• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Kedves Gyöngyhalàsz!
    Nagyon szèpen köszönjük a részletekben gazdag beszàmolót!:)
    Nagyon örülünk az Eszterrel,hogy jól érezted magad ès megadtad nekünk azt a lehetősèget,hogy nyitottàl egy időben a kettőnk tàrsasàgàra!
    Nagyon èlvezzük a tàrsasàgodat újra ès újra!:)
    Mindig visszavàrunk!!
    Csókjaink Neked,
    Anna ès Eszter!

  • Egyeztetés:

    Az oldal klasszikus kifejezéssel élve egyik férfitársunk „kedvcsináló” beszámolót írt Annáról és Eszterről, s még végére sem értem az írásmű olvasásának, már ott motoszkált bennem a gondolat, milyen jó lenne hasonló élményt átélni a két ifjú hölgy társaságában. Annát hívtam, aki készséges, rugalmas volt a program- és időpontszervezésben, sőt, amikor említettem, hogy vidékről megyek, instrukciókat is adott, nehogy eltévedjek.
  • Megközelítés:

    Anna és a gps segítségével könnyen megtaláltam a helyszínt, parkolóhely is bőven volt az utcában. BKK több járatának a közelben van megállója, így tömegközlekedési járművekkel is könnyű az odajutás.
  • Helyszín:

    Egy korábbi beszámoló utalást tesz arra, melyik házat is kell keresni. A bebocsátást követően 1-2 perccel már a lakás előtt álltam, az ajtó azonnal kinyílt, s ott állt előttem két csodaszép, mosolygós lány fekete színű, falatnyi fehérneműben. A lélegzetem is elállt a tünemények láttán. A vidám, barátságos bemutatkozás közben azonnal éreztem, nagyon jól választottam. A lábbelit levettem, majd a szobába vonultunk, ahol masszázspad és tatami található, oldalt tükrök vannak, onnan is lehet követni az eseményeket. Feltétlenül említendő, hogy a helyiségben klímaberendezés is működik, ami igen praktikus a kánikulában. Rövid ismerkedés után vetkőzni kezdtem, majd a hölgyek elkísértek a fürdőszobába, ahol kádban moshattam le az út porát és a verejtéket. Minden első osztályú: többféle tusfürdő, szájvíz, fogkefe és dezodor közül lehet választani, de hiba lett volna az időt itt pazarolni.
  • Lány külseje:

    Mindkét hölgy gyönyörű, fiatalság és szépség tökéletes harmóniában párosul bennük. Mindezt tetézi vidámságuk, közvetlenségük, kedvességük.
    Eszter arcképpel hirdet, így nem érheti meglepetés a vendéget. Ő egy kicsit alacsonyabb. Adatlapja szerint alkata vékony, én inkább karcsúnak mondanám. A haja vörös, arca kedves, minden porcikája csodás, popsija fölött egy nem zavaró tetoválás látható. Mellei nem nagyok, de formájuk tökéletes, a mellbimbók jól reagálnak a kényeztetésre.
    Anna arckitakarással hirdet, de nem kell aggódni, gyönyörű nő. Teste arányos, karcsú, keblei szépek, a mellbimbók érzékenyek, hamar keményednek. A feszes popsi, a hosszú combok, a látványos lábak szemet gyönyörködtetőek.
    Olyan volt az egész, mintha egy álomvilágba csöppentem volna, de a legjobb az volt, hogy mindez valóság volt.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órára mentem, Anna elfelejtette említeni, hogy ez nyúlfarknyi idő lesz ebben a felállásban. Ejnye-bejnye! Legközelebb biztos nem 1 órára megyek. A masszázsra nem is jutott idő, a masszázspadot se nagyon használtuk, illetve miután beléptünk a szobába, arra ültem, így beszélgettünk. A két lány jobb és bal felől állt. Nem akartam udvariatlanul letámadni őket, ezért először csak hátukat és popsijukat cirógattam, arcukat puszilgattam, s csak 2-3 perc elteltével csókoltam mézédes ajkukat. Fejemet jobbra-balra forgattam, szomjaztam a hölgyek zamatos csókjait!
    De többre vágytam, így gyorsan levetkőztem, ruháimat a masszázspadra raktam, ösztönösen is jelezve, hogy nincs szükség erre a padra, a következő programpontot szeretném! A lányok törülközőt nyomtak kezembe és a fürdőszobába vezettek.
  • Levezetés:

    1 órát töltöttem a két tündérke társaságában, a randi tartalmasra sikerült.
    Miután kiléptem a fürdőszobából, újfent elakadt lélegzetem és földbe gyökerezett a lábam, ugyanis ott várt a két hölgy immár melltartó nélkül, kicsinyke tangában. Lenyűgöző látványt nyújtottak! Odaléptem hozzájuk, átöleltem őket, majd felváltva pusziltam hol egyiket, hol másikat, ők pedig hozzám simultak és mosolyogtak, látva, milyen hatással vannak rám. Így vonultunk be a szeánsz helyszínére.
    Ott arra kértem a piciny tangában előttem billegő tüneményeket, ne legyenek kegyetlenek, ne kívánják, hogy a masszázspadra feküdjek. Így hát a tatami felé vettük az irányt és térdre ereszkedtünk, ők két oldalon, én középen. Vidáman ölelgettem a két szépséget, hol egyikük, hol másikuk ajkát csókoltam. Aztán Csillag (Eszter) felé fordultam, hogy lehúzzam bugyiját. Majd édes Annáról is el akartam távolítani a fehérneműt, de meglepődve vettem észre, hogy ő már meztelen. Gyors volt!
    Újra magamhoz húztam a két hölgyet, akik először engem cirógattak, aztán lassan egymás felé nyújtották ki kezüket. Mi lesz itt? – cikázott át a gondolat az agyamban.
    A szeánsz három felvonásból állt.
    Először Annát kértük, feküdjön hátára én meg fölé hajoltam és csókolni kezdtem ajkát és nyakát, de úgy, hogy Csillagunk is odaférjen. Élvezettel pusziltam a formás melleket, a bársonyos, feszes hasat, közben Esztert simogattam. Lassan elérkeztem Anna ékszeréhez, az illatos, szépséges kelyhéhez és a combok között helyezkedtem el. Nyalakodás, puszilgatás közben gyakran föltekintettem. Anna lehunyt szemekkel feküdt és élvezte a kényeztetést, én viszont lestem, hogy Eszter hogyan nyalogatja barátnője mellét, mellbimbóját. Fülledt pillanatok voltak, tömény erotika. Jobb kezemmel Csillagocskát simogattam, bal kezemet kinyújtottam és megfogtam Anna jobbját. Kézszorításából, ölének ritmusos mozgásából éreztem, hogy kedvére van, amit teszünk. Aztán jobb kezemet is bevetettem, hogy Anna szépséges punciját, gyönyör barlangjának nyílását kényeztessem. Pár perc múlva följebb másztam, s néztem, hogy Eszter hogyan nyalogatja kollegina bal cicijét. Én is beszálltam e játékba és nyalogatni kezdtem a másik cicit. Izgató volt Anna sóhajait hallani, érezni, hogyan keményednek mellbimbói, közben látni, hogy pár centire tőlem ott van Eszter arca. A közelséget kihasználva többször csókot váltottam vele is. A vörös hajú tünemény most fölfelé vette az irányt és érzékien csókolózni kezdtek a lányok, én meg újra Anna ölét kerestem. A nyalakodás és kényeztetés hatására a sóhajok erősödtek, a csodás test vonaglott, remegett, s elérkezett a boldog beteljesülés. A felvonás után rövid szünet következett, édes Anna pihegett, mi pedig Eszterrel mosolyogva gyönyörködtünk benne.
    Aztán Anna fülébe súgtam: „Most kényeztessük Esztert, megérdemli!” Így megkértük a szépséget, hogy ebben a 2. felvonásban ő feküdjön a hátára, hadd tegyünk kedvére, no meg saját kedvünkre! És ismét összegabalyodtunk, tekergőzött testünk. Eszter fölé hajoltam, egy ideig ajkát csókoltam, közben kezem Anna dombjain, völgyein kalandozott. Majd megcsodáltam és megpuszilgattam az előttem fekvő hölgy szépséges melleit, de a bájos, formás cicik további kényeztetését Annára hagytam, én pedig a gyönyörű combok közé bújtam. Itt is finom, illatos ékszert találtam, élmény volt puszilgatni, nyalogatni. Aztán megfogtam Eszter derekát és megemeltem, hogy jobban hozzá férjek a puncihoz. Közben gyakran felpillantottam, s néztem, hogy Anna hogyan szeretgeti barátnőjét. Élmény volt látni, ahogy lágyan nyalogatja a szép ciciket, majd csókolóznak. A klímaberendezés ellenére a hangulat továbbra is forró volt. Aztán Annával helyet cseréltünk, följebb csúsztam és csókolni kezdtem Eszter ajkát, ő meg finom ujjaival barátnője csiklóját kényeztette. Mit tudnak, e huszonéves lányok, eszméletlen! Csillag, a vörös hajú tündér egyre erőteljesebben sóhajtozott, teste megremegett.
    Végül elérkezett a 3. felvonás és én kerültem a középpontba, illetve a két tünemény közé. Hátamra feküdtem és Anna mondta, egy kis olajat öntenek ágyékomra. Jó ötlet, gondoltam, hadd működjön minden olajozottan. Miután az olajat ágyékomra csorgatták, először Anna vett kezelésbe. Finom ujjainak érintése izgató volt. Fantasztikusan, profin játszott a szerszámmal, de hamarosan meleg ajkai közé került a duzzadó, ágaskodó farkam. Fölemeltem fejemet és figyeltem, hogy játszik velem a lány! Már csupa nyál volt a péniszem. Ekkor Eszter is bekapcsolódott a játékba, így kértem Annát, üljön arcomra. Ő mosolyogva térdelt felém 69-es felállásban. Csodás látvány tárult elém, felém, egy gyönyörűséges popsi és punci. Ne vessen rám senki követ, most egy kicsit passzív voltam, inkább csak gyönyörködtem a vizuális élményben és élveztem a hölgyek játszadozását. Olykor a tükörbe néztem, s láttam, hogy Anna felülről hajol középpontomhoz, Eszter pedig lentről, lábam felől. Mivel testünk szorosan összesimult, azt sem tudtam pontosan, ki mit csinál, de ez akkor már mindegy volt. A lényeg az volt, hogy a két csodaszép ifjú hölgy kiváló érzékkel, érzékiséggel kényeztetett. Simogató ujjak és meleg ajkak között lüktetett farkam. Biztos voltam abban, hogy a lányok pillanatok alatt ki tudnának végezni, de nem ez volt a céljuk. Ők azt szerették volna, ha minél tovább élem át a gyönyört. Amikor közel volt a beteljesülés, a két tünemény lassított. Aztán újra gyorsítottak. A ritmusváltások, a kényeztetés hatására hangosan ziháltam, nyögtem, dicsértem a tündérkéket. Lelkesen simogattam Anna hátát, amikor egy kicsit fölemelkedett, akkor hasát és melleit. Az érzés számomra már fokozhatatlan volt, jeleztem is, hogy nem sokáig bírom, mindjárt végem, de ez a legkevésbé sem zavarta a lányokat. Odaadással folytatták a kényeztetést, vittek a csúcsra, s jött a robbanás! Fantasztikus volt, nagyon jól esett! Ők a kitörés után sem hagytak magamra, Anna gyöngéden simogatott, Eszter még egy ideig kezében tartotta, simogatta lankadó férfiasságomat, holott a gyönyör és élet minden cseppjét kifacsarták már belőlem. Kis idő után felültem és hálásan köszöntem a hölgyeknek a csodálatos élményt, mire jött az aranyos válasz: „Kedves egészségedre!”
    A törölgetés után a szembe lévő órára tekintettem, láttam, annyi idő maradt mindössze, hogy lezuhanyozzak. A lányok kedvességével nem szerettem volna visszaélni, így megtisztálkodtam és fölvettem ruháimat.
    Ölelkezve, csókok között köszöntünk el egymástól -, de nem véglegesen!
  • Elszámolás:

    Az elején történt csekély ajándékok kíséretében. Hármas randinak megfelelő, pár rózsaszál kiegészítéssel azért, hogy a lányok ne csak velem, hanem egymással is foglalkozzanak. Megérte, pazar élménnyel gazdagodtam.
  • Összkép:

    Köszönetet mondok férfitársunknak, aki megörökítette a két hölggyel való randiját, nagy érdeme, oroszlánrésze volt abban, hogy meglátogattam Annát és Esztert. Jó barátnők, önzetlenek, készek adni, a másik kedvét keresni. De ugyanúgy az én kedvemre is tettek! : D
    Ez volt a 2. randim hármas felállásban, először egy születésnapomat ünnepeltem így, most névnapomat! Jó kis ünnep volt, minden pillanatát élveztem!
    A randi happy end-del zárult!
Happy Massage