• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, nem értem el. Délután ismét próbálkoztam, felvette, de egy későbbi visszahívást kért, majd egy háromnegyed óra múlva visszacsörgött és megbeszéltünk egy későbbi időpontot. Hangja kellemes, mindenről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    A telefonban pontos címet adott és mint a hirdetésében is írja a Marina parton rendel. Hétvége lévén nem volt fizetős a parkolás és szerencsére még parkoló helyet is találtam.
  • Helyszín:

    A házba való bejutás után kicsit megzavarodtam, így bolyongtam egy pötit a lépcsőházban.
    Lakás új építésű, tiszta, rendes, semmi kivetnivaló nincs benne.
  • Lány külseje:

    Giuliának kedves, mosolygós arca van, kellemes beszélgető partner. Isteni a teste, csodálatos, kemény cicikkel rendelkezik.
  • Action:

    Egy fekete, lenge, mint később megmutatta, mindenhol kibontható semmiségben fogadott. Odaadtam a kis ajándékot, amit vittem Neki, amit megköszönt.
    Beinvitált, megmutatta a szobát, ahol levetkőztem, vízzel kínált, utána elmentem fürdeni.
    Visszatérve állva elkezdtük egymást simogatni, puszilgatni. háttal fordult felém így kezembe vehettem kerek cicijeit, közben Ő is megtalálta az érzékeny részemet, amit kis olajjal bekent, h jobban izgasson. Az én kezem is lejjebb tévedt, miközben puszilgattam fülét, nyakát vállát.
    Megfordult leguggolt és szájával is kényeztetni kezdett. Nem akartam, h sokáig így legyen, mert akkor hamar elért volna a vég, így leheveredtünk a matracra, ahol összebújva tovább izgattuk egymást. Előbb én szerettem volna kényeztetni, így szép lassan elindultam lefelé. Csodálatos cicijeinek csókolgatása után lejjebb haladva megérkeztem finom kis kelyhéhez. Itt elidőztem egy picit, mivel szerettem volna örömet szerezni Giulianák. Sokáig nyalakodtam édes kis csiklóját, amire Ő egyre hevesebben reagált, kéjes hangokkal jelezve felém. Közben lábával simogatta a velem egykorút. Sikerült örömet szerezni Neki! Utána fölé kerekedtem és szépen kézzel kivégzett, s az utódok a hasán landoltak.
    Tisztogatás és pihi után megmasszírozott, amit igen erősen, szakszerűen csinált. Közben sok mindenről beszélgettünk. Azon kívül, hogy ért a férfiak kényeztetéséhez, masszírozásához, nagyon értelmes lány.
    Masszázs után megfordultam és szájjal kezdett ismét felspanolni. Szájjal felhelyezte a gumit, mikor már elég kemény voltam és háttal beleült. Így mozogtunk egy ideig, mikor kértem, hogy forduljon meg. Csodás érzés volt benne lenni. A hevesebb lovaglás hatására ismét hamar elért a végzet. Hagyott magában lenyugodni. Tisztogatás után elmentem fürdeni, ahol Giulia lemosta a masszázsolajat a hátamról.
  • Elszámolás:

    Az elején, mikor kiment vízért letettem egy kis polcra rózsaszálakat. A felső kategóriás élményért igazán megérte.
  • Összkép:

    Örültem, hogy meglátogattam Giuliát, élveztem minden percét a Vele töltött időben. Csókot sajnos nem vállal, pedig úgy még izgatóbbá vált volna az együttlétünk. ;)
Happy Massage