• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését természetesen itt találtam. Telefonon hívtam a randi előtti nap, akkor a barátnőjével tudtam csak beszélni, aki mindenről részletesen tájékoztatott. Majd a randi napján beszéltem Alice-el és rövid határidővel le is egyeztettük a találkát.
  • Megközelítés:

    Egyszerű és nagyszerű az odajutás, lakótelepi helyszín, tehát parkolóhelyet találni egyszerű. Árpád hídi metrótól, vagy a Béke tértől gyalog pikk-pakk ott terem az ember ha a tömegközlekedést választja.
  • Helyszín:

    Lakótelepi kecó, mint már említettem. Biztonság maximális szinten, köszönhetően a folyosói rácsnak.
    A lakás maga szépen rendben van tartva, valamint célnak megfelelően berendezve. A fürdőben minden tisztálkodószer megtalálható, valamint azonnali melegvíz áll rendelkezésre.
    A szoba hangulatosan meg volt világítva, illetve egy franciaággyal felszerelve.
  • Lány külseje:

    Alacsony, vékony szexbomba, mint a képeken. A haja félhosszú, szőke. Szép pici-kerek cickók ékesítik gazella testét.
    Az arca nagyon helyes, lázadó tinilány benyomását kelti. Külön kiemelendő a piercing a nyelvében, melyet mesterien használ.
  • Action:

    Miután visszatértem a fürdőből, az ágy előtt hozzám bújt. Hamvas testének érintése és a kölcsönös finom simogatás hamar beindított. Az ágyra helyezkedtünk, majd Alice szép lassan elindult lefelé és kishamar a szájában találtam magam.
    Jobb helyre nem is kerülhettem volna. Amíg élek nem felejtem el azt a franciát, amit kaptam. Hihetetlenül jól bánik a szerszámmal. Kaptam egy kis mélytorkot is melynek ugyan nem vagyok a híve, de még ezt is elképesztően csinálta. Váltogatott a technikát a mélyen elnyelőstől az egészen lágyig. És igen, a már említett nyelv-piercing... valami eszméletlen, ahogy a farkamat nyalta vele miközben enyhén kézzel dolgozott rajtam a szemembe pillantva. Legalább 30 percig szopott így, miközben én teljes extázisban voltam, a végén már a lábam is remegett (élvezés előtt). Elképzelni nem tudom hogy tudta idáig húzni, illetve hogy én hogyan bírtam ennyi ideig egy ilyen minőségű cumit. A vége előtt rákérdeztem, hogy arcra mehet e? A válasz természetesen igen volt, és így is lett. Szóltam élvezés előtt, ő pedig az arcára verte. Mennyei - nincs is más szó erre!
    A fennmaradó időben megkértem, hogy masszírozzon meg, melyet készséggel megtett. Kellemes meglepetés volt, mikor kiderült - számomra -, hogy profi masszőz (is). Igaz nem maradt sok idő a masszázsra, de ez alatt is igen jól átdolgozott. Az óra végén megköszöntem a kitűnő élményt és egy hatalmas mosollyal az arcomon távoztam.
  • Elszámolás:

    A végén történt a rózsák átnyújtása, és azt kell mondjam a mennyiség igen csekély. Bár mindenhol ilyen klasszist kapna az ember ...
  • Összkép:

    Etalon kellene legyen, amit és ahogy ez a lány tud. Tökéletes kiszolgálásban volt részem, valódi élménnyel gazdagodva jöttem el. Így kell ezt csinálni.
Happy Massage