• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Gyikk22!!! :-)

    Ne haragudj hogy csak most reagálok , sajnos nagyon elfoglalt vagyok.
    Szeretném így ennyire utólag is megköszönni ezt a csodás beszit,nagyon tetszett. :)))
    Örülök hogy jól érezted magad velem, ez az érzés kölcsönös. ;-)
    Remélem a szemeidnek nem lett semmi baja, nem szeretném ha miattam bármilyen bajod lenne. :DDD

    Várlak máskor is sok szeretettel (bármikor) egy felejthetetlen szeretkezésre!!! :)))

    Még sok mindent be kell pótolnunk. :))))))

    Addig is sok CSÓK!!! ;-)

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Érdeklődtem levélben hogy hétvégén fogad vendégeket .
    Nem tisztáztunk le semmit . Hívtam hogy a közelben vagyok mondta hogy ő is de másfél óra és tud fogadni .
  • Megközelítés:

    Már a beszélgetéseink során kiderült hogy voltam már a lakásban , jó hely . Társasház frekventált részen . Villamos megálló a ház előtt , parkolás a közeli utcákban .
  • Helyszín:

    Nem tudok semmi negatívumot írni ! Tökéletes . Kényelmes tiszta puha illatos mindent megtalálsz vagy kapsz hogy tisztálkodj és jól érezd magát .
  • Lány külseje:

    Képei sejtelmesek de ha odafigyelsz nem ér meglepetés . Nem egy nádszál de nem is tagadja . Adatai megfelelőek valóságosak . Arca bájos vagy inkább dögös nagy cici kicsit eltereli a figyelmet nehezen lehet a szemébe nézni :-)
  • Action:

    Bebocsájtást nyertem a lakásba Wanda az ajtó mögé rejtőzött az ajtó becsukta puszi puszi ! Kicsi bizonytalanságot áraszthattam magamról pislogtam mint hal a szatyorban . Csoda szép !
    Kérdezgette tetszem meg ilyenek . Persze igen . Én nekem tetszett csodás arc nagy cicik . Majdnem szemtengely ferdülést kaptam nem vízszinteset hanem függőlegeset főleg amikor a ruha lekerült a szobában . Cici arc cici arc .
    Be a szobába vetkőzés tisztálkodás .Megsimogattam itt ott közben csókolóztunk nagyon tud csókolni .
    Le dőltünk az ágyra szerencsétlenkedtem kicsit a hátsó csattal megoldottam kibontottuk a ciciket rátapadtam mint a pióca . Simogatott csókolt de én kicsit kíváncsi voltam a puncira . Lába i között finom puncit találtam , nem volt mi mást csinálni nyalni kellett , kellemes vissza jelzést kaptam . Helycserés támadást kértem francia kiváló változatos csak a haja kicsit belógott a képbe ,én szeretem nézni is . Kértem a kölcsönösséget . Az arcomra tolatott a drága nyaltam néztem nyaltam közben csodás franciában részesültem .
    Gumírozás után lassan elmerültem Wanda szűk puncijában csodás érzés amikor rám hajolva csókolva lovagol a nagy cicis csodaszép lány .Lovagolt néha kicsit galoppozott . Még mielőtt nekem nagyon jó lett volna kertem a natúr franciás befejezést . Nagyot élveztem a kedves szájába kicsit még babusgatta a szerszámot . Elheverve kielégülve jót beszélgettünk . Tisztálkodás puszis búcsúzkodás .
    Kis utószó : Wanda kiszívta minden erőmet kissé nehezen tudtam távozni a lakó épület kijárati ajtaján . Kapcsolót nyomni az ajtót kicsit erősebben nyomni . Kettő bringás csaj engedett ki , illedelmesen fogtam nekik az ajtót ha-ha-ha :)
  • Elszámolás:

    Kis finom ajándék az elején .A megbeszélt rózsa szálakat a randi végén szépen a szekrényre .
  • Összkép:

    Inteligens vonzó csodás leányzó Wanda . Kellemesen informálódó vagyis magával ragadó .
    Egy egyénidég . Barátnős érzés mintha ezer meg egy éve ismernénk egymást .
Happy Massage