• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem /mint mindig/, azonnal felvette /mint mindig/, számom kijelzése alapján már jött az örömsikoly /mint mindig/, és azonnal adott időpontot a másnapi talira /mint mindig/, előzékenyen a megszokott rendelési időnél korábbra...
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedés járművei közül csak a Wizzair, a tengerjáró és a léghajók hiányoznak.
    A kocsim szinte magától kanyarodott a kapu előtt üresen hívogató parkolóba.
  • Helyszín:

    Nagyméretű nappali, több, innen nyíló helyiséggel: fürdővel, konyhával, baszobával. Rend, tisztaság mindenütt. A fürdő zuhanykabinos, ragyogóan csempézett, zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdővel, a mosdókagyló fölött Listerinnel. A baszobában félhomály övezi a franciaágyat, falitükröt.
  • Lány külseje:

    Ruganyos, szépen szolizott bőrbe kötött, tépett szőke hajú, számomra kellően kipárnázott hölgy, izmos formás lábakkal, meredő bimbós, méretes ikrekkel, azonnal csókot követelő és adó szájjal.
  • Action:

    Lenge rózsaszín klepetusban fogadott, alatta átlátszófekete bikinivel, aminek melltartójából már kikandikáltak a bimbók. ……kám, de régen láttalak! felkiáltással azonnal a számra, keze kutakodóan a kiskatonára tapadt. Komoly, teliszájas csóküzembe, én egyidejűleg az ikrekre, ő a zacskóra fogott. Türelmetlenül szedte le rólam a göncöt, azonnal –térdelő helyzetből- NFbe fogott.
    Specialitása hogy –ismeretségünk alatt nem először- megmeríti az éledező kiskatonát a pezsgőjében, majd élvezettel nyalogatja tisztára. Ezt a ritust többször megismétli, majd a maradék kölcsönös elfogyasztását követően az ágyra tessékel. Lábaim közé furakodva franciába fogna, ám terveim a kölcsönös élvek mezejére terelik: 69be kezdünk. Míg ő nagy elánnal kezd a natúrba, én lefetyelem az addíg már igencsak nedves puncit, a méretes vitorlákat. Kiváltva a kéjsóhajokat a túlvégen, ujjazni kezdem, először egy, majd -engedélyével- páros ujjal. Sikerül kitapintani egy olyan pontot, melynek dörzsölése komoly sikolyokat váltott ki, az időnként szorosan eltorlaszolt torkából.
    Hagytam volna pihenni, ám követeli a folytatást. Nem kellett kétszer kérni, így némi késéssel eljutott a második kéjig.
    Most reszkess! Felkiáltással gumit húzott rám, és beirányított kutyusban a barlangba. Toltuk mindketten rendesen, minek eredményeként a kiskatona a lövészárokban kiürítette a tárat. Pihenőre fogtam volna, ám Betti vissza kívánta adni a kölcsönt: a lepucérított kiskatonát addig izgatta hevesen, amíg újabb orgazmushoz juttatta.
    Jóleső kimerültséggel hevertünk el egymás mellett, finoman simogatva a harctól csatakos részeket. Beszélgetés közben elkortyoltuk a pezsgő maradékát. Mi esett jobban, a meghitt csevely, vagy az ital? Jóformán mindkettő.
    Közös fürdéssel fejeztük be a talit, teliszájas csókokkal, „vigyázz magadra” kívánságokkal bocsátott ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    Budai átlag alatti, ám három éve ugyanolyan méretű csokorral háláltam meg a jóságát, megtoldva némileg a duplázott orgazmus bónuszáért.
  • Összkép:

    Tornádóként aposztrofáltam eddig, amire most sem cáfolt rá. Mindig azt kapom, amit várok tőle, hálából tőlem is megkap mindent, amire számíthat. Kiváló vendéglátó, akit megéri többször felkeresni, mint ahogyan én is teszem!
Happy Massage