• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon üzenetben érdeklődtem, hogy szabad-e akkor amikor nekem lenne egy lyukasórám... Hamar ment az egyeztetés és már itt is tetszett a kommunikációja a Hölgynek. Valahogy azt éreztem, hogy tényleg örül a jelentkezésnek. A randi napjára kért egy telefonos megerősítést. A hangja nagyon kellemes.
  • Megközelítés:

    A rakpart lezárások miatt a belváros elesett. Ott ilyenkor nehéz a közlekedés. A helyszínen már nincs gond. A ház előtt volt üres parkoló, fizetős, kamerával védett.
  • Helyszín:

    Marina Part. Új ház, új lakás. Tiszta, illatos, félhomály, légkondi. Ez utóbbi nagyon szerencsés az ember fia nem izzad le a zuhanyozás után. Fürdőkád, sok tusfürdő, vastag törölköző. A szobában egy 2x2-es vastag matrac, mint küzdőtér. Hangulatos, jó minőségű zene. Kap a szomjas vándor üdítőt. Nagy tükör. nem hiányzott semmi.
  • Lány külseje:

    A képek alapján fel voltam készülve egy bombázóra. Gondoltam, engem aztán nem lepsz meg. Mégis elakadt a lélegzetem az elején, Aztán később ez így is maradt... Piros csipkés-fodros két részes szettben egy tökéletes alakú szőke bombázó, világító szemekkel, amerikai mosollyal, öleléssel puszival köszöntött. A szép archoz, szinte szálkás test. (Az én alkatomhoz képest nincs "szinte".:) Hibátlan mellek és a popón a piros bugyi. Nagyjából ez volt az első levegő vételig amit meg tudtam figyelni...
  • Action:

    A Hölgy nem túl régen bővítette a repertoárját az oldalváltáshoz. Én masszírozásra szerettem volna jelentkezni. Gondoltam biztos segítene a derekam lelazításában. Valahogy az első pillanattól úgy éreztem magam magam mintha látogatást tennék egy régi szeretőnél és annyi mindent kell megbeszélnünk, hogy a programról nem beszéltünk. Zuhany után leheveredtem a matracra. Mosolyogva mellém bújt, megölet és megcsókolt. Hosszan kellemesen. A melltartó nagyon szép volt de ezeknek a ciciknek nem kell. Kőkemények. Amikor megláttam fedetlenül megint elakadt a szavam... Később, amikor a férfiasságomat izgatta vele, majdnem elmentem, komoly koncentrációra volt szükségem a túléléshez... Az első meleg leheletet a kis piros bugyin át adtam a csiklóra. Ez egy fontos pillanat. Mi fog történni? Tetszik neki vagy nem:.. Hirtelen csend lett, majd egy kéjes kacaj. Jó úton vagyunk. Gondoltam. Hamar lekapta kis pirosat és kért, hogy nyaljam. Nekem nem kellett kétszer mondani. Többször került a csúcsközelbe. Kérésemre a szép és ápolt kezeivel, (most jött a körmöstől) egy kicsit még rásegített és a nyelvem hegyével közösen előcsaltuk a legfinomabb testnedveit. A szemem láttára, az orrom alatt. Köszönet érte! Kölcsönös franciával folytattuk. Minden tájék kölcsönös hergelésével. Én a popónyílását stimuláltam nyelvel újjal, Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem. Ez a lovaglás több derbyn nagydíjas lehetne. Sajnos már tényleg nem bírtam tovább. Lekapta a VV-t és egy száj kéz, gyors-lassú kényeztetéssel hosszan és szerintem hanghatások kíséretében teljesedett be a végzetem.
    Mellém heveredett, ölelgetett, csókcsata és beszélgetés levezetésnek Minden porcikáját memorizáltam a kezeimmel is. Én vettem észre hogy az időm lejárt, menni kell dolgozni. Fájdalmas búcsúzás, tusolás és éledezés...
  • Elszámolás:

    Egy kérdés, egy válasz. Diszkréten. Kiváló Hölgy, kiváló érték arány.
  • Összkép:

    Sajnos, a masszázs elmaradt. Nem is értem miért? Legközelebb majd elkérem grátisz... :) A lelkem rendbe jött a derekam még fáj egy kicsit. :)
Happy Massage