• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia.Köszönöm szépen a beszikét..Igen mindent jól megfogalmaztál..Én is nagyon jól éreztem magamat a társaságodban.Sokat beszélgettünk,nevettünk viccelödtünk.Szerintem ez fontos..Az első randik általában ilyenek,mert fontos hogy egymásra hangolodjunk.És persze az is hogy jól érezzük magunkat.De még sok sok kérdésem van..De majd ha újra randizunk,mindent átbeszélünk még..Persze röviden..

 • Egyeztetés:

  Előző nap üzenetben érdeklődtem, hogy dolgozik-e és alkalmasint felugorhatnék-e egy kis lazulásra? 1-2 órán belül válaszolt, hogy részéről ok. Reggel hívtam telefonon pontosítás végett. Megbeszéltük az ebédidőt, azt mondta, hogy Ő is nagyon éhes lesz addigra :-)
 • Megközelítés:

  Könnyen megtaláltam a házat. A melegben kicsit szédelegtem, mire a kapubejárót is sikerült azonosítani. parkolás teljesen ok. Átlagos pesti ház, kissé útvesztős folyosók, de kiderült, hogy én vagyok béna.
 • Helyszín:

  Normál, igényes kis kéjlak. Tiszta, a célnak teljesen megfelel, fürdő is korrekt, mindent találsz, ami éppen kell. Kényelmes franciaágy, szóval teljesen ok.
 • Lány külseje:

  Csinos kis tini alkatú lány, finom selymes bőr, izgató kis keblecskék, illatos, selymes punci. Az akció közben jöttem rá igazán, hogy jó helyen járok. Micsoda pucsítós popsi, finoman ringó mellek.
 • Action:

  Dumálós, ismerkedős bemelegítés. Szerintem érdekli, hogy kikkel fekszik össze, de ha csak tetteti, akkor azt ügyesen teszi. Jó fél órát beszélgettünk az első randin, de nem bántam meg. Bár megegyeztünk, hogy legközelebb több lesz a szex és inkább közben állunk meg 1-2 kérdést kibeszélni. Ha már benne vagyok a mézeskehelyben, akkor levegőhöz jutás végett már nyugodtabban dumcsizok erről-arról. Szeretem jó alaposan megdugni a partnert, és kiélvezni minden percet, ha már elmegyek A 69 jó bemelegítőnek tűnt, mindkettőnknek, szeretem ezt a pózt és imádok a punciban nyalakodni, el-el merülni, közben a popsi felé is elkalandozni. Engem ez nagyon felizgat és szeretem, ha élvezi a partner. Közben kicsit hülyéskedtem, hogy maradhatnánk így akár néhány órát, vagy napot. A kölcsönös orális kényeztetés után rátértünk a komolyabb programokra. Háttal lovaglás. Ez frenetikus volt, a látvány szempontjából és az ügyes technikája okán is. Szerintem ült már lovon többször is és élvezte, ahogy az átlagnál méretesebb farkamon ügetett, hol lassabban, hol gyorsabban. Sorstársak! Ezt mindenkinek ki kell próbálni. Én nagyon élveztem. Kérdeztem is, hogy miért nem lehet minden este ez a program. Mire Ő: Ki mondta, hogy nem lehet? Utánaszámoltam. Hát elég durva lenne, abba tönkremennék. Aztán a nagy klasszikus a doggy, ezt sosem hagynám ki, főleg egy ilyen lánnyal. Csodás fenék, izgató csípőmunka, finom kis nyögések...Váóóó Még érintettük a misszionárius és a stabil oldalfekvéses pozíciót, végül egy keményen kiverős franciával végzett ki. 1 életet biztos veszítettem ezen a pályán, de megérte. Legközelebb továbblépek a 2-es pályára, ahol újabb kalandok várnak. Köszi Amanda! Szuper volt!
 • Elszámolás:

  Átlagos pesti színvonal, utólag hagytam az asztalon a rózsákat, nem sokat foglalkoztunk a kérdéssel.
 • Összkép:

  Amanda egy közvetlen, dumálós, érdeklődő és nyitott lány, akinek tini teste van, de érett gondolkodása. Nem játssza meg magát és szerintem élvezi, amit csinál. Ez persze jó hatással van a férfiasságunkra is :-) Akinek nincs önbizalma, abból is ki tudja hozni az oroszlánt. Ideális párosítás. Csak ajánlani tudom minden sorstársamnak.
Happy Massage