• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette és rá is ért, 1 óra múlva találkoztunk
  • Megközelítés:

    Autóval egyszerű, BKV-t nem néztem. A parkolás a hely speciális szolgáltatása, nagyon praktikus.
  • Helyszín:

    Sokan írtak már róla, egy teljesen jó lakóház, garázzsal, ahová be lehet állni. A környék viszont ennek a szöges ellentettje, de bizonyára nem kell a látszat alapján ítélni. Fördő, ágy stb. teljesen rendben. Kérésemre előkerült egy ventilátor is, ami pont elég is volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Édes, pici lány, jó alak, pici cicik, amikkel nekem semmi bajom nem lenne, ő elégedetlen magával. Pedig nem kellene... És az egyik legfinomabb, legbarátságosabb (=hálás) punci, amivel pályafutásom alapján találkoztam :) Szerencsés lány...
  • Action:

    Sok-sok csókkal és simogatással kezdődött, ami nagyon jól esett. El tudott lazítani, és azért viszonylag gyorsan rá is tértünk a felnőttes dolgokra. Ő gyorsabban rátért, de aztán kérésemre 69-be fordultunk. A 69 persze a pasik mániája, a lányok nem szeretik (pedig állítólag a nők tudnak egyszerre több dologra figyelni, a pasik meg nem, de ez egy másik történet). Azért mondom, hogy általában, mert az Ő esetében viszont remekül működött. Tud magára is figyelni, a csikója valami csoda, és hát igyekezetemnek meg is lett az eredménye. Mivel nem vagyok túl fitt, tehát egylövetű, és mindenképpen szerettem volna ennél tovább jutni, így egyelőre előjáték maradt a franciája, és kértem, hogy lovagoljon meg. Meg is tette, és nekem jól is esett, de nem vagyok mostanában egyszerű eset, így egy idő után fordultunk, szembe. Csodálatos élmény volt, élvezettel diktáltam és váltogattam a tempót, de sajnos türelmetlen voltam, pedig lett volna esélyem még egy csodás orgazmus megtapasztalására (részéről). A vége ismét franciás lett, a védőruha eltávolítása után, és azt hiszem az egyik csúcs volt, amit megtapasztaltam. Ebben a tekintetben szerencsésen választottam, már másodszor, rövid időn belül.
    Szerintem fogom őt keresni, nagyon jó volt vele a levezető, összebújós, simogatós beszélgetés is, ezt is szívesen foglytatnám.
  • Elszámolás:

    A végére maradt, majdnem elfelejtettem. A régi pesti egy klasszikusan jó órácskáért, mindenképpen megérte. A csokinak is örült.
  • Összkép:

    Figyelmes, lehet vele beszélgetni, sokkal közvetlenebb és kedvesebb, mint amit a képei sugároznak. A puncás pedig még annál is sokkal élvezetesebb, mint amit a képei sugároznak :)
Happy Massage