• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha van lehetőségem, mindig VTR-t használok a bejelentkezésre, mert a hirdető akkor reagál rá, amikkor tud és én is akkor olvasom el. Tudom, így elhúzódhat az egyeztetés, de az időpont foglalás ezen módját akkor választom, ha több nappal előre szeretném biztosítani a szórakozásom. Hívtam is és sms-t is küldtem a tárgynapon, hogy számíthat rám.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Mintha sínen közlekedtem volna. A hirdetés melletti térkép meglehetősen pontos. Fizetős parkolási zóna - 175Ft/óra - , a sarkon lévő automatával, de sok hellyel. Aki "tömegelni" szeretne, legközelebb a 32-es busszal juthat Alice-hoz. A 105-ös busztól, illetve az 1-es és 14-es villamostól hosszabb sétát kell tenni.
  • Helyszín:

    Panelház rejti a lakást, de tisztaság van. A lakásban szintén. A felosztása viszont nem felhasználóbarát. De ez nem Alice hibája. A fürdő, kádhossz szor kétharmad kádhossz alapterületű, sok tusfürdővel és szájvízzel. A szoba is pici, amelyet egy nagy franciaágy ural. A falon tükör, a vizuális élmények megsokszorozására. Kicsit puhának találtam.
  • Lány külseje:

    Alice képei a számomra nem adták vissza egyértelműen, hogy ő mennyire lapos, feszes hassal és nőiesen izmos egyéb testrészekkel van megáldva. Az arca kerek, szimmetrikus, kicsi orral, szép szemekkel, szabályos fogsorral. Normál utcai ruhában jött ki a folyosóra ajtót nyitni. A szobába visszatértemkor csak egy fekete melltartó-tanga szettben várt. Nekem nagyon tetszett!
  • Action:

    Az ajtót nyitó és fürödni elküldő "szomszédlány" bőrében egy kis "szexgép" várt vissza a szobába, aki azonnal elkezdett simulni, ölelgetni és csókolni. Csókolózás közben - tőlem nem megszokott módon - a világ legtermészetesebb mozdulataival kapcsoltam ki a melltartóját, amely a földre hullott. Folytattuk a csókolózást, miközben a popsiját markolásztam. A tangát is lehúztam róla. Most már teljes meztelen valójában csodálhattam meg Alice-t. Rá is cuppantam a két, szinte udvar nélküli mellbimbójára. A gombocskák hamar merevednek, még a "szégyenlős" bal oldali is. Hanyatt döntöttem az ágyra Alice-t, hogy birtokba vehessem az egész testét és össze-vissza csókoljam. Mivel térdeltem, ő a farkam után tudott nyúlni és rutinosan meg is találta. Markolászni, finoman rúdirányba simogatni kezdte. Nagy ruganyossággal húzta maga alá a lábait és hajolt előre a farkam irányába. Egyből be is kapta és szinte nulla idejű bemelegítés után tövig engedte a torkában. Nem akartam, hogy a térdelésből, előre hajlás miatt kényelmetlenül érezze magát, ezért hanyatt feküdtem és a párnákat felpúpozva a fejem alatt mozizásba kezdtem. Az ágyékom felett Alice dolgozott teljes mélységben és mindenre kiterjedően a falloszommal, miközben ezzel párhuzamosan a tükörből a borotvált puncija "kacsintott" rám. Nem sokat gondolkodtam, benyálazott ujjakkal simogatni is kezdtem. Alice egyre lelkesebben és - ha lehet ezt értelmezni - mélyebben szopta a répám. A lent tartás közben egyszer csak köhécselt párat, aminek folyományaként a szájában termelődött nyálat a dákómra köhögte. Úsztam a nyálban, ami a zacsimra és onnan a farpofáim közé folyt. A köhécselésnél pedig reflexből rászorított a puncit ujjazó ujjaimra. A kérdésemre, hogy "jöhet-e a kényszer francia" egy határozott ühüm volt a válasz, mert hát a dorongom csak nem vette ki a szájából. Persze ezt nem hibaként említem! Ekkor Alice kis fejét megfogva ütemesen, de nem túl gyors irányváltásokkal elkezdtem ráhúzni a kukimra. Ő meg egyre csak termelte a nyálat. Gyakorlatilag megdugtam a száját. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy el nem süljek! De az imént az ujjaimat szorongató puncijában is szerettem volna bebocsájtást nyerni. Amíg kibontottam a gumit ő szopott tovább, illetve a gumi felhelyezése után is szopott egy kicsit. Hanyatt feküdt, egy párnával a popsija alatt és pedig belé hatoltam. Nem kicsit volt szűk, a drága! A bokáit a füléhez emelte én pedig a szájához hasonló szorosságú punci alapos dugásába kezdtem. A tervem egy szájba élvezéses befejezés volt, ezért csak röviden keféltem. Kérdeztem, hogy végezhetek e a szájába. Igen volt erre is a válasz! Fantasztikus lány! A gumi letépése után az utolsó pillanatban stoppoltam be magam. De egy-két szívás után el is mentem. Remegőset élveztem. Alig tudtam megállni a lábamon! A pásztor félóránkat egy "habcsók" és "G-híd" készítéssel szerettem volna zárni, de a lélektani pillanat nagyságához nem ért fel az általam a közös ügybe juttatott matéria.
  • Elszámolás:

    A telefonban egyeztetett értékeknek megfelelően. Szerintem kiváló érték arány részese voltam.
  • Összkép:

    Alice egy igazi szex-angyal vagy szex-démon. Magam sem tudom eldönteni. A mély torok technikája és a kényszer francia hajlandósága és -tudása egy megelevenedő pornó álommá varázsolja a vele töltött pillanatokat! A világ fokozottan szerencsés férfiai közé tartozónak gondolom magam, mert találkozhattam vele.
Happy Massage