• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Kedves "egy úr"!

    Nagyon orulok, hogy elvezted a velem toltott oracskat es hogy kicsit feldobhattam a szuletesnapodat! :) Minden lanynak hasonloan kedves, figyelmes vendegeket kivanok, mint amilyen te voltal egesz ido alatt!
    Remelem meg talalkozunk! ;)

  • Egyeztetés:

    Születésem napját ünneplem. Szombaton délelőtt nagyon nehéz házhoz jövő fiatal lányt elérni (a 0-24 ilyenkor alszik ugyebár), ő a sokadik választásom volt, mert a képei eléggé semmitmondóak. Felvette, azonnal tudtunk egyeztetni. Pont szerencsém volt, beletaláltam az üres óráiba. A telefonban egy kifejezetten értelmes ember benyomását keltette, így annak ellenére, hogy vaktában hívtam, bizakodva néztem a találkozónk elé.
  • Megközelítés:

    Házhoz jön, nem kérdeztem meg tőle, hogyan közelítette meg a lakásomat. Van metró is, parkoló is, szombaton ingyenes.
  • Helyszín:

    Ha lenne olyan opció, hogy házhoz jött, nem kellene minden alkalommal újabb hülyeségekkel töltögetni ezt a rovatot. :) Még 14 karakter hiányzott innen...
  • Lány külseje:

    Kifejezetten sportos, izmos, bár jelenleg látszik, hogy nincs versenydiétán, így most nőies, tetszetős körvonalai vannak. Igen formás és nőies vádli, combok, popsi, szép vállak. karakteres arc, szép kék szemek.
    Sportos öltözékben érkezett, már a nadrágon át látszott, nem hétköznapi formákkal fogok találkozni.
  • Action:

    Az elején beszélgettünk egy kicsit, alkatára rákérdezve megerősített, sportnak köszönheti. Nagyon sokat nem hagyott szövegelni (gondolom, nem akarta átdumálni a teljes időt), elnézést kért, kiment a fürdőszobába és egy vadító szettben jött vissza. Hagyta, hogy nézegessem. Szívem szerint lefotóztam volna, de a diszkréció miatt erre nem volt lehetőségem.

    Túl sok lehetősége nem volt a kezdeményezésre, nagyon konkrét elképzeléseim voltak, így az irányítást meg sem próbálta átvenni. Értékelte a cirógatást, a kedvességet, amikor látta, hogy szeretem a bújást, magától helyezkedett és többször is olyan pózt vett fel, hogy láthassam a formáit. Ez különösen franciázásnál jött jól. Határozottan, de lágyan csinálja, kezét szinte nem is használja. Erősen elgondolkodtam azon, hogy hagyom magam így kivégezni, de az utóbbi időben egylövetűre csökkentem, így ilyen bohóságokat inkább a masszázsokra tartogatok, ahol úgysem kaphatok mást.

    Hasra fektettem és úgy húztam le a bugyiját. Ilyen popsival ritkán találkozik az ember, igyekeztem maximálisan kiélvezni a látványt. Először a popsiluka tárult elém. Gyönyörű, szűznek látszott, csak utólag néztem meg az adatlapon, hogy bizony használható. Emiatt esélyes, hogy még egyszer tiszteletét kell majd tennie nálam. Azután jött a punci, amit azonnal pucsítással igyekezett láthatóbbá tenni és bizony már itt igencsak nedvesedett. Babapunci, mást nem mondhatok.

    Hagytam, hogy még kényeztessen kicsit, a gumit rám bízta, majd lovaglással indítottunk. Amikor hanyatt fektettem, akkor éreztem igazán, miben más ő, mint a legtöbb innen hívható lány. Az egy dolog, hogy nagyon szűk volt és nagyon nedves, de ahogy a kezeit szétdobta és rám nézett, látszott, hogy ezt most komolyan gondolja. Rosszindulattal sem tudtam felfedezni sem színészkedést, sem szolgáltatást, akkor és ott bizony egy szexi nő volt, aki nagyon élvezi, hogy örömöt kap és örömet adhat. Többször éreztem, hogy orgazmusközelbe jut, de sajnos nem tudtam a csúcsra vinni.
    Meg kellett állnom, hogy ne élvezzek el idő előtt. A folytatásban a hasrafekvős pózra váltottam, ahol az arcát ugyan nem láthatom, de a csodálatos popsit igen. Ahogy megsimogattam a punciját, összerándult, így addig folytattam, míg el nem élvezett. Két percnél nem kellett több neki. Megnyugodva, hogy a mór megtette kötelességét, a mór el akart menni, így először ebben a pózban játszottam vele. Úgy pumpált, hogy a popsiluka is kidomborott, végül nagykiflibe feküdve és ölelkezve elélveztetett. Percekig így maradtunk, csak annyi megjegyzése volt, hogy most el tudna aludni velem.
  • Elszámolás:

    Bőven átlag feletti. Elmondása szerint a kedves, igényes partnerekkel tudja úgy ellazítani magát, hogy színészkedés nélkül ő is élvezze az együttlétet és ez a magasabb kategória egy szűrő, ami bevált. Nem akar naponta sok emberrel találkozni, de akivel igen, annak így igazán oda tudja adni magát.
  • Összkép:

    Azt hiszem, mindent elmond, hogy születésnapomra leptem meg magamat vele és még most, egy nappal később is vigyor ül a fejemen. Nem mondom, hogy nincs nála szebb, vékonyabb stb. lány a listán, de azt mondom, hogy aki nem "barátnő feelinget" keres, hanem egy igazi lányt, akivel simán megjátszás nélkül szeretkezni lehet, aki nem akarja a pornófilmeket utánozni, viszont van benne érzékiség, szenvedély és törődés, annak ő nagyon jó választás. Érdemes lehet hosszabb időre is hívni, nekem legalábbis nagyon kevés volt az a bő egy óra, amíg együtt voltunk.
Happy Massage