• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Regota terveztem meglatogatni, de a nevvaltoztatas miatt eltunt a kedvenceim kozul es csak most vettem eszre, hogy megis itt van. Konnyu volt elerni itt irtam neki uzenetet melyre nagyon gyorsan valaszolt, par nap es uzenetvaltas alatt fixaltuk az idopontot telefonon nem is beszeltunk.
  • Megközelítés:

    IX kerulet dunahoz kozel eso fele, uj epitesu tomb. Kocsival konnyu parkolni ingyenes ha talal az ember helyet, nekem mazlim volt. Bkv fronton leginkabb villamosvonalak veszik korbe az epuletet, par perc setara van mindenfele villamosmegallo.
  • Helyszín:

    Tiszta rendezett uj epulet konnyu bejutassal. A lakas kicsi de a celra pont megfelel. Szep furdo kaddal zuhanyfuggonnyel jo par tusfurdovel es szajvizzel. Van minden ami kell!
  • Lány külseje:

    Regota szemeztem a kepekkel. Imadom a "nem" tini kategoriat nagy cicikkel formas idomokkal. A beszik alapjan nem vartam csalodast es hat nem is csalodtam. Gyonyoru nagy kerek cicik, szep popsi es csinos arc igazi szexbomba aki kedves es ertelmes is! ;)
  • Action:

    Erkezesem utan atadtam kis ajandekom majd a szobaba kisert megmutatta hova tehetem a ruhaimat majd kaptam egy tiszta torcsit es elkisert a furdobe megmutatni mit hol talalok. Mivel otthonrol mentem csak a 40 fokos ut porat kellett lecsapatni hiaba a legkondi a kocsiban eleg volt egyszer kiszallnom a benzinkuton. Dolgom vegeztevel gyorsan visszatertem a szobaba majd o is elszaladt es mar erkezett is. Megbeszeltuk hogy nem lesz forgatokonyv tetszik az alap szolgaltatas majd jonnek ahogy jonnek. Csokkal kezdtunk ami nagyon finom, erzekien jol csokol ez nagyon bejon sokszor tapasztaljuk szimpatia ide vagy oda hogy a csok igazabol max szajra puszi semmi tobb, de itt nem ez a helyzet szerencsere. Ezek utan a cicik markolaszasa csokolgatasa sem maradhatott ki, de ezt nem muvelhettem sokaig mert Lilien az ezredesre fordult es elkezdte lagyan de nagyon finoman kenyeztetni. Nagyon jol franciazik bar a zacsik kimaradtak, de nem ereztem hianyat. Kesobb megkerdezte huzzunk e munkavedelmit, de viszonozni akartam a szivesseget. Imadtam nyalogatni finom es izletes puncijat el is idoztem itt egy darabig, nem tudtam eredmenyt elerni de remelem azert neki sem volt rossz. Ezek utan jott a gumi es kertem hogy uljon bele. Gyonyoru volt latni a hatalmas cicik ringasat. Markolasztam hol a ciciket hol a derekat hol a feneket, majd hattal fordult hat a popsija es kecses hata latvanya sem semmi. Fordultunk kutyusba majd misszibe, ahol a veg ert a csodas latvany es erzes beteljesulesekent. Szunetben torolkozes ket pohar viz, 35 fokban azert kihivas szexelni is. Beszelgettunk meg a jo magyar szakik hozzaallasarol, ertelmes lany, latszik hogy nem csak a kulso van rendben.
    A masodik korben szinten csok es francia volt a kezdes majd elolrol hatoltam be edes kis puncijaba es ebben a pozban is lett vegem masodjara is. Szuper elmeny volt.
  • Elszámolás:

    Korrekt a bovebb infoban ott vannak a tetelek, amik a helyszinen sem valtoznak. Mig a furdoben volt az asztalra tettem ami vegig ott is maradt. Nem esett rola szo az egesz egyuttlet alatt.
  • Összkép:

    Aranyos lany (holgy), aki mellette ertelmes es igazan kedves is. A vendegre figyel es azon van hogy jol erezze magat. Kivalo szolgalltato csak ajanlani tudom en magyon jol ereztem magam!
Happy Massage