• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon VTR-en egyeztettünk időpontot, mely gyors és hatékony volt
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, parkolás könnyű, lehet válogatni a helyek közül, viszont fizetős, de az olcsóbb kategória.
    BKK 32-es buszmegálló 50 méterre.
  • Helyszín:

    Tipikus panel sokadik emelet, ajtón belül teljesen más világ fogad, főleg Alice:)
    Gyertyák világítanak mindenfelé, és az az illat, ami áthatja a lakást.... igazán kellemes
  • Lány külseje:

    Alice egy fiatal gyöngyszem. Formás, feszes popsi, csókra termett ajkak, pici jól reagáló cicik, olyan csajos mindene. Hja a szomszéd lány nézett volna így ki!
  • Action:

    Megérkeztem, szobába be, majd gyorsan fürödni zavart. Visszaérkeztem kor az ajtóban várt anyaszült meztelenül. Nem sokat haboztam, szájon csókoltam és belemarkoltam feszes popójába. Rögtön visszacsókolt és dugta kis nyelvecskéjét is. Simogattam, ahol értem, ő is simizett, majd gyorsan a farkamhoz ért. Kezdetét vette egy kivégzős francia. Álltam ő szopott, de nem bírtam a tétlenséget és kértem, hogy helyezkedjünk 69-be. Elém tárult ízletes puncija és lassan, mélyen belenyalintottam, melynek következtében megjöttek a hanghatások is, de ő közben folytatta gyors kivégzésemet. Néha olyan mélytorokra vett, hogy öklendezett tőle, már azt hittem menten megfullad. Spricc a szájacskába történt, majd szilvia segített a tisztálkodásban. Pihi közben vizet ittunk és a vállamra hajtotta fejét, majd kicsit beszélgettünk. Hamar megtalálta játékszerét és hipp-hopp megint a szájában voltam. Ekkor elkezdtem csiklóját izgatni a kezemmel, amire még vehemensebben szopott. Ő kérdezte a gumi lehetőséget, amit készségesen fel is helyezett, majd rám ült és egy nagyot dugtunk paciban. Hol gyorsan, hol lassan ringatózott rajtam én meg alulról adtam neki az ívet Látszólag ő is élvezte, mert teste többször is megfeszült, de hogy el is ment-e azt nem igazán tudom. Egyszer csak felpattant gumit letépte és olyan erővel kezdett cumizni, hogy már szint horpadt a homloka. Akárhogyan is igyekezett a második kör nem jött össze, mert időm lejárt és mennem kellett dolgozni.
  • Elszámolás:

    Mivel, már voltam nála, nem is került szóba köztünk, öltözés közben tettem a kis szekrényre az érték arányban messze megérős rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Lényegre törő, nem időhúzós szexkaland, amit Alice nyújt ki kell próbálni és függővé válik az ember.
Happy Massage