• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Aumisim!!! :))

    Ne haragudj hogy csak most reagálok a beszidre,csak sajnos nagyon elfoglalt vagyok.
    Szeretném megköszönni az a sok szépet amit rólam írtál, nagyon jó volt visszaolvasni. :)))

    Örülök hogy olyan benyomást tettem rád hogy visszatértél hozzám.
    Mint ahogy te is,én is nagyon jól éreztem magam a társaságodban és szerencsére jó beszélgetőpartner is vagy!!!

    Várlak máskor is sok szeretettel,hogy újra élvezhessük egymás társaságát!!!!

    Sok csók addig is ;))))

    Wanda Gold :))))

  • Egyeztetés:

    Kb. 1 hónappal ezelőtt látogattam meg, melyről egy " felejthetetlen" minősítésű beszámolót rittyentettem. Úgy egyhete nézelődtem az oldalon amikor láttam, hogy Ő is online. Néhány üzenetváltást telefon beszélgetés követett. Teljesen felhúzott, így megbeszéltük, hogy újra felkeresem. Ismét átakartam élni az előző beszámolómban írtakat és megkóstolni az akkor - miattam - elmaradt popót. A mai napot javasoltam telefonon, ami Wanda számára is megfelelő volt.
  • Megközelítés:

    Ma is BKV- val mentem, busz és villamos szinte a lakóház bejárata előtt áll meg. A parkolási lehetőséget nem figyeltem meg. Több üzlet is van a közelben ha ajándékot szeretne vásárolni valaki.
  • Helyszín:

    Ahogyan már leírtam új építésű lakóház, jól látható a számozása. Lépcsőház, lift, folyosó rendben. A lakásban rend és tisztaság. A nappali egy része le van függönyözve, úgy tűnt nem volt mögötte senki. A fürdőben kád + zuhanyfüggöny. Sokféle tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő, jó nagy száraz törölköző, ok minden. Ugyanabban a szobában voltunk mint legutóbb. Ott kényelmes franciaágy, friss lepedő, párnák, szobainas és kis szekrény található.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, folyamatosan, kellemesen mosolygó, fiatal, csicsergő csajszi. Bőre finom selymes, illatos. A punci borotvált, ízletes és nagyon szűk. Wanda nem vékony, hanem olyan kemény húsú. A cicik nagyon vonzzák a tekintetet, formásak, a bimbók enni valóak, az udvar szép. Törölközővel körbe csavarva fogadott, mert hamarabb érkeztem mint ahogyan elkészült.
  • Action:

    Úgy 10 perccel hamarabb érkeztem, csörgettem. Közölte, hogy nincs teljesen kész, de ne álldogáljak az utcán. Kaptam a kódot és irány a lift, föl az emeletre, el a lakásajtóig. Beengedett, kaptam puszit és csókot is. Úgy tűnt örült nekem, úgy mint én Neki. Törölköző volt rátekerve mert még készült. Cipő le majd elkísért a szobába. Kért 2 percet hogy teljesen elkészüljön, addig kaptam gyümölcslevet. A szoba és a fürdő ajtaja is nyitva maradt, így utána settenkedtem. Természetesen akadályoztam a szépítkezésben, nem hagytam, hogy befejezze. Gyorsan levetkőztem és közös fürdésbe kezdtünk. Bekentük, majd lemostuk egymást. Simogattam ahol értem, míg egyszer csak franciba kezdett. Azután megfordult és belekóstoltam a csuporba. Közös elhatározásból átmentünk a szobába, ahol hirtelen leterítette a lepedőt. Nem semmi látvány volt Wanda alulnézetből. Nem is hagytam szó nélkül. Ezután csókok, franciázott, majd én nyalakodtam míg célba ért a Drága. Újra franciba kezdett, kérésemnek megfelelően folyamatosan a határon tartott. Ezután szemből lassan beleült. Nagyon szűk a punci, igazi próbatétel. Lassan majd gyorsabban mozgott, csókoltam, simogattam a szép ciciket. Hátulról is szép látvány fogadott. Wanda hangjaitól, vonaglásától, és a szűk puncitól majdnem kitáraztam. Mivel megbeszéltük, hogy kipróbálom a popót, így leálltam és szép lassan az utasítások szerint átköltöztem a popsiba. Igazán kellemes élményben részesültem ott is. Mindenképp a csodás szájában akartam végezni, így kiszálltam és 69 -ben mélyen a szájában sültem el. Fiatalok a pociban végezték. Hosszan lenyugtatott, fergeteges volt. Tisztogatás, beszélgetés, újabb közös tus. Kicsit ki is futottam az időből. Köszönöm szépen ezt az újabb élményt Wanda! Igazán kellemes szex és beszélgető partner voltál és vagy is!
  • Elszámolás:

    Minden szerepel a bővebb infóban. Nem esett szó róla, egy borítékban a Milka alá tettem. Nagyon korrekt!
  • Összkép:

    Eddig még csak Wandához mentem vissza, nem is bántam meg. Kicsit közvetlenebb volt a kapcsolat mint első alkalommal. Hihetetlenül kedves volt ismét. Nagyon érti a dolgát és magas fokon végzi. Szeretnék egy ilyen barátnőt, eltudnám viselni minden nap! Jó volt Vele, Nála!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-06-21 17:42:31
Happy Massage