• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Kedves Gyöngyhalàszom!
    Köszönöm, hogy az Istennőd lehetek ès azt is,hogy ezt minden nap megerősíted bennem!:)
    A szívembe loptad magad, szóval tudnod kell,hogy ez kölcsönös!:)
    Vàrom a legközelebbi talàlkozónkat, hogy újra àtéljük a gyönyörök gyönyörèt és a maximumig fokozzuk az èlményeket!:)
    Nagyon sokszor csokollak addig is,
    A.

  • Egyeztetés:

    Néhány napja voltam Annánál és Eszternél, csodajól éreztem magam, így újra időpontot kértem a következő programra: másfél óra duó (Annával), másfél óra trió (Eszter bevonásával). Az egyeztetés gördülékeny ment, csillagos ötös!
  • Megközelítés:

    A VIII. kerületben, viszonylag csöndes utcában található a ház. Autóval mentem, sajnálatos módon késéssel indultam, ezért időpontmódosítást kértem. De a Baross téren lépésben haladtam, így 10 percet késtem. Restellem az esetet, s megkövetem ezért Annát, akit természetesen értesítettem az incidensről. Parkolni a ház előtt tudtam.
    A közelben több tömegközlekedési jármű is megáll, így könnyen elérhető a gyönyörök birodalma.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, a lakás rendben van. Több lány van itt, de a logisztika jól működik. A szobában masszázspad és tatami is található. Légkondicionáló berendezés is van a helyiségben, ami szerencsés a nagy melegben. Szerencsés az is, hogy oldalt tükrök vannak.
    A lakásban legalább két fürdőszoba van, legutóbb a másikban voltam. Itt is, ahol most voltam fürdőkád található. Az előkészülethez minden rendelkezésre áll: különféle tusfürdők, szájvíz, dezodorok, fogkefék. A helyszín is csillagos ötös.
  • Lány külseje:

    Anna gyönyörú, sudár fiatal lány. Tekintetet mágnesként vonzó szépség.
    Arca kedves, mosolygós, tekintete ragyog. Sötét színű haja selymes, azt a szeánsz idejére feltűzte. A nyaka karcsú, illata, bőrének íze finom, bódító. Az alakja karcsú, keblei formásak, derekának, csípőjének íve szemet gyönyörködtető. A popsija kerek és feszes, combjai, lábai látványosak. Élmény nézni, érinteni őt.
    Ezúttal piros melltartóban és tangában várt (l. 3. kép), s hasonló színű rúzs volt az ajkán. Eszméletlenül jól áll neki a piros szín. A rúzsból már az első másodpercekben az én számra is került a csókolózásnak köszönhetően. Köszönés után a szobába indultunk ő elől, én mögötte, s le nem vettem szememet az előttem ringó derekátról, popsijáról. Ó, micsoda nő!!!
    A szobában átöleltük egymást és míg mézédes ajkát csókoltam, megkerestem a melltartó csatját. Miután a melltartó a padra került, a csodás ikreket is megsimogattam, megpuszilgattam.
    Akkor Anna piros, fehérneműje színével megegyező törülközőt nyomott a kezembe.
  • Erotikus masszázs:

    Nem töltöttem a szükségesnél több időt a fürdőszobában, siettem vissza a gyönyör birodalmába.
    Nem akartam, hogy csúszásom miatt sérüljön a kényeztetésre fordított idő, ezért nevetve javasoltam, hogy ugorjuk át a masszázsrészt. Anna partner volt a huncutságban, ő is jót nevetett és a tatami felé vettük az irányt.
    Ha valaki kíváncsi a masszázslehetőségre, Anna tudására, ajánlom figyelmébe a hölgy adatlapját és a korábbi beszámolókat.
    Én meg, majd ha még több időt tudok ott tölteni, talán akkor kérek masszázst és majd írok arról is.
  • Levezetés:

    Ledőltünk, átöleltük egymást és azonnal Annához hajoltam. Egyszer lágyan csókolóztunk, máskor puhán harapdáltam alsó és felső ajkát, olykor mohón faltuk egymást. Nem volt hiányérzetem az elmaradt masszázs miatt. Aztán hátára fektettem lányt, pár pillanatig gyönyörködtem benne, majd újra neki estem és lelkesen puszilgattam finom ajkát, formás vállait, csodás melleit, közben kezemet combjai közé csúsztattam. Erre ő kissé széttárta lábait, hogy hozzá férjek kelyhéhez, de még egyelőre csak bugyin keresztül simogattam. Aztán fülébe leheltem, állát, melleit, mellbimbóit nyalogattam. Lassan végig pusziltam bársonyos hasát, s amikor ujjaimat a piros tanga pántja alá csúsztattam, magasba emelte a lábát, erre gyorsan lehúztam a szexis fehérneműt.
    Ím, meztelenül feküdt előttem tündérkém és semmi akadálya nem volt annak, hogy a gyönyör barlangjának nyílását kényeztessem. Volt időnk, nem siettem, előbb lassan nyaldostam, de ahogy hanga erősödött, úgy én is gyorsítottam. A lány kinyújtotta jobb kezét, én balomat, így ujjainkat összekulcsoltuk. Anna öle már nedves volt, s ösztönösen tolta punciját az arcomhoz, tekergette csípőjét, én pedig boldogan nyaltam, faltam. Pár pillanat múlva csodaszép teste megfeszült, rángatozott, keblei hullámoztak. Eszméletlen látvány volt. És eljött a pillanat, amikor nagyot rándult a teste, majd erősen combjai közé szorította fejemet. Imádtam, ahogy elélvezett, imádtam, ahogy ott feküdt előttem elterülve, erőtlenül. Hagytam, hadd csituljon le, majd megpusziltam ölét és mellé bújtam.
    Szorosan öleltük egymást, majd pár perc múlva fordultunk egyet, így én hátamon feküdtem, ő pedig rajtam. Csodálatos volt csillogó szemében gyönyörködni, ajkát csókolgatni, érezni hozzám simuló testét, mellkasomon melleit, lábamon combjait.
    - Mi legyen a folytatás – kérdeztem – maradjunk összebújva, kényeztesselek vagy Te kényeztetsz?
    - Legyen úgy, ahogy Te szeretnéd! - suttogta és gyönyörű szemeivel szemembe nézett.
    Egy kicsit töprengtem, s arra gondoltam, ha most kényeztetni kezd és kivégez, akkor kérdéses, hogy a hármas felállásban sikerül-e még elmenni, ezért így maradtunk. Érzékien, puhán cirógattam, mire megjegyezte, szereti, ahogy hozzá érek.
    - Szeretek Hozzád érni és szeretem, ha hozzám érsz. – suttogtam.
    - Szeretem, ha finom vagy, s azt is, ha felfalsz! – nézett a szemembe.
    Egyszerűen imádtam ezekért a mondatokért.
    Csodálatos volt kettesben, de tudtam, mindjárt következik a folytatás, a tömény, fülledt erotika hármasban.
    Amikor elérkezett az idő, Anna felállt és szólt Eszternek, a vörös hajú tündérnek. Én fölkeltem és a masszázspadra ültem. Aztán belépett a két lány, Anna meztelenül, Eszter falatnyi fekete tangában. Azonnal csókkal köszöntöttem a vörös tündérkét, majd magamhoz öleltem a két fiatal lányt úgy, hogy kezemet összekulcsoltam karcsú derakuk körül. Hol az egyik, hol a másik tüneményt csókoltam, majd ők is simogatni, csókolni kezdték egymást. Izgató volt, de tudtam, sok szép élmény vár még ránk és a tatamihoz vonultunk.
    Először azt kértem, hogy Eszter feküdjön hátára, így kezdjük a hármast. Csillagunk ledőlt, én pedig azonnal csókoltam és hetyke cicijét markolásztam. Amikor föltérdeltem, Anna mászott a helyemre és finoman csókolózni kezdtek barátnőjével. Én édes Anna mögé másztam, így gyönyörködtem benne hátulról, majd nyalogattam nuniját, közben Eszter combjainak tövét simogattam. Fantasztikus felállás, két lány, két punci -, ahhh! Aztán Anna megfordult, barátnője arcára ült, ő pedig nyalogatni kezdte kelyhét. Én Eszter lábai közé furakodtam, előttem hívogató öle és Anna arca, melle. Kánaán, élvezetek bősége. : D A helyzetet kihasználva hol Eszter finom kelyhét nyaltam, hol fölemelkedtem, átkaroltam Anna nyakát és vele csókolóztam. Néha kinyújtottam kezemet és Eszter kéjbarlangjának nyílását, vagy Anna szépséges kebleit simogattam. A vörös hajú Csillag Anna punciját nyalogatta, én Eszterét, közben mindhárman hümmögtünk, nyögdécseltünk, sóhajtoztunk. Néha Anna benyálazta ujját, úgy izgatta barátnője csiklóját.
    Minden tökéletes volt, egyedül az nem tetszett, hogy az idő sajnos kegyetlenül haladt, így fölmásztam, megpuszilgattam Anna látványos combját és popsiját, majd Eszter ajkát, s javasoltam, hogy változtassunk a felálláson.
    Most Anna feküdt a hátára és én szinte fulladásig csókoltam őt, közben Eszter bájait, szépséges idomait simogattam. Pár perc múlva lejjebb csúsztam, megpuszilgattam Anna melleit, aztán lábai között kötöttem ki és punciját lefetyeltem. Közben Eszter sem tétlenkedett, először Anna cicijét nyalogatta, majd csókolóztak. Izzott a légkör a szobában.
    Anna ismét felém nyújtotta kezét, ujjainkat megint összekulcsoltuk. Balomat egyre görcsösebben szorította, punciját arcomhoz tolta, csípőjét tekergette. Gyönyörű teste vonaglott és egyszer csak nagyot élvezett, fejemet pedig combjai közé szorította. Pár pillanat után föltérdeltem és Eszterrel vidáman mosolyogtunk a kielégült Anna láttán.
    Kb. 20 perc volt még hátra az együttlétből, amikor hátamra feküdtem. Bal karommal Esztert, jobbommal Annát öleltem magamhoz szorosan. Annyira jól éreztem magam a két ifjú szépség között. Fejemet boldogan forgattam, felváltva puszilgattam őket.
    Akkor Anna a lábaim közé mászott, hogy kényeztessen, Eszterrel pedig csókolni kezdtük egymást. Izgató volt az egyik lánnyal csókolózni, közben a másik lány ujjait érezni ágyékomon. Hamar felizgulok, ha finom ujjaival megérint. Édes Anna kezébe fogta a szerszámot és egy kicsit játszadozott vele. Igazi profi. A péniszem ágaskodott, duzzadt! Akkor Anna meleg ajkai közé vette és bólogatni kezdett. Franciája perfekt! S milyen színes, változatos volt a kényeztetés: egyszer bő nyálat csorgatott farkamra, máskor ráköpött, olykor ujjaival izgatott, vagy teljesen eltüntetett. Ahogy közeledtem a beteljesüléshez, úgy egyre mohóbban csókoltam Esztert és markoltam cicijét. Éreztem, hogy ezt nem bírom már sokáig. Szóltam, hogy mindjárt végem, mert Annánál nincs szájba való befejezés, de ő olyan lelkesen kényeztetett, hogy nem is hallotta szavaimat, ezért Eszter is figyelmeztette barátnőjét diszkréten. Aranyosak voltak. Anna ujjait lágyan farkam köré kulcsolta, így játszadozott, vezetett a csúcsra. Hatalmasat élveztem, csodás volt! Az élet és gyönyör cseppjei Anna kezére és a hasamra folytak. Kedvesem még egy ideig kezében tartott, hagyta, hogy lenyugodjak, aztán megtörölgetett!
    Most is tartalmas és szenzációs volt az együttlét.
    Erőmet összeszedve felültem, megköszöntem az élményt, megcsókolgattam őket, aztán zuhanyozni indultam.
    Amikor felöltöztem, ők is fölvették a tangáikat.
    Mikor megkérdeztem, mehetek-e máskor, nevetve felelték, hiányozna nekik, ha nem mennék!
    Édesek voltak, akárcsak csókjaik, amelyek búcsúzásunkat kísérték.
  • Elszámolás:

    Az elején történt csekély ajándékok kíséretében. Szerettem volna még egy kis ajándékkal kedveskedni, de késésem miatt nem maradt idő vásárlásra. A tiszteletdíj a felállásnak megfelelő, megérte a hatalmas élményért.
  • Összkép:

    A lányok gyönyörűek, vidámak, kedvesek! A mai program színes, változatos volt! Az Annával való együttlét érzéki volt, a hármas Anna és Eszter társaságában tömény, fülledt erotika! Öröm és gyönyörűség kölcsönösen kényeztetni egymást! Ez a randi is fantasztikus volt, mondhatom így is, isteni!
Happy Massage