• Vivien11

  • Beküldte:
  • Vivien11 reagálása

    Szia Kedves gyums!

    Elsőként szeretném megköszönni neked,hogy őt év kihagyás után rólam írtál először:)
    Örülök,hogy a megjelenésem,és a masszázsom is elnyerte a tetszésedet,bízom benne,hogy jó hatással volt rád:)

    Ám most reagálnék azokra a dolgokra is amit kifogásoltál,hisz minden érmének két oldalnak van!

    Egyeztetés: Igen még nem voltam bent mikor kerestél telefonon,és van egy kedves barátnőm,aki hamarabb kezd mint én,és szoktuk egymás telefonját kezelni,tájékoztatni a kedves urakat a programról,vagy mikor tudtok elérni minket,esetleg szívesen adjuk át az üzeneteiteket,ezzel is igyekszünk megkönnyíteni számotokra a velünk való találkozást,ez a te érdekedet szolgálta,hisz ha nem kapod meg ezeket az inforámciókat akkor bizony még nehezebben tudtál volna elérni,és egyeztetni velem a randik időpontjáról,elnézést kérek amiért nem viszem haza a privát életembe a telefonomat,és kapkodom fel a rendelési időm előtt,gondolom te sem szereted ha akkor zavarnak mikor épp otthon vagy!

    Helyszín: Megelégedésemre szolgált,hogy elnyerte a tetszésedet:)
    Kihangsúlyozod,hogy kamera van a házban,és akit zavar vegyen kalapot,nos akkor ezt rengetegen megtehették volna,sőt el se jöttek volna meglátogatni,mert a bemutatkozásomban is le van írva,kamerarendszer,és biztonsági szolgálat található,ami a mi érdekünket szolgálja,de nem élek vissza vele,szerintem minden kultúrált,igényes lakóparkban ez megtalálható,ugyanakkor te is nyugodtabban látogathatsz meg,mert jóval kevesebb az esély arra,hogy atrocitás érjen rossz szándékú emberektől!
    A zuhanykabinom,ami ráadásul hidromasszázsos meg olyan nagy,hogy akár egy 130 kilós úrral is bőven elférnénk benne ketten,de ígérem fogok feltenni róla képet,természetesen mikor benne pancsikolok,hogy mások is lássák mennyire "kicsike":)
    Egy dolog azonban kifejezetten felháborított,amikor azt állítottad ugyanazt a nedves töröközőt kaptad vissza,nos én ezt kikérem magamnak,mert erre mindig is odafigyeltem,jó pár beszámolómban ott van,hogy kettőt szoktam adni,sőt mikor tél volt még arra is odafigyeltem,hogy ne csak száraz legyen,hanem jó meleg is,nyugodtan ennek is utána lehet járni a beszámolóim alapján,nem tudom megérteni miért kell valótlanságot állítani rólam!!!
    Nem esik le a gyűrű az ujjamról amiért egy darab töröközővel többet dobok a mosógépbe,de tudod ezek után felvetődik bennem a kérdés,ha te elmész egy uszodába,vagy strandra akkor öt darab törölközőt viszel magaddal,vagy otthon legalább hármat használsz el egy nap minden fürdés után,én ezt erősen kétlem:)

    Kényeztetésnél hiányoltad a csúszkát,és a franciát.
    Már a masszázsom alatt is rendesen fel voltál izgulva,aminek örültem is,hisz így biztos voltam benne,hogy a jelenlétem jó hatással volt rád:)
    Igen először a lingam masszázzsal kezdtem,hogy kellőképp hangulatba tudjalak hozni,amit te is megírtál,arról viszont nem tehetek pedig sokszor vettem vissza,és próbáltalak nyugodtabb állapotba visszaterelni,hogy egy stresszesebb hét után ilyen reakciót váltok ki belőled,mert akkor tőrt előre minden belőled mikor épp a kezemet elvettem!
    Én megértem,hogy sokszor az urak ilyen felfokozott állapotban már nem tudnak megálljt parancsolni a vágyaiknak,de nem feltétlen kell rögtön a másik felet hibáztatni inkorrekt módon!
    Egy órát kértél tőlem,lett volna módod hosszabbítást kérni,főleg ha esetleg tudod magadról,hogy első körben nem tudod magad olyan sokáig visszatartani,mert akkor több időnk jutott volna egymásra,és minden finomságomat kitudtad volna alaposan élvezni,ahelyett,hogy inkorrekt módon engem vádolsz olyasmiért amiről nem tehetek,csodákra még én sem vagyok képes,főleg nem egy órában!!!
    Ráadásul ha a franciával,és a csúszkával kezdtem volna,akkor még ennyit sem tudtál volna élvezkedni,mert ebben az állapotodban rögtön véged lett volna,és ezzel szerintem te is tisztában vagy:)

    Utána te magad mondtad,hogy szeretnél elmenni fürdeni,nem én zavartalak el idő előtt,akkor nem is értem a kifogásod az 56 perccel,talán lasszóval kellett volna visszatartanom?:)
    Írod,hogy nem éreztél TP-t,nem is lehet mert nem vagyok óranézegetős,ugye ezt jelenti ez a szó,veled ellentétben,aki pontosan megnézte mennyi időt volt itt,ez egy kicsit üti egymást én úgy gondolom!
    Itt jegyezném meg kedves ThomasShelby mielőtt ítélkezel bárki felett talán az ő véleményét is vedd figyelembe,illetve nem a felhasználót,vagy a hirdetőt kell minősítened hanem magát a beszámolót ha esetleg nem tudtad volna,de javaslom olvass szabályzatot,előre is köszönöm:)

    Mind ezek fényében azért köszönöm a látogatásod,és bízom benne,hogy még sok kellemes tapasztalatot szerzel majd a hölgyeknél,bár javaslom,hogy ha meglátogatsz valakit vedd számításba a saját korlátaidat,és aszerint válasszál időtartam hosszat is!:)

    Üdvözlettel Vivien

  • Egyeztetés:

    Harmadik hívásra sikerült elérnem (másodikra a barátnője vette fel, ezt annyira nem szeretem, ezért inkább később újrapróbáltam). Kedvesen elmondta a lehetőségeket, majd kicsit szabadkozott, hogy csak egy óra múlvára van időpontja. Nekem épp jó volt, így örömmel lecsaptam rá.
    Egyeztettük a címet, minden OK volt.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, a sorfőr a cím és az instrukciók alapján simán odatalált. Villamos hegyen 1 percnyire a háztól, parkolót is láttam bőven.
    Jártam már korábban ebben a házban, így ismerős volt a terep, de tényleg könnyű megtalálni.
    A kapuból felcsörögtem, és már kaptam is a kapukódot és a további instrukciókat.
  • Helyszín:

    A ház egy újépítésű, sokemeletes társasház. A bejutás diszkrét, nem találkoztam más lakóval.
    A lépcsőházba belépve nem tudtam nem észrevenni a kamerát. Akit ez zavar, az vegyen kalapot :)
    A lakás tiszta, a fürdőben döbbenetes menniségű tusfürdő található, zuhanykabin nem a legnagyobb, de OK, törölköző is rendben volt, bár a végén is ugyanazt kaptam vissza, akkor már kevésbé szívta a vizet.
    A maszoba pici, épp elfér benne a masszázságy, és a szobainas. Figyelni kellett, hogy ne törjem szét a tükröt a könyökömmel.
    Igen, tükör is van... jó nagy, jó helyen, jó vizuális élményt biztosít :)
  • Lány külseje:

    Egy fekete bugyi-melltartó párosban fogadott, amit a masszázs elejére le is került róla.
    Pici törékeny lány, fantaszikus alakkal, kézbe simuló, hetyke cicikkel, gyönyörű popsival, lapos hassal.
    Nekem nagyon bejött, imádom ezt a tipust.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után megkérdezte, hogy ugye masszázzsal kezdünk? Én szeretek ezzel ráhangolódni, úgyhogy igent mondtam, és hasravágtam magam a masszáspadon :)
    Krémmel masszíroz, a hátamnál kezdte, jó alaposan átgyúrt, meglepően erős keze van. Szerintem alkarral és könyékkel is dolgozott, bár nem láttam.
    Aztán combok és vádli jöttek. Mindenhol megtalálta a fájdalmas pontokat, és jó hosszan elidőzött azoknál. Párszor fel is szisszentem.
    A masszázs végefele már éreztette, hogy mi következik hamarsan, időnként elkalandozott a keze, majd jött a megváltó "megfordulhatsz" :)
  • Levezetés:

    Fordulás után olajat hozott, és elkezdte az ezredes kényeztetését. Változatos fogásokat használt, ügyesen csinálta. Közben simogattam azokat a helyes kis ciciket és a formás popsit.
    Pár perc után szólnom kellett, hogy kicsit lassítsunk, aminek eleget is tett, majd újra erősebb fokozatra kapcsolt, amitől végem lett.
    Letörölgetett, vizet adott, aztán mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    A telefonban említettet a végén letettem a padra, valamivel a budapesti átlag feletti.
    Sajnos a telefonban beigért csúszka és francia valamiért elmaradt.
    TP nem volt, mégis valahogy a házba belépéstől kilépésig 56 perc telt el, kétszeri zuhannyal, öltözködéssel.
  • Összkép:

    Alapvetően jól éreztem magam, de egy kis hiányérzetem van a beigért csúszka és francia elmaradásáért.
Happy Massage