• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága felhaszn!!!

    Köszönöm a beszámolót és örülök hogy jól érezted magad!!!
    Remélem nem késtél el miattam :)))
    Várlak máskor is!!!

    Sok csók!!!

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Egyből sikerült elérnem, nagyon kedves volt a telefonban, spontán időpontot kértem, 2 óra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Én bénáztam egy sort, jó messze parkoltam le, de az az én hibám, a ház előtt nem lehet parkolni, de kis séta után könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Megmondom őszintén, annyira nem néztem szét, mással voltam elfoglalva, tehát részemről rendben volt a rend. Fürdőben temérdek tusfürdő, külön polcon a női, alatta a férfi, nem ám csak úgy összedobálva, ez tetszett!
  • Lány külseje:

    Ajtó mögött várt, rögtön egy csókot váltottunk, amit én automatikusan puszinak adtam volna, nagyon közvetlen cuki csajszi, mosolyog végig, jó kedvű, ez nagyon fontos. Ahogy a hirdetésben is írja, flegmázásnak még a gyanúja sem merül fel. Ja igen, fehér bodyban fogadott az ajtó mögött. Szerintem a fotókhoz képest pár kg felugrott, de ez nem rontja az összképet. :)
  • Action:

    Vetkőzés, törcsi kézbe, már mentem is a fürdőbe, itallal kínált közben, jég is van, stb.. szóval figyelmes volt nagyon. Fürdés után szobába, ő még kis időt kért, egy kis tisztálkodás miatt talán. Csókokkal kezdtünk, nagyon jól csókol, tényleg barátnő feeling, elkezdte felfedezni a testem, nem sietett, előkerültek a cicik, faltam ott is, mindenhol, aztán kértem 69-et, közben szerszámmal megállás nélkül foglalatoskodás, szépen nedvesedett, nem kellett külön vénusz olajat vinnem.:)
    Nagyon szépen beveszi a dákót, én a határokat feszegetettem mennyire tudja bekapni, de nem volt ellenére. A lényeg, hogy teljesen eltünteti, nincs kezezés feleslegesen, sőt még én szóltam, hogy jól markoljon kicsit rá néha. Az első menetet hátulról kértem, szeretem nézni, ahogy reng a popó, a hangokból úgy ítéltem meg, hogy ő is élvezni, dugtam rendesen, de nem bírtam sokáig és gumiba durrantam.
    Utána beszélgettünk, jó fej csajszi, folyamatosan beszél, nekem ez tetszett. Közben én kezdtem el magam siettetni, mert a spontán időpontegyeztetés olyan jól sikerült, hogy én csúsztam meg a napommal. Nekikezdtünk a második menetnek, azt mondta addig nem enged el, amíg el nem megyek. Hát jó, nem lesz könnyű mondom, de legyen. Furulyázott szerintem vagy 15-20 percig masszívan (nagyon jó volt, kellemesen dugható a szája!), de végül el kellett indulnom, mondtam, hogy inkább 1 lövetű vagyok, meg egyébként is késésben, ez sem segített a hangulatomon. Szóval félbe kellett hagynunk, gyors fürdés, közben bejött oda is beszélgetni, aztán már mentem is utamra..
  • Elszámolás:

    pesti nem pesti, átlag nem átlag, azt gondolom, hogy a bővebb infóból mindenki el tudja dönteni. A végén adtam oda, előtte nem kérte, egyszer sem jött szóba.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen telt, máskor a popót is ki kéne próbálni, igazából nem tudok negatívumot felhozni, vigyázzatok rá!
Happy Massage