• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már néhány napja megtörtént ,mivel nem új keletű az ismeretségünk nem kellett fölösleges köröket futnunk
  • Megközelítés:

    Ismerve a környéket ,a Duna parti lakópark egyik házában , igaz GPS -el mentem ,hogy el ne késsek :)
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark a megszokott komfortjával , tiszta kis lakás ,tiszta fürdő .De hát mit is vártam mást ,hisz Giuliához mentem .
  • Lány külseje:

    Magas ,szoli-barna ,izmos lány , olyan mint amilyenek a bunyós filmekben lerendezik a pasikat .
  • Action:

    Megérkezésem után régi ismerősként öleltem át . Évek óta várok erre a pillanatra. amikor előzőleg nála voltam ,majd megörültem ,hogy nem érhettem hozzá ,most eljött az idő a jóvátételre . Hasra feküdtem és lábmasszázzsal kezdtünk ,majd hamar nem bírtam magammal ,vagyis nem voltam képes a hason fekvést
    parkettabontás nélkül gyakorolni ,ezért rátértem a lényegre . Végigcsókoltam minden porcikáját , és sikerült hosszabb ideig elidőznöm a punciánál amit apró nyögésekkel jelzett ,hogy tetszik neki ...nekem annál jobban :) Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra ,de elutasított (nem rossz értelemben ) méreteimre hivatkozva . Annyira nem is bántam a dolgot ,ugyanis nagyon jól éreztem magam a punciában is . Missziből áttértünk dogyyba ,csodáltam gyönyörű alakját és így sikerült eldurrannom . Tisztogatás ,majd hosszú beszélgetés következett a világ nagy dolgairól . Kicsit kipihenve magam ,egy kis ráhatással a vezér ismét harcra készen állt . Hasra fektettem és megpróbáltam bemutatni sekélyes masszázstudásomat amit jó néven vett . Ott helyben magamévá tettem volna ,de mivel csak egy menetre van lehetőség ezét átváltottunk szájjal kényeztetésre és kézzel kivégezett :)

    Így tért vége rövid találkozásunk ,én még maradtam volna ,de ez nem kívánság műsor ,tudom ,hogy hol vagyok...azért álmodozni csak szabad . Bakancslista kipipálva
  • Elszámolás:

    Utólag tettem az asztalra a telefon alá . Mivel minden lány más és más ajándékot vár ,az előre megbeszéltek szerint történt .
  • Összkép:

    Nagyszerűen éreztem magam , Biztos még fogunk találkozni . Nagyszerű NŐ az összes velejárójával .
Happy Massage