• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felszabadult egy kis időm, rögtön telefonáltam erre-arra, végül egy régi kiszemelt, Lotti lett a befutó. Szerencsém volt szombat délután.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a Móricz zsigmond körtér közelében van, parkolás nehezen, de megoldható, BKV közelben áll meg.
  • Helyszín:

    Régi többszintes ház, lift van, szomszédokkal nem találkoztam. Igazi piroslámpás negyed a kialakítás, paravánnal elbarikádozva a nappali. A szoba kicsi, de a 30 perces szeánszomhoz megfelelt, ha Lotti nem jelzi a végén, hogy a matracot lehetne cserélni, észre se veszem ,mert mással foglalkoztam. Fürdő tágas, minden ok.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő természetes kislány fogadott. Semmi beavatkozás, jól markolható kemény popsi, formás cicik, arca kedves. Őszinte lány, jó benyomást tett rám.
  • Action:

    Már a telefonban jelezte, hogy csak 30 percem lesz. Nyomtam a gázt, hogy minnél előbb ott legyek, hiszen két patront szántam Neki. Ezt még fürdés előtt közöltem is, nem volt ellenére a kisérlet. Zuhanyzás után jöhetet az ismerkedés, kezdetben kis puszik, csókok, majd amit általában hiányolunk, az igazi nyelves smárolás. Felhúztuk egymást, jöhetet a nyalakodás és szopikálás. - mindkettő nekem, hisz Lotti nagy popsifan a vendégeinek. Elfeküdtem és hagytam, hogy valami exytra dolog történjen és farpofáimat széthúzva nyelvvel izgasson. Közben verte a farkam, néha azt is bekapta. Majd szájába vett és kézi segítséggel szépen föl-le bólogatott. Tükörböl néztem azeseményeket paercekig, átadtam magam az élvezetnek. A befejezéshez kutyusba térdeltettem, elétérdeltem és hagytam hogy lecsapoljon, utódokat elnyelte, nehogy maszatosak legyünk...
    Pihenésnek nyalogatáshoz láttam, ujjaimmal kivülről izgattam, miközben nyaltam szépen borotvált nuniját. Orgazmusig nem jutott, de kedvére volt a kis lazulás.
    Jöhetet a második lövésem, ami az első kopírozása volt az elején, de ezúzzal a gumi is előkerült. Hátulról pakolhattam ami a csövön kifér, nem váltottam poziciót, így szereti Lotti is. Közelgett a vég, hanyat dobtam magam és popsinyalás közben vertem magamnak, majd a végén szájba vett és újra felfalt.
    Rendben volt minden.
  • Elszámolás:

    Telefonon említetet, ez nem változott a helyszínen sem. Érték arányban megfelelt, átlagos. A randi végén helyeztem a szekrénysorra.
  • Összkép:

    Lotti egy kedves lány, nem játsza meg magát, élvezi amit csinál, a vendég kényeztetése elsődleges. Ajánlott kategória.
Happy Massage