• Kittana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egész heti virágszedésbe belefáradva úgy döntöttem, hogy ismét meg kell látogatnom egy olyan bakancslistás művésznőt, akinek eddig még nem vittem volt virágcsokrot.
    Kittana nyerte meg habtestemet, mivel ő volt az aki felvette a telefont és egyből tudott is fogadni a...
  • Megközelítés:

    ...számomra igen jól ismert belvárosi kerület egyik terén. A téren parkolóhelyet nem találtam, ezért pár utcával arrébb kellett hagynom a szekeret. Itt a parkolás mindenhol fizetős. A téren trolimegálló van, de pár perces sétára vagyunk a Kodály Köröndtől, így Kisföldalattival is jöhettek.
  • Helyszín:

    Az utcai kapun belépve egy zárt folyosóra csöppentem és meglepetésemre már pattant is fel az első pont a bejárattal szembeni ajtó. Egy előszobába csöppentem ahol egy recepcióspult és egy az emeletre felfelé vezető lépcső fogadott. De mi a cipőlevétel után nem föl, hanem a lakás belsejébe mentünk így egy nappali szerű szobán át jutottunk el maszobába. A szobában sötét, mert a tatami melletti ablak spalettája be van csukva, mivel amegett valami belsőudvar félén mászkálnak a helyi erők.
    A füri is innen nyílik. Benne egy mosdó meg egy rozzant zuhanykabin.
    A maszoba felső részén valami galériaféleség van, ahova a már megénekelt bejárat melletti lépcsőn lehet feljutni. Valami iroda üzemelhetett itt előzőleg. Kittana nem tudta megmondani, de nem is ez a lényeg,
  • Lány külseje:

    ...hiszen oktondiság lett volna, ha továbbra is az enteriőrt fürkésztem volna, miközben ott áll velem szemben egy huszonéves gazella. Látjátok a képeken, nem kell nagyon ragozni.
    Egy kedves, egyszerű, természetes, egzotikus, vidéki naíva a nagyváros forgatagában.
    Azért megedzette őt a nehéz gyermekkor vagy valami előző pasi és ez is, de ennek ellenére nagyon kellemes társaságot, társalkodót és vendéglátót is üdvözölhetünk a személyében.
    Vékony, természetesen tökéletes test, amit kis sportolással még feszesebbé lehetne tenni. Borotvált babapunci és nagyon szép, apró cicik teszik teljessé a képet. Valami kis szexi iében és magassarkúben fogadott, mentem utána, mintha mágnes húzna.
    Ha csak a külseját nézzük, simán hazavinném.
  • Erotikus masszázs:

    Eddig tartottak a főbb pozitívumok, mert maga a masszázs, bár nem erőtelen, mégis a gyakorlatlan, képzetlen, nyilván az előző masszázsszalonban szedte össze.
    Kellemes kenegetés, kedves beszélgetéssel kiegészítve.
    Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy a vélt szaktudása miatt jöttem hozzá.
    Egy kis szusszanás, a gazellatest és a két lövés motivált, mert bár eddig erről nem emlékeztem meg, másfél órás előadásra vettem jegyet.
    Nyomogatott volt egy kis csúszka is. A csúszka gépies, gyors, nem az a lassú, búgatós, mint mondjuk Izánál, de hagyjuk, ez egy másik kávéház. Inkább kötelező elemként túl akar rajta lenni, mert tudja, hogy utána jön a...
  • Levezetés:

    ...kényezetető rész, ami esetünkben ugye kétszeri volt, mivel a randit ezzel kezdük és fejeztük be.
    Illetve ő, mert a punci, bár a menün rajta van a kölcsönösség, inkább megmarad a privát partnerének.
    Kértem a papás-mamás pózt, de mindíg mikor közelítettem a vágy titokzatos tárgya felé, ő inkább elhúzta, mintsem a számhoz nyomta volna azt.
    No mindegy, nem erőszak a disznótor, meg otthon úgyis nyalok eleget, átadtam magam a látványnak és hagytam, hogy szopjon. Közepes változatossággal de összességében jól és eredményesen ápolt le mindkét alkalommal.
    Nagy tüzijátékot ne várjunk, köpködés, szembenézés, mélytorok, dorombolás - ilyesmik nincsenek, csak egy komótos, eü. szopás.
    Elsőre a papás-mamás pózba tekeredve a köldököm emlékkönyvébe írtunk új fejezeteket, másodjára pedig felétérdelve, miközben ő alattam feküdt, vertük rá közös erőfeszítéssel a tinicicikre. (nyami)
    Kielégítő volt lelkileg és vizuálisan is, szívesen venném ha minden reggelem így kezdődne.
  • Elszámolás:

    Én tettem vázába a virágokat a végén, nem volt erről szó. Fővárosi átlag kerek csokor a másfél órás, kétszeri öntözéses kertészkedésért cserébe. Extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Ahhoz, hogy megjátsza magát túl fiatal és túl őszinte. Ahhoz, hogy minden részletében profi szolgáltast nyújtson, még nem elég gyakorlott. Ő még lány, nem egy nő. Talán ezért.
    Összességében kellemes élményekkel gazdagodva, duplán kielégülve távoztam egy olyan lánytól akit szívesebben keféltem volna ájulásig, de ezzel kellett beérnem. Van olyan aki jobban masszíroz, olyan is aki jobban franciázik, olyan is aki szereti a kölcsönösséget, de kevés ilyen szép lány van a kertészetekben.
    Bár számomra semmi nem indokolja a visszatérést, a korosztály rajongóinak tudom ajánlani egyszeri látogatásra.
Happy Massage