• Dorina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dorinát már egy ideje nézegettem, de a sok fehérvári csalódás miatt nem nagyon akartam hívni. Azonban vasárnap egy másfél hetes spanyolországi munkaút után hazaérve vágytam egy kis kikapcsolódásra. Fáradt voltam, hogy Pesten kezeltessem magamat (főleg a múltkori fiaskó után) ezért vettem egy nagy levegőt és lesz ami lesz alapon felhívtam Dorinát.
    Első csörgés után már fel is vette. Kissé halkan beszélt, de azért sikerült egyeztetni. Címet megkaptam, kocsiba be, ablakot le és indulás.
  • Megközelítés:

    A helyszín Székesfehérváron van, az Ybl Miklós utca egyik házában. Eltévedni nem lehet, parkoló a környéken hétközben fizetős, de legalább van. Házhoz érve pontos instrukciókat megkaptam, bejutás egyszerű és még csak lépcsőzni sem kell.
  • Helyszín:

    A lakásban érződik, hogy a lakók dohányoznak. A nemdohányzóknak sajna ez rossz hír. (Nekem is az volt).
    A fürdőben masszázs kád van,ami beindította fantáziámat. Többszöri találka után lehet megkérem Dorinát egy kis lazításra bent… Törölköző jó illatú volt, kellő méretű. Tisztálkodási alkalmatosság is volt pár darab.
    A szoba pici és meleg. Persze lehet azért éreztem melegnek, mert igen kellemeset tornáztam :). Az ágy kellemes, megfelelő méretű. Egy szekrényre pakoltam ruháimat más lehetőség híján. Zenét egy laptop szolgáltatta.
  • Lány külseje:

    Rutinos fehérvári kalandorok tudják, hogy ami a fehérvári oldalon van felhozatal, az hagy némi kívánnivalót maga után. Sokszor beleszaladtam abba, hogy a képek köszönőviszonyban sincsenek az ajtót nyitó hölggyel.
    Jelen esetben végre azt kaptam, amit a képek alapján vártam.
    Dorina barna bőrű, fekete hajú karcsú fiatal lány. Egy melltartó, bugyi páros volt rajta, amiben irtó dögös volt. Arca szép, gyönyörű mosoly, selymes bőr és bomba teste van. A melleit külön megemlíteném, mert mesterművek. Mivel engem nem zavar a szilikon, pláne nem, ha ennyire gyönyörű, így bizony az együttlét alatt aktívan masszíroztam őket.
    A telefonban voltak kétségeim, hogy kell-e nekem ez az egész, de ajtónyitás után konstatáltam, hogy bizony kell. Nagyon jó fej, laza, kedves hölgy Dorina. Egész együttlét alatt nagyon közvetlen volt.
  • Action:

    Érkezés után egyeztettük a fél órát. Zuhany után elhemperedtem az ágyon, majd következett a móka.
    Melltartót levette és elém tárultak a tökéletes mellek. Egyből nyalni falni kezdtem, amit Dorina kacér mosollyal nyugtázott. Miután kiélvezkedtem magamat egy időre, lusta pózba vágódtam és hagytam, hogy megdolgozzon. Gumis franciát kértem, de előtte egy kis finom kézimunkát mutatott be már így is kőkemény barátomnak. Finom mozdulatokkal masszírozta farkamat és a golyókat. Ez után felgumizott és egy olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy azt hittem eldurranok egyből. Az adatlapon nincs feltüntetve a mélytorok és a kényszer, de olyan mélyen letolta a torkán a farkamat, hogy a nyelőcsövében voltam teljesen. Saját magát kényszer franciáztatta. Megfordult a kis agyamban, hogy bevégzem így, de nagyon benne akartam már lenni. Az egyetlen kikötése, hogy Ő nem akar felül lenni. Nincs gond, mert sok póz van még.
    Kutyusban kezdtünk, és ahogy a gyönyörű test előttem volt kb. 30 másodperc után éreztem, hogy vazze nekem hamarosan végem. Lassú tempóra váltottam és inkább ráborultam a hátára, csiklóját izgattam és persze a kihagyhatatlan cickókat masszíroztam. Veszély elmúlta után ismét rákapcsoltam, de egy kőkemény 24 és fél másodperc után abba kellett hagynom. Ez van, amikor egy gyönyörű nővel van az ember.
    Javasolta, hogy folytassuk a kedvenc pózába. Hasra feküdt, én pedig nagyon finoman mozogtam benne. Itt aztán tényleg nem mertem mozogni. Gonosz módon alám mozgott és közben olyan kéjes hangon nyögött, hogy majdnem elspricceltem. Sajnos a csók nem opció, pedig abban a helyzetben kedvem lett volna érzéki ajkait érezni.
    Következő póz oldalt fekve. Itt aztán már tényleg nem tudtam türtőztetni magamat. Főleg amikor ismét nekiált a halk sóhajoknak. Annyira erotikus volt ez a hang számomra, hogy feladtam a harcot. Telelőttem a gumit egy hosszas orgazmus után. Hagyta, hogy visszatérjek az élők közé, miközben kezem a melleit kereste.
    Már csak egy kis beszélgetésre futotta a fél órácskából és utána tipliztem haza.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondottak alapján az elején kitettem a szekrényre a tízparancsolatot. A mutatvány bőven megérte.
  • Összkép:

    Fehérváron ismét egy D betűvel kezdődő hölgy mutatta meg számomra azt, hogy azért lehet még jó szolgáltatót találni a városban. Nagyon jól éreztem magamat Dorinával és biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra meglátogatom, hogy megismételjük ezt a felejthetetlen együttlétet.
    A felejthetetlen kategóriát csak azért adom jóra, mert sajnos nem tudok felejthetetlen kategóriát adni, csak ha az előző beszámolóimat visszaveszem.
    Ebben az évben ez volt a legjobb kalandom.
Happy Massage