• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Kedves Nownow..Köszönöm szépen a beszikét..Nem is tudom hogy hol is kezdjem..Tetszett a részletes beszámoló,viccesen és humorosan leírtad a kis randinkat..Általában az első randi mindig ilyen ismerkedős.De én jól éreztem magamat..Tetszett az ajándék is..Ilyet még soha nem kaptam senkitől..Azt nem mondanám hogy remete életet élnék..Pedig én szeretek csókolozni...De majd legközelebb pótoljuk a hiányosságokat..A világító zuhany:hát mit is mondhatnék...Örülök hogy tetszett..Remélem a következő randin már nem lesznek vegyes érzelmeid..Puszi Amanda

 • Egyeztetés:

  Mi máson mint telefonon,5. csengés után felvette és fiatalos, laza kellemes hangján minden szükséges infót megkapok, az időpont egyeztetése után megvan a házszám és a kapukód.
 • Megközelítés:

  Négy kerekű, több száz ló vontatta hintóval indultam a 13.ker. egyik fő útvonalával párhuzamos utcába a Rákos patak környékére. Navit kell használnom ami csontra a ház elé invitál. Parkolás még, vagy most ingyenes, láttam automatát de le volt takarva egy nagyon szép szürke nylon zsákkal. Pár száz méterre láttam buszmegállót is de fogalmam nincs hányas, annyi biztos,hogy sötétkék és szürke színű.
 • Helyszín:

  Szent királyunkról elnevezett utca amely jó hosszú. Van itt minden féle kecó, új,régi,üres telek,építés alatt álló stb. Az én drágám egy viszonylag új házban rendel a tengerszinttől 2 emeletre. Bejutás a másik utcáról totál diszkréten és a 2 lépcsőház közül az egyik amit hót egyszerű megtalálni. (Amanda 1x elmondta és megjegyeztem, pedig nem vagyok atomfizikus.) Lift nincs, ezért járókerettel szar térddel ne őt válaszd! A lakás több szobás én csak azt láttam ami rám tartozik (baszoba,fürdő ja és az előszoba) mindenhol ragyogó tisztaság,rend és jó illat. Van hely a ruháknak egy inas szerepében aki a szobában álldogál van fogas is és puha törölköző meg többféle folyékony tisztálkodó és szájvíz. Kádas a fürdő de most nem akartam áztatni magam mert híper gyorsan a Hölggyel akartam foglalkozni. Ja és világít a zuhany fej,beszarás, tiszta kéz zöld volt a pélóm. Semmi zavaró tényezőt nem tapasztaltam szerintem remete életet él.
 • Lány külseje:

  Mit is mondhatnék,írhatnék. A képei is megfogtak az étlapja mellett, de ugyi az arcát nem láthatjuk, meg a magasságát sem, hiába van leírva. Nekem pont a zsánerem és jó pár évet letagadhat a korából. Haladjunk fentről lefelé: van haja de már nem emlékszem a színére,hosszára mert a helyes arcára és a gyönyörű (asszem) tengerzöld szemeire koncentráltam. Nyaktól lefelé gyönyörű barna bőr borítja a művészien megformált testet és két huncut pont tenyérbeillő cickó kéri a csókokat és a különórát. Normál combok,lábak és gyönyörűen formatervezett popsi. Izléses színesen festett kéz és lábkörmök amik szexisek. Az egész csajra jó ránézni itt szokták írni,hogy szomszédlány típus én most erre asszociáltam.
 • Action:

  Magamat az ördögtől kicsit szebbnek gondolom és előre figyelmeztettem,hogy nem egy gebével fog találkozni. Nem is értette miről beszélek PLUSSZ PONTOK ezért. Őszintén szólva kicsit aggódtam az első percekben mert eléggé sokat beszélgettünk és én már mentem volna tisztálkodni meg egy csekélyke nem önzetlenül vitt ajándékot is szerettem volna rajta látni. Elmentem a fürdőbe és elvégeztem az ilyenkor elvégzendőeket. Mire lemostam az út porát addig Amanda felvette az ajándékot aminek a látványától borzasztóan begerjedtem és nem utolsó sorban neki is tetszett. Megint elkezdtünk dumcsizni pedig már actionba lendültem volna mert a pélóm nagyon nem bírt már magával. Igen, bevallom türelmetlen voltam de utólag bevallom ez kellett egy első randin az egymásra hangolódás miatt. Szerettem volna csókkal indítani ezért közeledtem a nyakához de nem igazán kaptam jelzést,hogy a szája is meghódítható. Cicik simogatása, csókolgatása és a testének felfedezése elmaradt mert felvettük a klasszikus 69 pozitúrát. Gyönyörű illatos a punci ami megkövetelte a nyalást. Igazság szerint bénának éreztem most magam mert egyszerűen annyira jól franciázik, hogy teljesen arra koncentráltam és nem tudtam kielégíteni pedig....... Fogalmam sincs,hogy 3 vagy 10 perc után hagytuk abba a disznólkodást de kérdésére,hogy,hogy szeretnéd kinyögtem, a fenekedet nézve, beleülve. Védőruha fel és máris beleguggolt a pélómra és a legjobb ütemben elkezdte a nem mindennapi tevékenységét ami iszonyú jó látvány és érzés volt. Az arcát és a cickóit is látni akartam, ezért kértem,hogy szemből folytassa, nem kellett volna, mert talán 3 perc és végem volt. Mivel egylövetű vagyok az idő rövidsége miatt így itt lett vége a műsornak.
 • Elszámolás:

  Pesti régi és új átlag közötti rózsaszál utólag a komódra letéve.
 • Összkép:

  Vannak bennem kétségek mert nekem nagyon bejött de némi passzivitást véltem felfedezni a részéről. A passzivitás nem is jó szó, inkább az első randi feszélyezettsége részemről,részéről. Én egy gyöngyszemet látok benne és pár órája csak Ő jár a fejemben,hogy mikor találkozunk ismét, mert még egy esélyt akarok adni, hisz a zsánerem. Az előzőekben leírtak végett és a vegyes érzéseim ellenére adom a .... kategóriát.
Happy Massage