• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, előző nap egyeztettünk időpontot, éppen ráért, amikor nekem is a legjobb volt.
  • Megközelítés:

    Egyszerű, a PF Stadiontól gyalog 5 perc. Vagy annyi sem, de én túl korán érkeztem, így nem szaporáztam a lépést. Parkolni is lehet elvileg a környéken ingyenesen, nem teszteltem, mennyi szabad hely van.
  • Helyszín:

    Szép, csendes kis utcácska, zöldövezet, kevés járókelő. Ideális búvóhely. Maga a tetthely egy nagyon-nagyon tiszta lakás, szép, kulturált, a célnak perfekt. A szoba kicsike, diszkrét félhomály, szobainas a ruháknak, pihe-puha ágyikó és nagy tükör. Klíma van, ami jól jött, hogy ne izzadjak, mint a ló.
  • Lány külseje:

    Hát, nem erre számítottam... Írták már páran, hogy bár arctakarással hirdet, de nem azért, mert bármit szégyellnie kellene. Amikor beléptem, és megpillantottam az ajtó mögött, a földszintről kellett összekaparni az államat. Egyszerűen gyönyörű arca van, kicsit sötétebb a haja, mint gondoltam. Nagy, barna szemek. Fekete topban és bugyiban fogadott, magassarkúban. Az alakja szenzációs, állítása szerint a fotók elkészülte óta néhány kiló felugrott, de biztosítottam róla, hogy azok a legjobb helyen vannak. Nagyon szép, formás teste van.
  • Action:

    Hát, gondolkodtam, megírjam-e a sokadik "istennő" besorolású beszámolót Cintiről, de végül úgy döntöttem, megérdemli. Először voltam nála, ebben a szituációban van kockázat, hiszen - mint elárulta - ő is feszült az elején, ha új vendéggel találkozik. Ez természetes, de igyekeztünk hamar túllendülni rajta. Írta az adatlapján, hogy ha nincs meg a kölcsönös szimpátia, akkor nem működik.
    Ettől tartottam kicsit, de már az ajtóban biztosítottuk egymást arról, hogy ezzel nincs probléma.
    Vittem ajándékba egy pezsgőt és kék rózsát. Tudtátok, hogy kék rózsa nem terem? Bementem a virágüzletbe, kértem, és közölte az eladó, hogy vegyek egy fehéret, befújja kékre... Szóval, ma legalább két új élménnyel gazdagodtam.
    A fürdés után (tusfürdő-fetisisztáknak: van vagy 15 féle, és igen, a törülköző is nagy, puha.) szájvíz, majd irány a szoba.
    Egy lazító masszázzsal indított, én lestem a tükörből. Finoman csinálta, állítása szerint nem profi, de nem is csontkovácsolás volt a látogatás célja. Amikor végzett, mondtam, hogy most én szeretném kényeztetni.
    Láthatóan tetszett neki az ötlet. Lassan kicsomagoltam és pici puszikkal, csókokkal kényeztettem. Finom érintésekkel, sóhajokkal adta tudtomra, hogy jó irányba haladok. Közben sokszor csókolóztunk, és igazi csókokkal, nem kis szájrapuszikkal. Nagyon finom, puha ajka van, játékos nyelve, és nem fél használni. Ez akkor is kiderült, amikor ő kezdte viszonozni a korábbi kényeztetést. Igyekezett mindent beleadni. Amikor a velem egyidős legjobb barátom háza táján járt, többször beleborzongtam, természetesen kellemesen. Éreztem, hogy ha folytatná, jó vége lenne ugyan, de túl hamar, ezért védőfelszerelést kértem.
    Lovaglóban fejeztük be az actiont, de nem western stílusban, hanem összeölelkezve, épp csak az ölével, derekával mozgott rajtam. A hangeffektek arról árulkodtak, hogy jól esett neki is.
    Simogattuk egymást, puszilgattuk, és megszűnt az idő, a tér. Lett volna még lehetőség és idő egy újabb patron kiürítésére, de úgy döntöttem, inkább átadom magam annak a kellemes érzésnek, ami eltöltött Vele, ölelkezve, fejét a vállamra hajtva, simogatva, puszilgatva.
    Az a barátnő érzés nem csak szlogen nála. Tényleg, nagyon jó Vele, ráadásul kifejezetten intelligens hölgy, a humorral sem áll hadilábon.
    Egy dologra kell nagyon vigyázni: függőséget okoz. Azonnal.
    Igazi kincs a pályán, vigyázzatok Rá nagyon!
  • Elszámolás:

    Az elején, hogy aztán szóba se kerüljön. Nem ő kérte, nekem így természetes.
  • Összkép:

    Hihetetlen. Nem azt mondom, hogy azt kaptam, amit vártam, sokkal többet. Igaza van, a mosolyt sokáig nem törlöm le az arcomról, miután Vele voltam. Mire lekopna, úgyis meglátogatom újra.
Happy Massage