• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tiára a beszámolói alapján figyeltem fel. Nem is elsősorban az értékelései, hanem a masszázsa miatt. Azt hiszem, ez elég egyedi szempont, de nekem fontos, mert általában a másik kategóriában keresgélek lányokat. Viszont vágytam már megint egy ottani korlátok nélküli programra, ezért üzenetben kerestem meg Tiát. Elképzeléseim nem voltak ellenére, így számomra szokatlan gyorsasággal, pár nap és néhány levélváltás után egyeztettünk is egy egyórás, fél órával bővíthető látogatásról időpontot.
    Elfoglaltságaim miatt csak a találkozó napján tudtam vele telefonon beszélni. Éppen úton volt, így csak röviden megerősítettem neki látogatási szándékomat. Tia hangjában sem csalódtam, nagyon kellemes, megnyugtató orgánuma van.
  • Megközelítés:

    A Fővám téri csarnokhoz közeli címet kellett megkeresnem. Nem okozott gondot az odajutás, metró, troli, villamos is ott áll meg a kéjkuckó közelében.
  • Helyszín:

    Klasszikus, magas belső terekkel rendelkező bérháznál találtam magam. A megbeszélt időpontban hívtam Tiát és ő eligazított, hogy aztán én meg picit elnavigáljam magam... Az udvaron kell átmenni a hátsó lépcsőig, majd a megadott emelet körfolyosóján jobbra fordulni, majd meg is látod szembe az ajtót. Én véletlenül tovább mentem, pont nyílt egy ajtó és egy angolul beszélő pasi indult el onnan éppen. Igyekeztem zavarodottságomat leplezni, majd visszanavigáltam magam a célhoz vezető helyes irányba, ahol már végre Tia kukucskált a résnyire nyitott ajtón.
    A lakás felújított, rendezett, tiszta, teljesen megfelel a célnak. A fürdő kellően tágas, a zuhany épített, akár ketten is elférnénk benne, de sajnálatomra közös fürdésre nem volt lehetőség. A szobánk is kellően tágas, tatamival, és ülőalkalmatoságokkal is rendelkezik, amiken nem csak ülni lehet. :-)
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve puszival üdvözöltük egymást és gyorsan megállapítottam, hogy jó helyre érkeztem. Tia nagyon kedves mosollyal fogadott, a közös hangot hamar megtaláltuk. Ebben a levélváltásaink szerintem sokat segítettek.
    Kértem, hogy felöltözve fogadjon és ennek eleget is tett, egy világos, testhez simuló ruhácskát viselt, ami remekül kihangsúlyozta a szuper alakját.
    A képei elég visszafogottak, mondtam is neki, hogy azok olyanok, mintha a másik kategóriában hirdetne. Nem véletlen ez a szolidság, nem szeretne jobban kitárulkozni. Pedig nagyon is rendben van ez a lány! Magas, így nem kellett lehajolnom hozzá. Életkora valós, de szerintem 4-5 évet is letagadhatna a tinis arcának köszönhetően. Ami szerintem szép. Nem egy átlagos arcú, ugyanis a szélesebben ülő szemeinek köszönhetően én is keleties vonásokat véltem rajta felfedezni, noha elmondása szerint nincsenek olyanok a közeli rokonságban. Haja fekete, egyenes, szerencsére nem volt összefogva sem akkor, sem később. Teste szerintem kifogástalan, a képek jól visszaadják alakját. Tetkója, piercingje nincsen. A cicik csodálatosak! Tenyeremben éppen csak elfértek. Feszesek, nagyobb udvarral rendelkeznek és a bimbók csók hatására gyorsan vigyázzba vágják magukat. :-) A puncija borotvált, zárt, nincsenek kilógó "alkatrészek".
    Hangja, stílusa megnyerő, nekem az volt az érzésem, mintha egy régi barátnőmhöz ugrottam volna fel "rosszalkodni".
  • Action:

    A frissítő zuhany után alaposan meglepődtem, mert a szoba ajtajában Tia meztelenül várt rám! Szerettem volna én levetkőztetni, mire huncutul kérdezte, hogy visszavegye-e a ruháját? Persze ezt már nem kértem, mert próbáltam minél jobban emlékeimbe vésni ennek a csodás női testnek a látványát! Megöleltem őt, simogattam a hátát, popsiját, meg ahol éppen értem. Az arcában gyönyörködtem, de hamar csókolózásra tértünk át. A nyelve huncutul játszott az enyémmel. Ettől persze a szerszámom elkezdett éledezni, így hamarosan az ágyon folytattuk az ismerkedést. Simogatással folytattuk, majd kézbe vette a kőkemény farkamat. Pár percig ingerelt így, amikor már nem bírtam ezt tovább és kértem, hogy a szájával kényeztessen. Ahogy az előző beszámolók írják, a franciája tényleg csodálatos! Eleinte csak a makkomat csókolgatta, nyelvelte, majd kicsit mélyebbre vette. De amit még ekkor is a nyelvével csinált, azt tanítani lehetne! Hol körbenyalta, aztán csak egy-egy pontot ingerelt, tényleg nagyszerű volt. A fogait egyáltalán nem éreztem, csak a meleg, bőnyálas száját. Nagyjából tíz percig csinálta ezt, én egyre jobban beindultam és döntenem kellett, hogy így is fejezze-e be avagy kérjek gumit. Tudván, hogy jellemzően egylövetű vagyok, az utóbbi mellett döntöttem.

    Tia feljebb mászott a gumiért, a cicijei pont az arcomba nyomódtak. :-) Kezem a feszes popsiján matatott. Hüvelye fiatalosan szűk, lassan ereszkedett a szerszámomra, de utána már nem volt semmi gond. Nagyon jól lovagol, előre-hátra is mozgatta sokszor a csípőjét, nem csak fel-le. Én sem maradtam tétlen, magamhoz húztam egy-egy csókra, majd óvatosan cicijeit markolásztam, csókolgattam. Ha elengedtem "őket", ütemes táncba kezdtek. :-D
    Nem akartam volna ebben a formációban kifárasztani Tiát, így missszionáriusba fordultunk és én irányítottam. Jó volt nézni, ahogy szemeit becsukva átszellemült az arca és talán neki sem volt közömbös, amit csinálunk. Felhúztam a lábait, hogy mélyebben tudjak belehatolni, gyönyörű volt a látvány. Azt sajnáltam, hogy nincs tükör, mert szép látvány lehettünk. Illetve csak ő. :-)
    Éreztem, hogy közeleg a vég, amit Tia még azzal is elősegített, hogy a hosszú kezével a golyóimat masszírozgatta. Ilyet még senki sem csinált, de rá tudnék szokni. A lábait kiegyenesítve a nyakamhoz húztam és pár perc után megadtam magam, nagyot élveztem belé. Nem ugrott ki alólam, a kezével tovább játszadozott, mivel én még nem lankadtam le, levezetésként lassan tovább dugtam. Aztán szétcsatlakoztunk, ő szedte le rólam a gumit és megtörölgetett. Vizet kértem, majd megpihentünk egymás mellett.

    Folytatásként masszázst kértem. Hasra feküdtem, ő pedig a fenekemtől indulva elég kellemesen és viszonylag erősen vette kezelésbe a hátamon a fájó pontokat. Eközben volt időnk beszélgetni is, kellemes partnernek bizonyult ebben is.
    Az idő persze könyörtelenül haladt, bár nem álltam rosszul, hiszen egy óra telt el addigra.
    Kölcsönösséget firtató kérdésemre mosolyogva mondott igent és háttal el is feküdt az ágyon. Egy percig csak bámulgattam ezt a gyönyörűséget. :-) Aztán csókolózni kezdtünk, majd elindultam a kezemmel és a számmal déli irányba. A cicijeit alaposabb kényeztetésben részesítettem, Tia mondta, hogy kedveli is az ikrek finom ingerlését. A bimbók merevek lettek, az udvaruk összehúzódott, jó volt így velük játszani. :-) Aztán még lejjebb helyezkedtem és puszikkal kezdtem a borotvált puncija kényeztetésébe. A szemeit lecsukta, átadta magát nekem. Az óvatosabb franciát szereti, ezt figyelembe vettem. Eleinte semmi reakciót nem tapasztaltam, már kezdtem volna feladni, amikor megéreztem a testének finom remegéseit és meghallottam az elmélyülő lélegzését. Folytattam tovább és kicsit be is szippantottam a számba a puncit a jobb vérkeringés és az intenzívebb nyalás érdekében. Ettől mozgatni kezdte a popsiját alattam, majd pár perc múlva elröppent. :-) Csukott szemmel pihegett, mire én megpaskoltam az arcát, hogy "felébredjen". Ettől kacagni kezdett.

    Volt még 20 percünk. Megpróbálkozott ugyan a tizedes szakszerű újraélesztésével, de nekem több pihenésre lett volna szükségem, másrészt az idő szorítása csak feszélyezett, így inkább még tíz percnyi masszázst kértem tőle, aztán a fürdő felé vettem az irányt. Sajnálatomra nem tusolt velem, de mivel ő is bejött a fürdőbe rendbe tenni magát, huncutul kihasználtam, hogy foglalt mindkét keze. :-) Hátulról kézbe vettem a cickókat, majd a popsijára adtam pár nagy puszit, aztán letusoltam. A szobába visszatérve öltözés közben még beszélgettünk kicsit, aztán az órára nézve láttam, hogy ideje elbúcsúznom.
  • Elszámolás:

    A beszámolók alapján érkezéskor rákérdeztem, hogy mikor kerüljön erre sor. Mondta, hogy ráér a végén, én ennek megfelelően jártam el, öltözéskor a kisasztalra tettem a csokrot idénygyümölcs társaságában, amely az óra szerinti új kerek átlag és még annak a fele.
  • Összkép:

    Egy jó kis huncutkodásra és egy kellemes masszázsra vágytam egy szép fiatal lánnyal és ez a vágyam teljesült is. A csókja egészen kellemes, a franciáját tanítani lehetne. Aki a BF-et keresi, jó helyen jár. Nagyon kedves, sokat mosolyog! :-) Bár kezdeményező nem volt, de leste kívánságaimat és hagyta magát irányítani. Tényleg az volt az érzésem, mintha egy régi barátnőmhöz látogattam volna el.
Happy Massage