• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ellőte való nap hívtam elsőre felvette. Elmondott minden részletett és kérte hogy a randi napján is hívjam megerősítésért. Aznap is felhívtam és a pontos címet is megtudtam.
  • Megközelítés:

    Árpád hídtól egy laza 10 perces séta. Autóról nem tudok nyilatkozni, de ház előtt láttam pár szabad parkolót. Házat könnyű megtalálni új építésű 5 emeletes.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, 2-en dolgoznak ott de ebből nem érzékelhető semmi, a szoba kényelmes kellemes francia ágy. Fürdő tiszta, káddal és zuhanyzóval is felszerelt, akkora tüsfürdő választékkal hogyén már láttam olyan áruházat ahol fele ennyi fajta sincs.
  • Lány külseje:

    Lizzie egy nagyon nagyon csinos hölgy, arc kitakarástól nem kell félni. Hosszú szőke haja, bájos arca, nagyobbacska de jól gyúrhartó ciccijei vannak meg eszméletlen jó feneke.
  • Action:

    Miután felértem az emeletre már nyílt is az ajtó és lizzie várt mögötte egy összeillő fekete bikiniben. Gyors puszi és bemutatkozás után el is kalauzolt a szobába ahol adott egy törölközőt és megkínált egy kis vízzel is amit a tikasztó meleg miatt elfogadtam. Aztán megmuttata a fürdőt is, ahol gyorsan felfrissítettem magam, majd mentem is a tettek mezejére. A vissza mentem a szobába majd kb. fél másodperc múlva jött ő is a vízzel. Utánna az ágy mellett elkezdtük simogatni és csókolgatni egymást. Jól csókol. Nem az nagyon nyelves de azért több mint egy szájra puszi. Az ismerkedés éd a bikiniből való kihámozás elkezdtem lefele vándorolni a testén. A kelyhénnél a nyelvemmel elidőztem egy kicsit csak hogy ne csak nekem legyen olyan jó az egyyütlét amit ahogy észrevettem élvezett is. Miután kinyalakodtam magamat, megkértem hogy cseréljünk. Cseéltünk és megmuttatta a francia tudását amit kifejezetten jól csinál. Nem csak a szerszámot nyalogatja hanem a golyókkal kezdi és utánna jön csak a torony amit szépen apránként teljesen eltüntett. Miután így élvezkedtem egy kicsit kértem a gumit mielőtt még rossz helyre mennék el. A védőfelszerelés után szépen beleült és meglovagolt, előbb teljesen rám dőlve hogy közben is tudjunk csókokat váltanni majd kiegyenesedve ami közben azt a világbajnok melleit gyúrtam. Egy olyan 10 perc ügetés után kértem hogy cseréljünk hogy missziben tolhasam egy kicsit. Ez olyan jól sikerült meg annyira feltüzelt már hogy nem sokára el is mentem. Hagyott magában hogy lehigadjak majd papír törlőket adott hogy megtisztogassam magam. Utánna egymás mellé heveredtünk és beszélgetünk egy kevesett. Majd igénybe vettem a masszázs tudományát. Ez se rossz bár igazából nem ezért jöttem, meg közben is jól elcsevegtünk. Az időnk vége fele kérdezte hogy a masszázst húzza e el vagy szeretnék e még egy aktust amit hát bolond lettem volna kihagyni. Itt először franciával életett lehelt a velem egykorúba majd a kutyust is kipróbáltuk, aztán megint egy kis ügetés, majd egy jóval hosszabb misszionárius ami végén nem sikerült megint elmennem pedig Lizzie mindent megpróbált. Miután kicsit lehigadtam elmentem fürdenni majd öltözködés közben még dumcsiztunk egy kicsit, megígértem hogy még biztosan jövök majd egy puszi kíséretében távoztam.
  • Elszámolás:

    A randi végén, öltözés után adtam oda. Ellőte vagy közben egyáltalán nem volt szó róla. Átlag pesti,de amit nyújtanak maximálisan megéri.
  • Összkép:

    Lizzie egy teljesen barátnő feelinges lány, maximális odaadással csinál mindent. A nem pornóélményt nyújt kiírás nem vicc de ez nem is baj. Engem megvett kilóra. Még biztos hogy később újra megyek
Happy Massage