• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahogy azt előre lehet tudni, Zsolti kezeli a telefont. Összeszedetten, készségesen elmondja a tudnivalókat az egyeztetés során, és a helyszínre érkezéskor a bejutást illetően is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a ház mellett/mögött kényelmesen lehet parkolni, de busszal is könnyen megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    Felújított panellakás, tiszta, rendezett. A fürdőben kádban lehet zuhanyozni, van minden, amire szükség lehet. A lakásban kellemes félhomály, ha jól emlékszem, a tetthely nagy, kényelmes franciaágy.
  • Lány külseje:

    Tiffany egy nagyon kedves, érdeklődő, vékony, magas, mosolygós lány. Finom, illatos, puha bőr, szép cicik, finom punci.
  • Action:

    Eredetileg masszázsra mentem, ezzel is indult a program. Nem vasmarokkal, de kellemesen átgyúrt, simogatott, miközben kialakult egy kellemes, beszélgetős, egymásra figyelős légkör. Fordulás után lassú, finom franciába kezdett először a környék kényeztetésével, felfedezésével, majd puhán a szájába vette az egyre jobban éledező farkam. Csodás, gyengéd, de mégis határozott, változatos franciát kaptam, annyi kezezéssel, amennyit én kértem. Teljesen felhúzott, ezért egy idő után fordultunk, és én kényeztettem csókok után a ciciket, majd egyre lejjebb haladva a finom puncikát, fenekét.

    Külön gondolattal ki kell emelnem, hogy Tiffany fantasztikusan csókol.

    Mikor úgy láttam, mindketten belemelegedtünk már, eredeti tervemmel ellentétben, de nagy örömmel kértem, hogy lovagoljon majd, amit lendületesen, hevesen meg is tett, aztán fordultunk misszibe, végül szinte nyakba vett lábbal mentem el majdnem, de nem szeretem gumiba, így franciás befejezést kértem.

    A felvezető puha szopás helyett ezúttal már a kivégzés volt a cél, tetszett nagyon, kőkeményen vártam a véget, és pár perc után állva hatalmasat élveztem Tiffany mellére, majd eldőltem az ágyon. Még kicsit beszélgettünk, nevetgéltünk, nagyon oldott, fesztelen volt a légkör, zuhany, majd távozás.
  • Elszámolás:

    Előre tudtam, mi a helyzet a rózsákkal, érkezéskor kis ajándék mellett adtam át, szeretem előre lerendezni, szerintem így korrekt. Nekem tökéletesen megérte.
  • Összkép:

    Tiffany egy nagyon helyes, kedves lány, igazi barátnő feeling, nagyon jól csókol, és finom a franciaóra, nagyon örülök, hogy megismertem.
Happy Massage