• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A Pünkösdi ünnepeket megelőzően egyeztettük a " névnapi " randevúnk pontos idejét és időtartamát. Elérhetőségét látva telefonáltam, egyeztettünk, majd küldtem a VTR- t, melyet másnap visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. Kiváló a megközelítés. Az " Aranycsapat" Öcsijéről elnevezett megállóig kell utazni: 2- es metró, de buszok, villamos, troli és még távolsági autóbusz is néhány 100 méterre a csendes kis utcácskától....
    A kapukód ismeretében a bejutás gyerekjáték, senki emberfia nem mozog ebben a délelőtti órában.
  • Helyszín:

    A lakás állapota semmit sem változott, most is rend, tisztaság fogadja a " frissülni " vágyó vándort. A fürdőben számtalan gyártmány és bőséges választék található tusfürdőből. Szájvíz, eldobható műanyagpohárral nem a dekoráció része, használata több, mint ajánlott. Kád, száraz kádkilépővel, zuhanyfüggönnyel, hatalmas, frissen mosott fürdőlepedő, mely oly illatos, mint a most vágott virág. A babaszoba : a szentély sem változott, a franciaágyon kívül a kis asztal, rajta gyertyák és segédanyagok. Polcos szekrény, szobainas, egy kisebb méretű ülőalkalmatosság és a körben megvilágított tükör. ( Légkondicionáló berendezéssel ellátott a babaszoba.)
  • Lány külseje:

    A HÖLGY külseje sem változott, de még a kedvessége, a mosolya, a hozzáállása is maradt a számomra oly kedves kis ANGYAL. Fotói hűen tükrözik alakját, a retusálás ( az ízléses tetoválások) és az arckitakarás csak a személyiségi jogok miatt vannak. Csalódás kizárva. ( Kimondottan szép arcú, megbabonázó tekintetű! )
  • Action:

    " Névnapját " érkeztem ünnepelni, így a " ...nincs egyetlen rongyom se, amit felvegyek! "... megelőzendő, kértem a fogadás " Éva- kosztűmben " legyen . Kérésemnek eleget is tett, az ajtó csukódása után már azonnal ölelgethettem, csókolgathattam volna, de tömegközlekedem, így a tusolás előtt csak finom, apró csókokkal üdvözöltük egymást. A már említett hatalmas, frissen mosott, illatos füdőlepedővel a kezemben, oldalamon az ünnepelttel irány a fürdőszoba. Elkísért, közös fürdés a kàd állapota nincsen, de beszélgetni , majd a szájvízzel koccintani azért tudtunk a zuhanyozásomkor. Segített a vízcseppek felitatásában, irány vissza a babaszobába. ( A fürdőben mindent rendben talált tisztálkodásom után, így már nem kellett, hogy magamra hagyjon. ) Nem is tette, sőt. Símogatott, csókolgatott, kacérkodott velem. A VTR- es egyeztetés előtt megbeszéltük a " Franciás- napok " kiírás még érvényben van, néhány napig lesz is. Az aktus és az ujjazás törölve a lehetőségek közül. Sebaj, ezek ismeretében is csodálatosan éreztük magunkat, és egymást. ( Lsd. a beszámoló besorolása.)
    Kivételesen az ünnepelt ajándékozott először. Ajkaink hosszan, nagyon hosszan összeforrtak, érzéki, 100%- ban barátnő érzést sugallva. Ujjaink erősen szorították a drága partner ujjait, szemeinkben csillogott az elfolytott vágy... Lassan engedtünk a testi vágy erejének, és a franciaágy kényelmére cseréltük az ágy mellett állva pozíciónkat. Alig ért a testem a közösen leterített, tiszta, finom illatú lepedőre, mindenre kiterjedő, bőnyálas, francia tudását megcsillogtató NF előadás részese lehettem. Kezei hol símogattak, amit csak elért rajtam, hol erősen, egyre erősebben szorítottak. Csillogó szemeit le sem vette rólam, így is figyelve minden rezdülésemre. Csodálatos élményt varázsolt ebben az egy órácskában, melynek végén a beteljesülés a szájában ért el. A maradék időnk kellemes eltöltésére hanyatt feküdt, kedvemre, és élvezetére nyalakodhattam, sikeres csúcstámadás után 69- be fordultunk, következhettek a kényeztetés kölcsönös percei mostmár a közös siker érdekében. Túl sok erőfeszítésre nem is került sor, kitűzhettük a gyönyör lobogóját a csúcsra, ahová együtt is felértünk. KÖSZÖNÖM ANGYALKÁM, hogy velem ünnepelted a " névnapodat " is 2017- ben. Egészségünkre! Letörölgetett, gyors zuhanyozás, vízcseppek felitatása, öltözködési és az elköszönés. ( Mi már nem búcsúzkodunk, visszajáró vendég vagyok, ameddig lehet, maradok.)
  • Elszámolás:

    Telefonon történt beszélgetésünk alkalmával is említette, francia napok vannak, a csokor kisebb. Így is történt, a helyszínen sem változott. A régebbi pesti átlag, utólag a kis asztalkára téve. Most sem foglalkozott vele, a személyes, és az alkalomra hozott ajándékaival volt elfoglalva, Legközelebb már én is kapok TŐLE, ígérte. ( DRÁGA kis ANGYALKÁM! KÖSZÖNÖM, hogy én köszönthettelek meg a " névnapodon ", minden értelemben!... )
  • Összkép:

    ..." Milyen érzésekkel távoztál"...- Összbenyomás : ..." bennem frissen él minden szép emlék! "... visszajáró ( törzsvendég ) vagyok, amikor lehetőségeink engedik, és időpontot is tudunk egyeztetni ezután is örömmel keresem fel, egy kielégítő szeretkezésre, hogy utána órákig, akár napokig ne tudjam a vigyort letörölni az arcomról, miután távoztam az én kis ANGYALKÁMTÓL!
    Csak azon MT - aknak ajánlott, akik veszik a fáradtságot és elolvassák az adatlapon szereplő információkat, és TISZTELETTEL közelednek a meghódítani kívánt HÖLGY felé.
Happy Massage