• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal a tervezett randi előtt hívtam telefonon és könnyedén leegyeztettük az általam kért másnap esti időpontot. Panni rugalmasan kezeli a kérésem, miszerint késői érkezésem mindig kicsi túlórára kényszeríti őt. Kedvesen, örömmel enged kívánságomnak, már magától mondta most is, hogy mikor és mennyi időre szeretnék menni hozzá. Nekem csak bólogatnom kellett (volna, ha videó hívás lett volna....de nem), ő már mindent tud.
  • Megközelítés:

    Bocs, srácok és adminok, de a múlt heti beszámolómból másolok: Autóval, szokás szerint, de az épület előtti útszakasz teljes feltúrása miatt nehézkesebb a parkolás, de azért megoldható. Egy pár hétig, szerintem szánjatok rá több időt, mert késés lesz belőle!! Egyéb esetben a tömegközszállítmányozó több fajtája is jár erre: a Kék, a Sárga és a Zöld is. Jelen ásatások miatt lehetséges, hogy napközben ez a szerencsésebb választás.
  • Helyszín:

    A Kent ház: Több szobás, a célnak kiválóan kialakított szalonról van szó. Minden a helyén, tisztaság rend mindenütt. A szobákban masszázságy van, valamint fotel és/vagy kanapé, szobainas, asztalka, hi-fi. Fürdőben több tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő és törölköző. Minden 10 pontos!
  • Lány külseje:

    Panninál nem jártam még a visszatérése óta, ezért jól meglepődtem az ajtó nyílása után, ugyanis Panni vékonyabb lett már megint (mondtam neki, hogy most már ácsi, mert a végén még teljesen elfogy a csinos kis teste), arca is vékonyabb, a cicik is vesztettek méretükből kicsit, dereka és csípője, popsija, combjai úgyszintén. Mindezek ellenére vagy éppen ezért, Panni még mindig gyönyörű csaj, nekem nagyon bejövős. Feszes és nagyon kerek popsija párját ritkítja, hetyke cicijei kézbe kívánkoznak. A fotói legalább 6-8kg-mal többet mutatnak, erre azért számítsatok!
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtó becsukása után hosszan megöleltük és csókkal köszöntöttük egymást. Jó pár randin vagyunk már túl Pannival és jó kapcsolat alakult ki közöttünk, kedveljük egymás társaságát, ezt nem lehet nem észrevennem. Fürdés után megint csak ölelgetés és csókok és beszélgetés, aztán indul a már megszokott ütemterv, Panni tud mindent, hogyan és miként tegyen velem. Hasra fekszem a masszágyon, ő krémmel elkezdi a derekam masszírozását, onnan indul felfelé a hátamon, a vállakig. Itt jön a Panni fikcsi, azaz a kezem hátracsavarva gyúrja a vállizmomat, miközben az egyik cicijét a kifordított tenyerembe teszi. Igyekszem ujjmozgásommal serkenti a vérkeringését az édes kis dombján. Aztán tenyér a lábai közé, hogy karom teljes hosszában megkapja a magáét és ujjaim is a puncitól, illetve puncija az ujjaimtól. Szóval a kölcsönösség eme felemás változata szórakoztatott minket egy darabig, majd a másik oldalamon a másik kezemmel, a másik kezem ujjaival, de ugyanazzal a puncival megismétlődött. Ezután a fejemhez áll és a hátamat simítja, lazítja, miközben popsiját simogatom, markolászom. Átsétál az ágy másik végére, a lábaimhoz és talptól indulva a vádlikon keresztül a combjaim és a hátsóm is megkapják a nekik járó lelazítós masszt. Tudja mely részt kell kihagynia a lábamon, a második randink óta nem kell szólnom, mert megjegyezte az én tündérkém. Könnyed simogatós, ellazítós a masszázsa én nagyon szeretem. Aztán felmászik a lábaim közé és cicikkel, kezével egész testével simogat, puszilgatja a nyakam, hátam. Folytatásként alsó madárfogást alkalmaz, kis ujjacskái a zacsit és a kilövő állomást keresik és találják.....
  • Levezetés:

    .....közben hátranyúlok és simítom édes kis testét, hamar rátalálva a még bugyi fedezékben lévő puncijára. Kéjesen sóhajtozva mozgatja csípőjét, majd rám feküdve nyakamba csókol, fordulást kér és naná, hogy kap. Kis fekvő ölelgetés után lecsúszik a masszágy mellé, a fejtámlát megemeli, popsiját felém fordítva kézbe kaparintja a megdermedt részemet. Nem sok dolga akad már az élesztés területén. Nyalintja, csókolja, miközben én eltávolítom az ellenállás utolsó barikádját is, azt a faltnyi kis bugyit. Ujjaimmal viszonozom kedvességét, de nem sokáig tudom, mert felmászik lábaim közé és kezeit a tizenhatoson kívül hagyva, nyelvével, ajkaival érinti az ágaskodó jókedvemet. Nyalogatás, bólogatás, fejbillentés, mélyre engedés mind része az észveszejtő kéjt okozó technikáiknak. Tempó váltások fokozzák még őrületem, majd cserét kérek a majd elájuló középcsatárom pihentetése végett. Finom combjai között még finomabb simára borotvált punciját ízlelem végre. Ujjaim nem vesznek részt eme műveletben, illetve más területen kezdenek el simogatni, markolászni. Nyelvem a csiklót keresi és találja, majd a nyílásba is benyalok, amennyire csak tudok a fulladás veszélye nélkül. Panni kitartó ténykedésem nyomán, hangosan föld körüli pályára áll. Nem hagyom abba, csak kissé visszaveszek az intenzitásból, majd újra kezdem a játékot és újra felviszem a Csomolungmára. Ismerem már, tudom hogyan lehet ezt elérni nála. Ő hasonló tudással rendelkezik az én érzékeny területeimről, ezért kis pihegés után rá is támad az ágaskodómra. Hosszasan élvezkedem ajkai között a mélyen beengedett pozíciókban (szinte tövig), homorítok, feszülök és koncentrálok, hogy még ne, jajj még ne....Variálni kezdem a figurákat, azaz állva, térdelve, ülve, a csillárról fejjel lefelé, futás közben és végül mérleg állásban is élvezkedem. Na, jó nem is, de az első három azért igaz. A barátnős hangulat és a teljesen átszellemült Panni mindent megadó kényeztetése végül egy kéz nélküli bólogatós résznél lábremegtetős orgazmust szül nekem. Panni kicsit lassít, de nem ereszt még, kicsikarja az összes cseppet, csak ezután indul törlőkendőért. Aztán mellém ül, simogatjuk egymást, beszélgetünk kicsit, én keresem az oxigén molekulákat egy darabig, majd elvánszorgok fürdeni.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem a kis tálcára a kerületi átlagcsokor kerekített változatát, mely a másfél órás kimagasló randiért elhanyagolható viszonzás. Hogy megérte-e? Ha a válasz nem egyértelmű számodra, akkor valamit nagyon elszabtam a beszámolómban.
  • Összkép:

    Panni egy pöttöm lány, de óriás a szakmában. Imádom minden percét a találkáinknak, nagy kedvencem ő és remélem ő is élvezi az én társaságomat, minden alkalommal. Kimagasló a hozzá állása, a kedvessége, a vendéglátása minden értelemben. Kihagyhatatlan szerintem, csak nagy a rászokás veszélye uraim! Ne mondjátok, hogy nem szóltam előre!
Happy Massage