• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beesett egy kis szabadidő a melóban, gondoltam, a lehető leghasznosabban töltöm el őket. Körülnéztem, és rábukkantam Karenre, aki hírdetése és beszámolói alapján régóta a kedvenceim közt van, de még nem jutottam el hozzá korábban. Megpróbálkoztam a VTR-rel másnaora, de nem jött össze. Látszik is, hogy régen járt itt a honlapon, szerintem nem is érdemes erőltetni, ragadjatok egyből telefont.
    Telefonon azután simán ment minden, egyből felvette, kedves aranyos hangja hatására éreztem, jó helyen csengetek. Meg is egyeztünk az időpontban, pontos címet kaptam, csak annyit kért, fél órával előtte erősítsem meg, hogy megyek. Megtettem, mentem.
  • Megközelítés:

    GPS-szel egyszerű, M3 bevezető-Szerencs utca környéke, könnyű odatalálni. A közeli főúton buszok járnak, aki így járja a várost, eljuthat a célig (egy perc sétával). Parkolás az utcán szerintem ingyenes, de nem próbáltam, mert be lehet állni a garázsba, ahogy azt már sokan megírták. A ház elől felhívtam, belülről nyitotta a garázskaput, beparkoltam és kész. Tökéletes fogadtatás.
  • Helyszín:

    A környék eléggé közepes, de maga a ház korrekt. Újabb építésű (legalábbis a szomszéd házakhoz képest) ikerház, egyik felében van a fogadóóra, a másikban laknak, de hétköznap kora délután nem volt mozgás. Maga a ház belső kétszintes, jól néz ki, tiszta, rendes. Két apró zavaró tényező volt: a szobában nagyon meleg volt, és az egyébként korrekt fürdőben a kádban nehezen folyt le a víz. Egy kis karbantartás ráférne, innen üzenem:)
    Csak mi voltunk a házban, diszkrét, csendes zug.
  • Lány külseje:

    Már a garázsban megveregettem a vállam, hogy ez az, most jól választottál! Csinos, kedves, szép kis hölgy fogadott olyan stílusban, mintha ezer éve ismernénk egymást. Már ott puszi-puszi, szájra is, majd felkalauzolt a kisszobába. Hosszú szőke haj, gyönyörű formás popsi ment előttem a lépcsőn felfelé, követtem volna az égig is, szerencsére csak két szintet kellett. Kevés arcos képe van, nem arra helyezi a hangsúlyt, de nem érhet senkit csalódás. Kedves, mosolygós arca van, nekem tetszett. És a huncut szemei!
  • Action:

    A szobában azután kisebb csókcsata, símogatás után vetkőzés, irány a fürdő. Kaptam tiszta törcsit, válogathattam a tusfürdők közül. Fürdés után még dezodort is találtam, gondoltam kipróbálom-mármint használtam már ilyet életemben, csak nem ezt a fajtát:)
    Fürdés után már fehérneműben várt, azaz fekete neműben, amit szerettem volna levenni róla, de kicsit szégyenlősen mondta, hogy a melltartó marad... Állítólag ez le van írva az előző beszámolóiban, valószínűleg figyelmetlen voltam, nem emlékeztem.
    Sebaj, akkor marad, feltalálom én magam úgy is, ha cicifixben van!
    Lefeküdt az ágyra, én meg nekiláttam feltérképezni a testét. Mivel minden részletet alaposan fel akartam fedezni, közelebb hajoltam, és egyszer csak megérkeztem a combjai közé, ahol maga a csoda fogadott. Ilyen szépségdíjas puncit még sosem láttam! A formája, színe-szaga-íze, maga a tökély. Nekiláttam a kényeztetésnek, amire jól reagált, igen gyorsan nedvesedett. Folytattam a melót, nyaltam-szopogattam a hatalmasra duzzadt csiklóját, majd a csúcs közelében megemelte a csípőjét, hogy a nyelvem tövig becsusszanjon a barlangjába, ő meg a kezével izgatta magát, amíg el nem élvezett.
    Kis pihi után szerepcsere, finom franciával keményített még keményebbre, ici-pici kézimunkával is rásegítve, de inkább csak azért, hogy még jobb legyen nekem. Lassan egyre mélyebbre vette, mígnem egyszer csak éreztem, ahogy megnyílik a torka, és lecsusszan a makkom mélyen a helyére...Ezt ismételgette, én meg szívtam a fogam, rágtam a kefét, meg ilyesmiket csináltam, hogy ne élvezzek még el.
    Egyszerűen nem bírtam tovább, kértem a munkaruhát, és kutyusban hatoltam az élvezéstől még kicsit érzékeny puncijába finoman. Lágyan mozogtam, gyönyörködtem abban, ahogy ki-be mozgok ebben a csodaszép punciban. Pár perc után éreztem, hogy már jól benedvesedett ismét, magasabb tempóra váltottam, jól megmarkolva a gömbölyű popsiját, amire kéjes hangokkal reagált. Nagyon illett a kulcs a zárba, úgyhogy feladtam, és óriásit élveztem a gumiba. Nem ugrott ki egyből alólam, hagyott szépen lenyugodni.
    Tisztálkodás után egymást símogatva hevertünk az ágyon, beszélgettünk a nyaralásról, kutyákról, ilyesmikről. Mivel meleg is volt, meg nagyon jól sikerült az első kör, nem éreztem erőt magamban egy második menetre. Öltözés, távozás.
  • Elszámolás:

    Szóba sem került, sem a telefonban, sem a helyszínem. Már felöltözve távozóban kérdeztem, hogy akkor mennyi is az annyi, és odaadtam a régi pesti átlagnak megfelelő csokorkát az egy óráért. Nekem nagyon megérte, diszkrét, barátnős találka egy gyönyörű lánnyal. Ahogy szoktuk mondani: átlagos egy átlagon felüliért.
  • Összkép:

    Punci és popsimániákusoknak tökéletes választás. Maximálisan elégedett vagyok, bátran merem ajánlani bárkinek, aki egy kedves, barátnős, de a szexben is nagyon jó hölgyet keres.
Happy Massage