• Mini Szindy01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kilencven percre volt mandátumom.Teljesen egyértelmű volt az egyeztetés. A program pontokat már előre tudom, de van lehetőség egyéni igények megvalósítására is. A józan ész határain belül, hiszen egy Tündérkéhez van szerencsénk.
  • Megközelítés:

    Őrzött Parkplatz van a közelben. A Hősök terétől nem messze, van. A Dózsa György úton kell kicsit sétálni. Szerencsére már nem integet Kádár elvtárs az emelvényről.
  • Helyszín:

    Az épület újszerű, a lakással sincs semmi probléma. A szoba kicsi, de nagyon hangulatos a fürdőben tusfürdő hegyek vannak. Nem probléma a kedvenc megtalálása.
  • Lány külseje:

    Elképesztően imádni való. A mosolyát a nevetését nem lehet elfejteni. Muszáj megölelnem. Nem tudom ki, hogy van vele, de én, ha valakit átölelek, azt nagyon szeretem. Ő egy ilyen csillag. Tökéletes testarányok, a popsi meg maga a megtestesült költemény, amit hamarosan kedvemre élvezhetek.
  • Erotikus masszázs:

    Nálunk a masszázs egyben a beszámoló is a közelmúlt történésinek a megbeszélésére is. Hiszen már régóta ismerjük egymást és a szeretet az ami ilyenkor megnyitja a kapukat. A masszázs a nyak és a csuklyás izomra koncentrálta, mert ezeken a helyeken van szükségem gondoskodásra. A kéz kalandozás most is megvolt. A gólyszik és a fütykös irányában jó hosszasan. Be ül a lábaim közé és csak arra koncentrál, hogy örömöt okozzon. Én hason fekve voltam eddig. A többi a következő fejezethez tartozik.Bár összemosódik minden.
  • Levezetés:

    A csuszka már a legfőbb program része. A hátamon kezdődött és fordulás után elölről is végig ment az isteni cickókkal rajtam. Annyira beleélte magát, hogy amikor az ágaskodó fütykös a két cicije közé került, édesen elmosolygott. Ilyen mosolya csak neki van. Jött a tantrikus lingam masszázs az én élképzeléseim szerint. Én nagyon gyengéden szeretem. Ne legyen vége a csúcs élvezetnek három perc alatt. Ha jó partner a masszőz, akkor felejthetetlen élményt nyújt akár ötven percen át is. Most egy ilyenben volt részem. Kivételesen szemből foglakozott a brájzival. A makkott és a gólyszikat hosszasan kényeztette. Minden kellemes praktikát bevetve. Nem szeretem a kiverést, miért kell, ha van sokkal jobb is. Itt van Szindykémnél. A makkot gyengéden a markába vette és ütemesen cirógatta, eljött a Vesuvio kitörés. Kifeküdtem teljesen és megelégedve.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltnek teljesen megfelelt. A mutatott teljesítmény alapján, nálam a superior osztály.
  • Összkép:

    Már sokszor voltam a Drágámnál. Még nagyon sokszor megyek is. Nézzétek meg ezt popsit, nem őrjítő? A mosolya a nevetése és az egész csajszi itt van a szívemben.
Happy Massage