• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Péntek délelőtt hívtam Alice-t, és arra számítottam, hogy nehezen fogom elérni. Szerencsére tévedtem, jókor sikerült próbálkoznom, telefonközelben volt, gyorsan felvette. Délután 2re sikerült is egyeztetnünk a randit. Többször voltam már, ismertem a címet.
  • Megközelítés:

    Metróval mentem, Árpád hídtól néhány perc séta. Jó időben inkább kellemes, mint fárasztó.
  • Helyszín:

    Rend, tisztaság, füstölő illat. Kellemes félhomály, pont jó. A fürdőben kád, kezelhető kombi csaptelep, van zuhanyfüggöny és kilépő. Tucatnyi tusfürdő, szájvíz, minden ami kell. A szoba kicsi, de a célnak teljesen megfelel. Nyár lévén, egy ventilátor is dolgozik az ablaknál. Nagy, kényelmes franciaágy. Hatalmas tükör.
  • Lány külseje:

    Alice képei egyértelműen eredetiek, de közel sem hozzák le a tényleges gyönyörű valóságot. Kifejezetten bájos arc, csillogó szemek, átható pillantás, arányos, kézbeillő ikrek, tökéletes popsi. Nagyon finom, bársonyos, illatos bőr, csókos száj. Nehéz lenne hibát találni. Utcai ruhában fogadott, hiszen kijött a folyosóra ajtót nyitni.
  • Action:

    Szülinapomon szerettem volna meglepni magam valami finom, különleges édességgel. Alice tökéletes ajándéknak bizonyult. Már érkezéskor, még fürcsi előtt kaptam néhány igazán barátnős ölelést, olyan hangulatmegalapozóst. Jól esett. Kis csoki, rózsaszálak a polcra, ruha a székre, gyors zuhany. Fürdőből visszajövet meg kellett állnom egy pillanatra a látvány miatt. Egy igazi tündér támasztotta az ajtót Éva-kosztümben. Vannak az életnek emlékezetes pillanatai. Ez egy ilyen volt. Próbáltam eltárolni a látványt a memóriában. Meseszép. Aztán a tündér megölel, megcsókol, és elvarázsol. A csókok, az érintések, a sóhajok, tökéletes összhang. Elém térdel, és fél perc alatt csúcsközelbe húz. Aztán ott tart. Sokáig. Néha átveszem az irányítást. Úgy gondolom, nincs ennél jobb. Aztán mégis kérek vv-t. Támadás szemből. Hát mégis lehet fokozni a gyönyört. Aztán Alice kerekedik felülre. Selymes haj simogatja az arcom, az ikrek a szemem előtt táncolnak, belemarkolok a popsiba. Ismét úgy érzem, nincs ennél jobb. Mégis visszakéredzkedek Alice ajkai közé, és rábízom a befejezést. És ennél tényleg nincs jobb. Hosszan, mélyen, tökéletesen. Tüzijáték, csillaghullás. Közel egy órányi gyönyör. És a lépcsőházban már nézem a naptárt, hogy mikor tudok újra jönni.
  • Elszámolás:

    A matekot elintéztük telefonon, rózsa a polcra. Mindig leteszem érkezéskor, kellemetlen lenne elfelejteni.
  • Összkép:

    Szép, okos, fiatal, ügyes, türelmes, odaadó, izgalmas kincs. Remélem még sokszor láthatom és érezhetem újra.
Happy Massage