• GABI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásom szerint telefonon kerestem meg és a második kísérletemet siker koronázta. Nekem fontos a személyes kommunikáció és most GABI-nál nem is ért csalódás. Kellemes hangon,kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és az időpontot is sikerült egyeztetnünk. Már készülődtem is a találkozóra és autóba ülve közelítettem meg a helyszínt.
  • Megközelítés:

    Vasárnap lévén nem volt nehéz odajutnom,hiszen nyár és kánikula hatására szinte üres volt a város. Budai szalon a Kolosy tér mellet van,parkoló is volt bőven és a tömegközlekedésnek majd minden fajtája képviselteti magát.
  • Helyszín:

    Vaskapun bejutva udvaron át az épületbe érkezünk és már az előtér is hangulatos,ízlésesen szépen berendezett. Itt mindig tisztaság és rend uralkodik hála a vezetőségnek és persze a lányoknak.Gabi várt egy kis fekete mini ruhácskában ami jól állt neki. Bemutatkoztunk egymásnak,átadtam a magammal hozott ajándékot amit két puszival köszönt meg,majd felkísért az emeletre.A szalon a célnak maximálisan megfelelő,ízlésesen berendezve ,több szobával és több fürdővel . Tatamis szobát kértem és azt is kaptam. Kellemes zene szólt,hangulatfények és narancssárga volt az uralkodó szín. Tatamin kívül még egy kanapé,egy kis üveg asztalka valamint egy komód a szoba berendezése. Fürdőszoba kádas és tágas,sokféle tusfürdővel,szájvízzel,kis pohárkával.
  • Lány külseje:

    Amint megjelent az oldalon rögtön a kedvenceim közé került és nem is csalódtam. Gabi egy szép arcú,vékony,sportos alkatú fiatal lány. Kedves mosolya,szép fehér fogsora van és ahogy ment előttem kerek formás popsija ringott. Tenyérbe illő kerek mellekkel a természetesség minden jellemzőivel megáldva. Semmi felesleges sallang,nincs tetkó,műhaj és egyéb szépészeti beavatkozásnak nyoma sem. Amit látsz a képeken azt kapod a valóságban is.
  • Erotikus masszázs:

    Szobában a kanapén helyett foglalva néhány ismerkedős mondat után kaptam kezembe a törülközőt ami rögtön a ruháimtól való azonnali megszabadulásra ösztönzött. Alapos tisztálkodás után visszatérve már csak egy kis csipke költeményben várt. Hasra dobtam magam,de az egyenlőség érdekében megkértem Ö is szabaduljon meg a szexis kis rucijától,amit szó nélkül,sejtelmes mosollyal meg is tett. Gondolom már tudta én meg csak sejtettem mi vár rám. Masszázsa talptól kezdődik és vádlinál folytatódik. Kellemes nyugtató mozdulatokkal halad felfelé nem kapkodva,minden porcikádat belevonva a műveletbe. Kérésemre a derekamnál többet időzve alapos átgyúrást kaptam. Közben végig beszélgetve,teljes figyelmét rám fordítva masszírozott. A hát,váll és karok után következett a megfordulás. Itt még kellemes lingam masszázsban is részesültem.Már amikor szemmel láthatóan készen álltam akkor vette kezelésbe a velem egykorút.
  • Levezetés:

    Finom puszikkal kezdte a kényeztetést egyre jobban közelítve,nem telt el sok idő és már a szájacskájában voltam. Ügyesen,jó technikával ,szenvedélyesen nyalogatta,ki-be járatta a szájában,hol majdnem tövig,hol csak a hegyét kapta be és közben a keze folyamatosan simogatott valahol. Én sem tétlenkedtem és simogattam ahol csak értem a selymes finom testét,érzékeny ,simogatásra jól reagáló melleit. Franciája nagyon érzéki és profi volt így nem maradt el csúcsra jutásom ami a szájacskájában ért el és ott el is tűnt egy cseppig. Nagyon jó volt,még utána hagyott lenyugodni majd némi tisztogatás után az órára pillantva elindultunk a fürdő irányába. Készségesen segített a hátamról lemosni a krémet. Kikészített frissítő elfogyasztása után öltözködés majd GABI kíséretében két puszival elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az óbudai átlag egyórás rózsaszálak megtoldva a nagyon kedves hozzáállásért és a kellemesen eltöltött időért. Megérte minden perce.
  • Összkép:

    GABIT csak dicsérni tudom a kedvességéért a hozzáállásáért. Egy teljesen természetes kezdő lány aki magát adja és jól érzed magad Vele. A masszírozásba is bele fog jönni mert az akarat meg van benne. Figyel rád és a kényeztetése érzéki. Nagyon jól éreztem magam és meg voltam elégedve. Bátran ajánlom Öt is és a szalont is. Visszatérek még hozzá biztosan egy hosszabb időpontra,hogy én is a kedvében járhassak.
Happy Massage