• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szokásosnál kicsit nehezebben sikerült elérnem telefonon, de csak azért, mert a költözését intézte, mint utóbb megtudtam.
  • Megközelítés:

    Még a III. kerületben a Flóriántól pár lépésre, kocsival és BKK-val jól megközelíthető helyen rendelt, de ez változni fog, mert egy szebb/jobb helyre költözik, csak sajnos nekem kicsit távolabb lesz.
  • Helyszín:

    Amint írtam, nemsokára teljesen új helyen lehet majd vele randizni: Sajnos a III. kerületi kuckó már tényleg nagyon lepukkant, és egyáltalán nem méltó Dórihoz. Pár fényképet láttam az új helyről, klasszisokkal jobb lesz!
  • Lány külseje:

    Hihetetlen, de Dóri az idő múlásával egyre szebb és szebb lesz. Ehhez most az egyenletesen csokibarnára szolizott bőrszín is biztosan hozzá tett, de a cicik és a popsi kerekségét bármelyik huszonéves aktmodell megirigyelné.Az új fotókon jól látszik, hogy Dórin bizony sehol sincs egy deka súlyfölösleg sem, de mégis minden porcikája gyönyörűen nőies!
  • Action:

    Sajnos a Dóritól megszokott időnyomás nélküli boldogságból most nem tudtam kivenni a részemet, mert a folyamatban lévő költözködés miatt a randink utánra már szoros programja volt, így nem is nagyon húztuk az időt, hamar megszabadultunk a fölösleges textilektől, és gyors tisztálkodás után egyből egymás kényeztetésébe fogtunk. Először Dóri a cicijeivel és a kezével dolgozta keményre a farkamat, miközben én a finom kis punciját simogattam és nyalogattam. Napestig tudtam volna még élvezni a gumi nélküli kényeztetést, de mivel tudtam, hogy a mai randink nem a szokásos időkorlátok nélküli bujálkodásról fog szólni, így Dórival egyetértve áttértünk az igazi 69-re, sajnos szokás szerint már gumiban. Talán jó is, hogy Dóri nem vállal natúr franciát, mert gumiban is olyan jól csinálja, hogy igen hamar kérnem kellett a misszibe fordulást, mert nem akartam a finom punciba hatolás nélkül zárni a randinkat.
    Mindig meglep, hogy Dóri picike puncija óvatos behatolással milyen könnyedén magába tudja fogadni az előjátéktól duzzadó farkamat, de tekintettel Dóri törékeny alkatára egyébként is kerülném a hirtelen és heves mozdulatokat.
    Ebben a pózban is simán el tudtam volna menni, de a múltkori randinkon tapasztaltak alapján a finom puncit elhagyva, makkomat a cicijéhez dörzsölve értem a csúcsra, miközben ujjaimmal a csodás kis puncit élveztem/kényeztettem.
    Gyors tisztálkodás után még picit élveztük egymás testének érintését, miközben megbeszéltük az új hely adottságait, meg az élet egyéb fontos dolgainak állását.
    Az idő sajnos gyorsan repült, így a Dóritól megszokott kedves búcsúval zártuk a helyszínhez kötődő utolsó közös emlékünket, és megállapodtunk, hogy az új helyen pótoljuk az időhiány miatt most elmaradt részeket is.
  • Elszámolás:

    A randi végén tettem a szokásos, és az átlaghoz (valamint az élményhez) képest igen szolid méretű csokrétát a szobában lévő asztalkára.
    Érték arányban (is) verhetetlen Dóri.
  • Összkép:

    Dóri továbbra is ugyan az az édes kis nőcske, aki mindig is volt. A hely teljesen méltatlan hozzá, így akkor is örülök a költözésének, ha nekem nehezebb is lesz majd eljutnom hozzá.
Happy Massage