emberközelivé hozzá az egészet és ettől lesz egy elég komoly barátnőfeelingje az embernek, ami segít ellazulni ráhangolódni.

    De ez csak a jéghegy csúcsa. Ugyanis amikor elérkeztünk a szexhez átment (már elnézést de ez a legjobb szó rá) faszéhes, bevállalós, perverz kis szajhába. Ahogy nézett, ahogy beszélt hozzám, pillanatok alatt olyan kemény lettem mint a beton amit szóvá is tett egy huncut mosoly kíséretében a szemembe nézve. Aztán jöttek a pózok, olyanok amikről nem is tudtam, hogy léteznek. Izzadós vagyok, szóval a kiadós kutyus után ömlött rólam a víz, ziháltam, de akartam minden egyes porcikáját. És nem érdekelte, hogy néha teljesen elveszítve a fejem miket hordok össze. Ő csak csókolt, nyögött, dorombolt. Gyakorlatilag mindent átéltem vele amit pórnóban lát az ember ( a durván alázós dolgokat leszámítva, de nála valahogy nem is vágytam semmi ilyenre), és mégis...egész végig azt éreztette, hogy azt akarja, hogy még jobb legyen, hogy élvezzem. Egészen elképesztő volt.

    Tudom, hogy nem sok konkrétumot írtam, de Zayánál ezt nem lehet úgy szavakba önteni, hogy "csókolóztunk kicsit aztán 69-be fordultunk...", mert az azt a benyomást keltené, hogy vele is olyan mint másokkal, pedig nem olyan... Egyáltalán nem!
  • Elszámolás:

    Annyira nincs nagy tapasztalom, de amennyire én tudom pesti átlag. Ami azért durva, mert amit viszont átéltem vele, az messze-messze átlagon felüli. Nekem az a szokásom, hogy veszek egy kis ajándékszatyrot amibe teszek ezt-azt (kis csoki, eper, szőlő, stb) és ez mellé teszem oda a borítékot. Mindezt pedig belépés után átnyújtom. A találkozó során erre nem is pazaroltunk több szót, ami szerintem nagyon korrekt.
  • Összkép:

    Aki eddig elolvasta amit bepötyögtem szerintem ezt már ki is hagyhatja, mert mostanra egyértelműnek kell lennie mit gondolok a hölgyről. Egészen elképesztő testtel, csodálatos arccal és szerintem a nők nagy részének számára példaértékű mentalitással és személyiséggel rendelkező vérbeli nő. Én szívesem szerint ott maradtam volna nála egész éjszakára, vagy hétre, vagy amire rá tudom beszélni.

    Ő tényleg az a hirdető, akinél nem marketing duma amit leír bemutatkozáskor. Elmész, eltöltesz vele egy órát (vagy többet... Én 1,5 órát voltam nála úgy, hogy egyet beszéltünk meg és mikor már 15 perc pluszban voltam még én kérdeztem meg, hogy nem baj, hogy még itt vagyok, mire rávágta, hogy egyáltalán nem, maradt még pezsgő, igyam meg nyugodtan, addig beszélgetünk :O , Ja bocs, azt hittem csak városi legenda, hogy létezik ilyen...) és mikor kijössz még a világot is más színben látod.
    Pont ezért kéretik NAGYON vigyázni rá és csakis a legnagyobb tisztelettel és odafigyeléssel közeledni hozzá.
Happy Massage